- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
-
- #2.081
aha bi tane daha, bugün kabul günümüz maaşallahŞu tarz şeyler yazan üyelere gıcık oluyorum.konuya uygun deneyimini anlat, örneğini ver geç.yok sevgililerini saysa sabah olurmuş da aman hayatına giren çıkan erkeğin haddi hesabı yokmuş da. Ne bu ya sidik yarışı gibi.sonra en ufak bir aldatmaya yaklaşan eylemde milleti linçlerler.
Sarjli supurgesinden mi bahsediyosun??
Yalniz robotla tartisamayiz bak onu unuttun
gördüm gördüm düşman bile edindiDexter Gördün mü bak birden fazla teklif almış işte. Gerçek bir idolsün gözümde panda artıkkk.
Şu tarz şeyler yazan üyelere gıcık oluyorum.konuya uygun deneyimini anlat, örneğini ver geç.yok sevgililerini saysa sabah olurmuş da aman hayatına giren çıkan erkeğin haddi hesabı yokmuş da. Ne bu ya sidik yarışı gibi.sonra en ufak bir aldatmaya yaklaşan eylemde milleti linçlerler.
kız bu sefer de niye çiçek o taraftan çıkarttı derizDaha iyi işte. Bir tarafından bana çiçek çıkartsın versin yeter. Sessiz olsun kafamı dinlerim.
Paylaşır mıydık?Kız, keşke robot erkekler olsaydı. Kolumuza takar gezer eder, birbirimizle paylaşırdık.
lshskhs pandacım sakin bebem, bugün bi saldırı yapası gelmiş milletin sen goygoyumuza dönYav kardesim ne diyon ya? 100 tane sevgilim olsa da hic birini aldatmadim. Aldatanida linclerim. Ayrica sana taktik vermeme gerek yok. Doktordan gebe kalma taktigini bizle paylasabilirsin ama?
Şu tarz şeyler yazan üyelere gıcık oluyorum.konuya uygun deneyimini anlat, örneğini ver geç.yok sevgililerini saysa sabah olurmuş da aman hayatına giren çıkan erkeğin haddi hesabı yokmuş da. Ne bu ya sidik yarışı gibi.alakalı, alaksız heryerde ego tatmini peşindeler. Sevgilim neden yok diye dertlenen üye üzerinden bile bunları yazan var.
Paylaşır mıydık?
Bu kadar çok kıskanma. Biraz az kıskan.Şu tarz şeyler yazan üyelere gıcık oluyorum.konuya uygun deneyimini anlat, örneğini ver geç.yok sevgililerini saysa sabah olurmuş da aman hayatına giren çıkan erkeğin haddi hesabı yokmuş da. Ne bu ya sidik yarışı gibi.alakalı, alaksız heryerde ego tatmini peşindeler. Sevgilim neden yok diye dertlenen üye üzerinden bile bunları yazan var.
Şu tarz şeyler yazan üyelere gıcık oluyorum.konuya uygun deneyimini anlat, örneğini ver geç.yok sevgililerini saysa sabah olurmuş da aman hayatına giren çıkan erkeğin haddi hesabı yokmuş da. Ne bu ya sidik yarışı gibi.alakalı, alaksız heryerde ego tatmini peşindeler. Sevgilim neden yok diye dertlenen üye üzerinden bile bunları yazan var.
ay meşhur ferhans bu muMizah Geyik Sohbeti bölümündeyiz, sakin.Papatya vereyim; çay yaparsın Ferhans.
şerminin yanında sen de varsın benim için artıkOyle sonradan yorum degistirmeyle olmuyor. Yaptigin yorumun orjinal hali budur.
lshskhs pandacım sakin bebem, bugün bi saldırı yapası gelmiş milletin sen goygoyumuza dön
Kıskandın mı aşko?
Kokusunu aldı kıskanılacak şeyin.ay meşhur ferhans bu munerden düştü bizim posta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?