- 16 Haziran 2011
- 16.130
- 70.475
- 798
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
- #2.101
Ay ferhans daha demin kulaklarini cinlatmistim ya hos geldin :) iste simdi senlik basliyor yuppiii.
Moralini bozmak istemem ancak başka bir şey istesen olacakmış.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ferhans daha demin kulaklarini cinlatmistim ya hos geldin :) iste simdi senlik basliyor yuppiii.
O neydi beCinsel Obsesif Bozukluğu olabilir sizde
Bize de rahat battı ama iyiki de batmış. Kocam da kocamAslında ben çok rahat biriyim. Hayatımdan çok mutluyum
Google aç bak yaw.O neydi be
birbirlerini mi çağırdılar acepKokusunu aldı kıskanılacak şeyin.
inşallah beni de kıskanırlar khdkshs
ne yiyip ne içiyolar anlamıyorum ki, muneyi bilgilendir uçuyosa tek başına uçsunGitmis yorumu degistirmis.
Bana saldirdilar diye sikayet edecek herhalde. Allahtan asil yorumu alintilamistim. Degisik ya
Sanmam.birbirlerini mi çağırdılar acep
Geyiğine şakasına bile erkeklerin peşinde koştuğunu yazamıyorsun tabi sonra ağlayıp, çekememezlik yapıyorsun.dogadostupanda gibi çıtır olamadığın için ağlayabilirsin.
pandaya saldırdı bana yine gelen giden yokGozun aydin duan kabul oldu Ferhans tesrif etti hadi yine iyisin![]()
Olm nası bi psikosunuz lan siz bxbxnxjxjjxjxjxjxjjxjxjsjjsjsjzzjzjjzjzjsjxjxjOyle sonradan yorum degistirmeyle olmuyor. Yaptigin yorumun orjinal hali budur.
Herkesi bi tek o sevebilir, sen sevemezsin.Burda neler neler yazdi, ah bir göreydin.
Herkesi sevebilecek kadar gonlu genis olduğu için linclenen kendisiydi. Bana patladi ama yanlis kapi :) salla bebisim ben seninle taktiklwrimi paylasayim![]()
Benim bildiğm tek japon robot buÖhömm; japon icadı ürünler var arzu ederseniz. Konudaki evli, barklı üyelere soralım; onlar daha iyi bilir tabii ki. Vurmayın, dilime dolandı.![]()
Oyle sonradan yorum degistirmeyle olmuyor. Yaptigin yorumun orjinal hali budur.
Kocasız, biri daha gelmiş. Kocalarınızı övmeyi bırakın kızlarŞu tarz şeyler yazan üyelere gıcık oluyorum.konuya uygun deneyimini anlat, örneğini ver geç.yok sevgililerini saysa sabah olurmuş da aman hayatına giren çıkan erkeğin haddi hesabı yokmuş da. Ne bu ya sidik yarışı gibi.alakalı, alaksız heryerde ego tatmini peşindeler. Sevgilim neden yok diye dertlenen üye üzerinden bile bunları yazan var.![]()
Vayyy; çok hızlı davranmış, ekran görüntüsünü de almışsın hemen. Adeta Red Kit.![]()
burdakilerle uğraşılmayacağını anlasınlarOlm nası bi psikosunuz lan siz bxbxnxjxjjxjxjxjxjjxjxjsjjsjsjzzjzjjzjzjsjxjxj
kız bak saplantıları olursun, yapma
O taktik tutumadı biliyorsun. Hem bebek gitti hem doktorYav kardesim ne diyon ya? 100 tane sevgilim olsa da hic birini aldatmadim. Aldatanida linclerim. Ayrica sana taktik vermeme gerek yok. Doktordan gebe kalma taktigini bizle paylasabilirsin ama?