- 17 Temmuz 2022
- 2.557
- 10.600
- 138
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
- #2.681
Söylemleri birbiriyle çelişkili insanlar bir yere kadar çekiliyor yaSize siyasi görüş sormuyorum zaten benimde ilgilendirmez.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Söylemleri birbiriyle çelişkili insanlar bir yere kadar çekiliyor yaSize siyasi görüş sormuyorum zaten benimde ilgilendirmez.
Kenarda durup cık cık yapanlar olarak gölge etmeyin yeterli.O zaman tek yemenin umarım bu ülkede kadınların ve çocukların kaderi olumlu yönde degişirr
Senin ülkendeki kadınlar sokak ortasında cinayete kurban gidiyor. Senin ülkendeki bazı kadınlar çocuk yaşta evlendiriliyorKenarda durup cık cık yapanlar olarak gölge etmeyin yeterli.
Benim ülkemin kadınlarına ayak bağı olmayın yeterli..
Zihin yaşı olarak milattan öncede kalmayın kalacaksanız da bu ülkede kalmayın yeterli...
Tam nude plajda olan bitenleri yazıyordum konu kapanmış
Aa yogsaPüskevit yiyen başkanınızın bu düşüncelerden haberi var mı acaba![]()
Ama helal olsun kız hiç saygısını bozmir sizli bizli konuşuyor gram sinir takdir ettimBunun siyasetle bir ilgisi var mı sizce
var da şu an meşgul koca arıyodurBurada nedenEloraViolet yok
Burada nedenEloraViolet yok
Bunun Avrupa görmekle de alakası yok ama neyseAma helal olsun kız hiç saygısını bozmir sizli bizli konuşuyor gram sinir takdir ettim
Avrupa görmüş insanın hali bi başka oli
Dear Pınar(İngilizce desen var)Bunun Avrupa görmekle de alakası yok ama neyse
you don't care ( umrumda değilsiniz)Dear Pınar(İngilizce desen var)
Sal beni
ahahahahahahahahahahayou don't care ( umrumda değilsiniz)
Okeyyyyyyou don't care ( umrumda değilsiniz)
you want sidik yarıştırmak?you don't care ( umrumda değilsiniz)
Hımmm keşke parantez içi açıklama yapmasaydınız çünkü o öyle değilyou don't care ( umrumda değilsiniz)
Nerden biliyorsunuz yok beni ne kadar tanıyorsunuzahahahahahahahahahaha
ingilizce desen yok dljdkshsskdjskhs
you don't care ( umrumda değilsiniz)
çünkü you don’t care umrumda değilsiniz demek değilNerden biliyorsunuz yok beni ne kadar tanıyorsunuz