- 10 Nisan 2023
- 841
- 942
- 18
- 29
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
-
- #1.981
Ben de bu kadar anlıyorum idare etBacım sen geyiktende anlamıyon netcez biz senle
Konu neydi ?Ya ben butun sayfalari okuyamadim olay nereden nasil basladi anlamadim ama burasi mizah geyik bolumu. O konu sizin konunuz muydu? Eger ki sizin konunuzsa ben okudum guldum, gectim yoruma bile gerek duymadim o kadar sacma bir ayrintiydi. Kusura bakmayin ama alay edilmeyecek gibi degildi. Konu gercek olmayacak kadar degisik bir bakis acisiydi.
O konu onun değil ama ona benzer konusu var. Evliliğin gereksizliği ile ilgili. O konuda da konu sahibine size çok yumuşak yaklaştılar beni linçlediler diye kıskançlığını ortaya koymuştuYa ben butun sayfalari okuyamadim olay nereden nasil basladi anlamadim ama burasi mizah geyik bolumu. O konu sizin konunuz muydu? Eger ki sizin konunuzsa ben okudum guldum, gectim yoruma bile gerek duymadim o kadar sacma bir ayrintiydi. Kusura bakmayin ama alay edilmeyecek gibi degildi. Konu gercek olmayacak kadar degisik bir bakis acisiydi.
Konu neydi ?
O konu onun değil ama ona benzer konusu var. Evliliğin gereksizliği ile ilgili. O konuda da konu sahibine size çok yumuşak yaklaştılar beni linçlediler diye kıskançlığını ortaya koymuştu
Ben konuyu maddi manevi yönden duygusal yönleriyle ele almıştım. Aslında genel olarak günümüz şartlarında erkeklerin kadınlara kadınların da erkeklere ihtiyacının olmadığını yazmıştım
Emrin olurBen de bu kadar anlıyorum idare et
Benim düşüncem size saçma bana göre doğru. Dediğiniz gibi bakış açısıYa ben butun sayfalari okuyamadim olay nereden nasil basladi anlamadim ama burasi mizah geyik bolumu. O konu sizin konunuz muydu? Eger ki sizin konunuzsa ben okudum guldum, gectim yoruma bile gerek duymadim o kadar sacma bir ayrintiydi. Kusura bakmayin ama alay edilmeyecek gibi degildi. Konu gercek olmayacak kadar degisik bir bakis acisiydi.
Zorluyoz gbi davranıyoE evlenmesin o zaman. Zorladik mi illa evlensen diye ne ettik?
yok evlenmek isteyenleri evlenmeyin diye zorluyo sen de anlamamışsınZorluyoz gbi davranıyo
Valla elimde yedek koca olsa sana yaparım uğraşamam başkasıyla hxhxhxhZorluyoz gbi davranıyo
Kız biz onu zorluyomusuz gbi davranıyooyok evlenmek isteyenleri evlenmeyin diye zorluyo sen de anlamamışsın
Aaa biri vardı 20 yaşında kızlar 20 yaşında kızlarla sevgili olsun diye. Bu o mu acabayok evlenmek isteyenleri evlenmeyin diye zorluyo sen de anlamamışsın
Ahh avrupaya gelin gtceksem hemen bilet bakayımValla elimde yedek koca olsa sana yaparım uğraşamam başkasıyla hxhxhxh
çaktırma ben de bi halt anlamadımKız biz onu zorluyomusuz gbi davranıyoo
Gocana yabış yerine gelir.öff kanım çekildi, enerjim emcüklendi bi tuhaf oldum ben
Benim düşüncem size saçma bana göre doğru. Dediğiniz gibi bakış açısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?