- 15 Şubat 2015
- 13.397
- 47.333
- 798
Urfa sıkması takmazsam bana da burhan demesinler hadi bakalım
Askim onu nerden buldun valla bişiler yazarım da burda beni linç ederler. Ucuz kurtulmuşsun öyle diyeyim bari.Benimde gozum acildi.
Benim eski eş karadenizliydi. Bi sira trabzon hasiri bile takmadilar bana
Simdiki aklim.olsa isterdim valla agsh
Askim Trabzonluyu nerden buldun valla bişiler yazarım da burda beni linç ederler. Ucuz kurtulmuşsun öyle diyeyim bari.
Sağlık olsun bundan sonraki maçlara bakacağukAhshaha o diyemedigin seyleri bana evlenmeden once dedilwr de dinlemedim. Salak kafam
Aydınlatın beni uyanınca kendimi kötü yola giden gibi hissettimAskim onu nerden buldun valla bişiler yazarım da burda beni linç ederler. Ucuz kurtulmuşsun öyle diyeyim bari.
Ayy nirde o konular ben bilmiyomŞermin beni tokatladı. Ondan sonra aklım başıma geldi.
Boşver kız şimdi hiç eskilerle uğraşamam.Ayy nirde o konular ben bilmiyom
Yav konu anlattigim gibi işte. Daha ne istiyonuz kızOoo burda iş değişir. Ben konulari kesin biliyorumdur. Fistikli burhan ismiyle konu acsa kesin hatirlardim. Iş iyice ilginc bir hal almaya basladi
Onceki konuyu merak ettim. Ne var ki bundaYav konu anlattigim gibi işte. Daha ne istiyonuz kız
Insallah agir konusmamisimdir bazen gaza geliyorumOnceki konuyu merak ettim. Ne var ki bunda
Ben burda bekarlığın tadını çıkarırken yarama tuz basın aferinOnceki konuyu merak ettim. Ne var ki bunda
Hayır sen uyaptan boşanma gerçekçesini çıkar falan demiştinInsallah agir konusmamisimdir bazen gaza geliyorum
Aaaa hatirladimm.Hayır sen uyaptan boşanma gerçekçesini çıkar falan demiştin
Geçti gitti ya uğraşmadım sonra. Sadece aynı iş yerindeyiz o zorluyor birazAaaa hatirladimm.
Dilekce atmıştın hatta bitane.hayirlisi olsun ya
Tahmin edebiliyorum.Geçti gitti ya uğraşmadım sonra. Sadece aynı iş yerindeyiz o zorluyor biraz
Az önce dövüştüm hiç biriniz de Burhanım da Burhanım demediniz. Yazıklarım olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?