Siz bence demek istediğimi anlamadınız. Burda bi kadın mini etek giydiğini ya sözlü tacize uğruyorlar yada kötü niyetli bakışlara maaruz kalıyorlar. Orda bi kadın ne kadar açık giyinirse giyinsin bu sorunlarla karşılşmıyorlar. Yada çok nadiren yaşıyorlar. Bu kadarda değil ülkemizde hala çocuk gelinlerin önüne geçilemedi. Bazı yerlerde hala töre cinayetleri işleniyor. Kızlar baslık parası adı altında mal gibi satılıyor. Din üzerinden kadınlar sömürülmeye çalışılıyor vs vsişte kadınların özgür olmasını çıplaklıkta örnek vererek gösterirsen haksız çıkarsın. bu modernlik ya da medeniyet değil çünkü. o zaman ben de avrupada açık ilişki yaşayanlar var ne kadar da özgür yerler derim. kısacası bakış açın inanılmaz yanlış, baktığın alan dar ve baktığın yer yanlış
kızım ciddi ciddi okuyodum sonunda koptum dljsskzhjxBak güzel yerden girdi konuya.
Açık ilişki yaşamakta bir özgürlük.
Gel hadi bunu da Türkiye'ye entegre ederek kadınlar özgür degil de.
Abijim her konuda ota boka özgürlük etiketi yapıştırmanın alemi yok.
Siyasi, egitim ya da farklı konularda eleştiri yapsan eyvallah
Ama kılık kıyafet medeniyet çıplaklar kampı dersen orası özgürlük degil et pazarının döndüğü yer
Yoksa hangi aklı selim insan dur lan karımı az plaja götürem de götünü kamuya açam der ?
Bu mu özgürlük aKADKFBNSF
Yani göt bile masum kalıyor yahu.
ülkemizde çocuk gelinlerin önüne geçilemedi kısmı yanlış, gayet de geçildi artık düğünü basıp çocukları korumaya alıyo polisler, eskisi gibi aileler istedi diye 10 yaşında çocuklar evlenmiyo. hadi diyelim geçilemedi. avrupada nasıl olaylar sanıyosun? çocuk ticareti ciddi anlamda rağbet görüyo ve abd dahil her yerde bu inanılmaz yaygın bundan haberin var mı? pizza gate olayını hiç duydun mu?Siz bence demek istediğimi anlamadınız. Burda bi kadın mini etek giydiğini ya sözlü tacize uğruyorlar yada kötü niyetli bakışlara maaruz kalıyorlar. Orda bi kadın ne kadar açık giyinirse giyinsin bu sorunlarla karşılşmıyorlar. Yada çok nadiren yaşıyorlar. Bu kadarda değil ülkemizde hala çocuk gelinlerin önüne geçilemedi. Bazı yerlerde hala töre cinayetleri işleniyor. Kızlar baslık parası adı altında mal gibi satılıyor. Din üzerinden kadınlar sömürülmeye çalışılıyor vs vs
Siz bence demek istediğimi anlamadınız. Burda bi kadın mini etek giydiğini ya sözlü tacize uğruyorlar yada kötü niyetli bakışlara maaruz kalıyorlar. Orda bi kadın ne kadar açık giyinirse giyinsin bu sorunlarla karşılşmıyorlar. Yada çok nadiren yaşıyorlar. Bu kadarda değil ülkemizde hala çocuk gelinlerin önüne geçilemedi. Bazı yerlerde hala töre cinayetleri işleniyor. Kızlar baslık parası adı altında mal gibi satılıyor. Din üzerinden kadınlar sömürülmeye çalışılıyor vs vs
Avrupa da tecavüz olayları çoğunlukla göçmenler yüzünden yaşanıyor işin orasını da araştırdım merak etmeyinBak bakalım senin savunduğun ülkelere
Dünyanın utancı: Tecavüzün en fazla olduğu ülkeler hangisi?
Küresel bir sorun haline gelen tecavüz olayları, günümüzde yüzlerce yasal düzenleme ile engellenmeye çalışılmasına rağmen, dünyanın her yerinde yaşanmaya devam ediyor. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde…kronos36.news
Çıplak gezemiyoz derdimiz oAsena bizden nude mu istiyor, anlamadim
ikna olan çıksın !! kasıyor.Avrupa da tecavüz olayları çoğunlukla göçmenler yüzünden yaşanıyor işin orasını da araştırdım merak etmeyin
İşte fikir neyse zikirde o olurmuş.Avrupa da tecavüz olayları çoğunlukla göçmenler yüzünden yaşanıyor işin orasını da araştırdım merak etmeyin
Gerçekten bu kadar şeyden sadece bunu çıkarıyorsunuzÇıplak gezemiyoz derdimiz osalı bi bizi yaaa memelerimziin popişimizin derdine düştünüz
Bu ilgi alanı değil sadece bir kıyaslama konuyu buralara taşıdıİşte fikir neyse zikirde o olurmuş.
Ben diğer topikte daha faydalı şeyler araştırmanızı önermiştim ancak ilgi alanınız farklıymış.
İkna olmak için araştırmak yeterliikna olan çıksın !! kasıyor.
Gerçekten bu kadar şeyden sadece bunu çıkarıyorsunuz
Kıyas..Bu ilgi alanı değil sadece bir kıyaslama konuyu buralara taşıdı
Ben başka bir isteğiyle bu topikte yazdımZaten sokaga cikinca bin tane seyle ugrasiyorken geyik topiginde eglenmek istiyoruz. Sizde konu disi yaziyorsunuz
Gördüklerimize duyduklarımıza göreKıyas..
kime göre neye göre ?
Gördüklerimize duyduklarımıza göre
caaaanım burhan..neyse konumuza dönelim, nolcak bu burhanın hali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?