Kız profildeki sen misin? Oha taş. KayaSen havuzlu site istiyorsun kriterlerin çok yüksek hem çeyizinde yokk
Evett benim Burhan'ımKız profildeki sen misin? Oha taş. Kaya
Sen havuzlu site istiyorsun kriterlerin çok yüksek hem çeyizinde yokk
Sen benden de yanık çıktınYerin dibine soktun beni mutlu musunkocam yok çeyizim yokk
Sen benden de yanık çıktın
Olsun bacım koca senin de hakkın.Gül gibi dalyan gibi ütülü donlu bir kocam olmasın mı?
Yerin dibine soktun beni mutlu musunkocam yok çeyizim yokk
Şermin bu bekarlık konuları en çok bana yakışıyor kabul et.Sırf evde erim olsun, kocam olsun, adım evli olsun diye; bekarken yaptıkları birikimlerini, maaş kartlarını kocalarının eline veren, kocalarının yanında sigortasız,maaşsız çalışanlar varken, bu kadar yüksek kriterlerle işiniz zor. Bazı kadınlar, neredeyse adamlara başlık verecek; yüz görümlüğü takacakken çok zor.
@zxshermine bu bekarlık konuları en çok bana yakışıyor kabul et.
Sırf evde erim olsun, kocam olsun, adım evli olsun diye; bekarken yaptıkları birikimlerini, maaş kartlarını kocalarının eline veren, kocalarının yanında sigortasız,maaşsız çalışanlar varken, bu kadar yüksek kriterlerle işiniz zor. Bazı kadınlar, neredeyse adamlara başlık verecek; yüz görümlüğü takacakken çok zor.
İnşallah tez vakitte evime direk, doğmamış bebelerime bir baba adayı bulacağım. Gerekirse parayı basar, gerekirse kaçırır yine de o nikahı kıyarım.
İnşallah bacım tez zamanda.Hem öğretmensiniz hem üstüne para veriyorsunuz; çok kısa sürede evliler tarafına geçebilirsiniz bence.
EloraViolet N Nickyokkk
Ikinizde ogretmensiniz. Kaynana ve erkeklerin ideal adayisiniz. Kaynanalarin kapiniza gelip ogluslarinin vesikalik fotolarini vermesi gerekirdi size. Devlet memuru, dusuk calisma saati=eve erken gelir yemek yapar, yaz tatili var, maasi tikir tikir yatar. Nasil bekar kaldiniz anlayamadim
Sen bi atan ondan sonra gorursun
Erkeklerin gozu acilmis cicegim. Kaparlar seni hemen
Kız inşallahhh. Şöyle sabancılara koçlara gelin gitsem de hepimiz topluca rahat etsek. Sizleri özel jetimle gezdiririm. Ayaklarınızı yerden keserim.
Kız inşallahhh. Şöyle sabancılara koçlara gelin gitsem de hepimiz topluca rahat etsek. Sizleri özel jetimle gezdiririm. Ayaklarınızı yerden keserim.
O ailelerin çalışan ve üreten fertleri gezmiyor ki. Fellik fellik gezenin işi yok ki.
Sen yaliya gidince bizi begenmezsin kiz. Gelip kk da mi takilcan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?