❌❌Sadece Bekarlar❌❌

Yerin dibine soktun beni mutlu musun kocam yok çeyizim yokk

Sırf evde erim olsun, kocam olsun, adım evli olsun diye; bekarken yaptıkları birikimlerini, maaş kartlarını kocalarının eline veren, kocalarının yanında sigortasız,maaşsız çalışanlar varken, bu kadar yüksek kriterlerle işiniz zor. Bazı kadınlar, neredeyse adamlara başlık verecek; yüz görümlüğü takacakken çok zor.

Şermin bu bekarlık konuları en çok bana yakışıyor kabul et.

İnşallah tez vakitte evime direk, doğmamış bebelerime bir baba adayı bulacağım. Gerekirse parayı basar, gerekirse kaçırır yine de o nikahı kıyarım.

İnşallah tez vakitte evime direk, doğmamış bebelerime bir baba adayı bulacağım. Gerekirse parayı basar, gerekirse kaçırır yine de o nikahı kıyarım.

Hem öğretmensiniz hem üstüne para veriyorsunuz; çok kısa sürede evliler tarafına geçebilirsiniz bence.

EloraViolet N Nickyokkk

Ikinizde ogretmensiniz. Kaynana ve erkeklerin ideal adayisiniz. Kaynanalarin kapiniza gelip ogluslarinin vesikalik fotolarini vermesi gerekirdi size. Devlet memuru, dusuk calisma saati=eve erken gelir yemek yapar, yaz tatili var, maasi tikir tikir yatar. Nasil bekar kaldiniz anlayamadim

Ben daha atanmadım.

Kız burhan atanınca kocayı da direkt atıyorlar mı? N Nickyokkk

Sen bi atan ondan sonra gorursun
Erkeklerin gozu acilmis cicegim. Kaparlar seni hemen

Kız inşallahhh. Şöyle sabancılara koçlara gelin gitsem de hepimiz topluca rahat etsek. Sizleri özel jetimle gezdiririm. Ayaklarınızı yerden keserim.

O ailelerin çalışan ve üreten fertleri gezmiyor ki. Fellik fellik gezenin işi yok ki.

Yav hem gezer hem çalışır,üretirim. Hem gezerim, hem atom parçalarım. İki eğleneceğiz, hayal kuracağız şurada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…