- 19 Mart 2022
- 612
- 784
- 53
- 27
Kız bizde bekar çok istese ben ona bütün alternatifleri atarimİstemem yan cebime koy bekarlığı canım onunkisi. Aslında biz bulmuştuk ona @Tavuk_suyu_ nun kuzeniydi ayıracaktık ama hepimiz banı yiyince yarıda kaldı. Bu kk yönetimi 2 sokum sevaba gireceğiiidik onuda bozdu
şu konunun psikolojisinden çıkın, olay sadece öpmek olaydı keşkeSabah beni zorla öperken iyiydii vay beeee
Ya nefes alsa yeter bacım sen dök alternatifleri hazır hepimiz burdayken sözlerini keserizKız bizde bekar çok istese ben ona bütün alternatifleri atarim
Pırlantam koysana fotonu elalem güzel kadın görsünBurda hepinizden güzel olduğuma eminimhepiniz çirkin şansını yaşıyorsunuz
Nazar var aşkomPırlantam koysana fotonu elalem güzel kadın görsün
Tamam ilana çıkacağım, başvurular arasından asil ve yedek aday seçer mülakata çağırırız.Değişen parça olmasın kâfiönceki sevgilim bir evlilik yapmıştı ne olduğu belli değildi
Unutamıyorum beynimi çamaşır suyunda çitilemek lazımşu konunun psikolojisinden çıkın, olay sadece öpmek olaydı keşke
Ben görmüştüm seni tabii benim nazarım değmez sonuçta evli değilimNazar var aşkom
Nefes alsın yeter diyoz hala asil ve yedek diyosunTamam ilana çıkacağım, başvurular arasından asil ve yedek aday seçer mülakata çağırırız.
Yasi kaç kız ona göre siralayam yasi yasinaYa nefes alsa yeter bacım sen dök alternatifleri hazır hepimiz burdayken sözlerini keseriz
kız biz bekarligi biliyoruz güzel hiç bir yanı yok. Ama siz evliliği bilmiyorsunuz ki güzel mi kötü mü söyleyesiniz bi kere evlenince hayat arkadaşın oluyor en iyi arkadaşın oluyor onunla egleniyorsun geziyorsun film izliyosun birlikte yemek yapiyosun. Baba evinde bunların hangi biri yapılıyor.
Sen de güzel gacısın. Bekarlık güzelliği diye bişi var.Ben görmüştüm seni tabii benim nazarım değmez sonuçta evli değilim
Kız kriterlerini söyle sana koca bulcamNazar var aşkom
Yasi kaç kız ona göre siralayam yasi yasina
Ayy teşekkür ederiim guzzumSen de güzel gacısın. Bekarlık güzelliği diye bişi var.
Oksijensiz solunum yapsın yeter.Kız kriterlerini söyle sana koca bulcam
Hayat arkadaşınla yapmak bir başka güzelEğlenme, gezme, beraber film izleme, yemek yapma kısımları bekarken de yapılıyor; eşlik edenler farklı sadece, diğer aile fertleri eşlik ediyor.
Şermincim 29 Nisan 7 Mayıs arası bir işin var mı?Eğlenme, gezme, beraber film izleme, yemek yapma kısımları bekarken de yapılıyor; eşlik edenler farklı sadece, diğer aile fertleri eşlik ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?