Yani işte söyle kötüydü böyle kötüydü falan. Tamam belki haklı olabilir ama ben neden biliyorum ki her detayıEski esinin neyini anlatiyodu ki sana.
Adami biraz gomelim icin rahatlasin
Kız yemezler. Yalancı diyecekler o kesin.
Yani işte söyle kötüydü böyle kötüydü falan. Tamam belki haklı olabilir ama ben neden biliyorum ki her detayı
Yok 2021de sanırımNe zaman bosanmis bu adam? Yeni mi?
Yok 2021de sanırım
Yooo 5-6 ay kadar falan çocukları yok kız. Zaten çocuklu biri olsa konuşmak istemezdim. Çünkü sürekli eski eşle muhatap oluyorsun. Yapabilirim sandım ama yapamadım. Herkes dengi dengine olmaliymisNe kadar evli kalmislar? Cocuk var mi?
Cocuk icin muhatap oluyosa belki o yuzden adamin sinirleri bozuluyodr
Yooo 5-6 ay kadar falan çocukları yok kız. Zaten çocuklu biri olsa konuşmak istemezdim. Çünkü sürekli eski eşle muhatap oluyorsun. Yapabilirim sandım ama yapamadım. Herkes dengi dengine olmaliymis
Napmis biliyor musun kızı babasının evine götürüp kapıya bırakmış.Kesin bi nane yemistir adam. Kadinda bunu dehlemistir.
Kadinlara bak neler neler yasiyolar yine boşanmak istemiyolar. 5 ayda bosanmk icin ciddi sorun olmasi lazim. Zaten bosanma kelimesi dillendirilince aileler araya giriyor. Sorun ne, duzeltin deyip yapici olmaya calisiyolar
Napmis biliyor musun kızı babasının evine götürüp kapıya bırakmış.
Hayır ödemiyor. Kadın demiş ki aldığın altınları ve eşyaları verirsen senle anlaşmalı boşanırız demiş.Davar desem ayip olur mu?
Davara karsi yani...
Esya mi ki bu kadin kapiya birakiliyor.
Kendini kurtardigina sevin.
Nafaka oduyo mu kadina
Hayır ödemiyor. Kadın demiş ki aldığın altınları ve eşyaları verirsen senle anlaşmalı boşanırız demiş.
Yani dediğine göre kadın sürekli buna köpek çekiyormuş bu da dayanamamış. Yarıyıl tatilinde babasigilin evine bırakıp gitmiş. Gidiş o gidiş. Kadın dön düzeltelim diye mesaj atmış bu istememiş. Falan fişman ne kadar doğru bilemem
Detayların içinde boğuldum. Dedim en iyisi benim gibi Besbekar ile tanışmak görüşmek.2 yıldır kendi icindeki meseleyi halledememis. Sana yarari olmazdı burhancim.
Taraflı anlatiyor olabilir olaylari
Detayların içinde boğuldum. Dedim en iyisi benim gibi Besbekar ile tanışmak görüşmek.
Aşko maalesefİki ileri bi gerideğişemezmisin calstgn okulu
Ben burda erkolara düşman oldum. Burası buram buram kısır ve feminizm kokuyor. Bileziklerini şıngırdatan kadınlar da var o ayrı konu.Bekar kadin daha once evlenmemis bir erkekle görüşmeli zaten.
Daha evvel evlenmis bir erkek, bekar kadinin heyecanina hevesine ayni olcude duyarlı olamayabilir.
bende bosanmis ve cocugu olan biriyle evlenmek istiyorum. Bidaha dogum yapamam. Ama cocukla bosanan hicbir erkege guvenmiyorum kk daki konulardan sonra
Ben burda erkolara düşman oldum. Burası buram buram kısır ve feminizm kokuyor. Bileziklerini şıngırdatan kadınlar da var o ayrı konu.
Urfa sıkması takmazsam bana da burhan demesinler hadi bakalımBileziklerini oynatanlar az sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?