- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
-
- #2.021
kocanı anlatma burda şu an düşman kazanırsınBen burada yine olcumu korumaya calisiyorum sen beni evde gorsen kocamla sacmalayip sacmalayip guleriz. Gecen yolda yuruyoruz ayagim takildi kaldirimi optum birden, esimin elini tutuyordum hizla cekince adamda neye ugradigini sasirdiyerden beni kaldirirken gozleri patlamis nasil korktu bir seyin var mi diyor ben kahkaha atiyorum kaldirim cok guzeldi dayanamadim secde etmek isedim diye esim diyor duz yolda bile yuruyemiyor benim karim diyor guluyoruz millet bize bakiyor bunlar deli herhalde diye :))) baya sert bir cokus yasadim cunku.
kısmet çıkmazmış burdan, belki burdan bi kadın bulup avrupada evlenmek isteyen var alla alla
Ben burada yine olcumu korumaya calisiyorum sen beni evde gorsen kocamla sacmalayip sacmalayip guleriz. Gecen yolda yuruyoruz ayagim takildi kaldirimi optum birden, esimin elini tutuyordum hizla cekince adamda neye ugradigini sasirdiyerden beni kaldirirken gozleri patlamis nasil korktu bir seyin var mi diyor ben kahkaha atiyorum kaldirim cok guzeldi dayanamadim secde etmek isedim diye esim diyor duz yolda bile yuruyemiyor benim karim diyor guluyoruz millet bize bakiyor bunlar deli herhalde diye :))) baya sert bir cokus yasadim cunku.
bu da benim kuyumu kazıyo pis
Heteroyum duyuruluuurr
Neyi beğeniyo ki acep
lan karnımda bebiş var ben daha ne kadar hetero olabilirim fldjsljsHeteroyum duyuruluuurr
erkek düşmanlığınıNeyi beğeniyo ki acep
Allah isteyene versin ben almim
Evet oldu hem sosyal hem duygusalSizin hic erkek arkadasiniz oldu mu
Evet oldu hem sosyal hem duygusal
En uzun ilişkim 3 yıl sürdüUzun bir ilişkiniz oldu mu peki? 1 yilin ustunde?
Sizin hic erkek arkadasiniz oldu mu
En uzun ilişkim 3 yıl sürdü
Üç yıl birliktelik yaşadığım kişiyi çok seviyordum ve kendisinden evlilik teklifi aldım. Ama redettim. Çünkü sorumluluk almak istemedim konforuma aşırı düşkünüm birde cinsellikten biraz uzak biriyim o yüzden redetmek zorunda kaldım.Insanlar bir konuda beklentiye girip beklentileri gerceklesmediginde o konuyu kötüleme eğiliminde olabilir.
Ornegin evlilik teklifi bekleyip alamayinca evlilik cok kotuymus biseymis gibi lanse etmek.
Muhtemelen aldiginiz ilk evlilik teklifini kabul edeceksiniz
Almak isteyene müdahale eden yok zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?