❌❌Sadece Bekarlar❌❌

Hayat bu kadar ciddi yasamak icin cok kisa pnarasena. Burada kimse kimseyi tanimiyor dolayisi ile kimsenin kimse ile sahsi bir meselesi yok. Biraz gulup geciyoruz hepsi bu. Biraz rahatlayin. Belki o zaman bir cok konuda bakis aciniz da degisir.
Aslında ben çok rahat biriyim. Hayatımdan çok mutluyum

Aslinda yardimci olmak degil de gerceklerle yuzlestirme diyelim. Bir insan toplumun normallestirdigi herhangi birseyi otekilestiriyorsa once kendiyle yuzlesmeli
ya ötede yüzleşsin postu ne hale getirdiniz sıkıntıdan banlanacak şeyler yapıcam şimdi

UUuuu ateşli şey seni demek sayamayacağımız kadar sevgililerin oldu
Şu tarz şeyler yazan üyelere gıcık oluyorum.konuya uygun deneyimini anlat, örneğini ver geç.yok sevgililerini saysa sabah olurmuş da aman hayatına giren çıkan erkeğin haddi hesabı yokmuş da. Ne bu ya sidik yarışı gibi.alakalı, alaksız heryerde ego tatmini peşindeler. Sevgilim neden yok diye dertlenen üye üzerinden bile bunları yazan var.

Yaaa o yorumu yaparken valla aklimdan gecen buydu, ic sesim oldun

Taktik=evlilikten kacmak tabi bu benim aldığım ilk teklif degildi onuda belirteyim..

Dexter Gördün mü bak birden fazla teklif almış işte. Gerçek bir idolsün gözümde panda artıkkk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…