❌❌Sadece Bekarlar❌❌

Aaa biri vardı 20 yaşında kızlar 20 yaşında kızlarla sevgili olsun diye. Bu o mu acaba
yok ben arkadaşı akşam tanıdım birinin postunda evliliği pohluyodu başkası da sen sevilmedin ya da koca bulamadın heralde deyince yok sevdiğim adamın teklifini reddettim şart değil falan demişti. şimdi de bizim postu bulmuş işte

Madalya takalım diye gelmiş olabilir bekarlar görünce kapıda

Aynen oyle. Bu topige hepimizin gelme amaci biraz geyik yapip gulmek. Simdi burada biri bana yahh ne bicim yazmissin dese gulerim hic alinmam.
sen yine de üslubuna dikkat et kravatla giricez buraya bundan sonra, öyle gülücük falan yok resmi olun az

sen yine de üslubuna dikkat et kravatla giricez buraya bundan sonra, öyle gülücük falan yok resmi olun az

Ben burada yine olcumu korumaya calisiyorum sen beni evde gorsen kocamla sacmalayip sacmalayip guleriz. Gecen yolda yuruyoruz ayagim takildi kaldirimi optum birden, esimin elini tutuyordum hizla cekince adamda neye ugradigini sasirdi yerden beni kaldirirken gozleri patlamis nasil korktu bir seyin var mi diyor ben kahkaha atiyorum kaldirim cok guzeldi dayanamadim secde etmek isedim diye esim diyor duz yolda bile yuruyemiyor benim karim diyor guluyoruz millet bize bakiyor bunlar deli herhalde diye :))) baya sert bir cokus yasadim cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…