• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

❌❌Sadece Bekarlar❌❌

Amin canım, kim ne derse desin doğru insanı bulduğunda evlilik müthiş birşey. İlla evlilik imza değil o insanla birlikte olmak. Ay gece gece duygusallaştım hormonlarım tavan yaptı kesin 🤨
Tamam en evli sensin vallaha ben ikna oldum kız 😁

Ya sonu evliliğe varmasada birlkte geciridğinz zamanın kaliteli ve güzel olması bile yeter bi noktada..
Yaa karsıma heyecanlandrcak biri cıksa üstünede atlayabilirim şuan öyle biri yoh diye de bol keseden atıyor gibiyim😅😅
Evlilik deyince hala o nokta da biraz irkiliyorum.
Daha çok yeni keyfime bakıyorum sadece 😅

Ahahaha üstüne atlama kısmını erkekler görse kapıya sıra olurlar emin ol 😅😅

Ayrılıyorsun ama harcadığın zamana üzülüyorsun 😁 anılar geliyor akıla vs. Ağlatman gece gece beni
Ne acılara alışıyor insan burhan bir bilsen :)
Bak ben misal 8 ay evli kaldım, beş aylık evladımı kaybettim.

Ailem iyi ki ailem diyorum onlarla toparladık beni, buradan aldığım destekleri de yok sayamam o süreçte burayı keşfetmiştim baya iyi geldi :)
şimdi okula gidiyorum hayatımda yeni biri var hayat hesapladığın değil de karşına ne çıkarsa onu yaşadığınmış onu anladım.

Canlarım biliyorsunuz ki evliler giremez konum Google ihtar verdiği için kapandı. Sadece evliler değil, Google bile bizi çekemiyor. Çekemiyorsan anten tak Google diyor, çatlatmalara devam ediyoruz. 🧿 Bayramda seyranda ne zaman evleneceksin diyen nenelere, canım bir anda oluyor inan ki diyen evlilere koskoca Google'da eklendi.

Burada bekarlığın güzel yanlarını konuşup evlileri gısgandıracağız. 🧿🧿
Dullarda bekar sayılıyor mu bebeyim 🚬😎🤟

Back
X