- 23 Kasım 2022
- 11.874
- 53.006
- 528
Kız şermin onu takacak biri bul da bozdurur daha güzelini alırsın. Dünyanın parası.Ben aynı saniyede google'lamıştım. Pahalı olabilir ancak çirkin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız şermin onu takacak biri bul da bozdurur daha güzelini alırsın. Dünyanın parası.Ben aynı saniyede google'lamıştım. Pahalı olabilir ancak çirkin.
Kız @zxshermine onu takacak biri bul da bozdurur daha güzelini alırsın. Dünyanın parası.
O altinlar statu belirliyor sanirim o yuzdenDiyarbakır hasırı: ağalı konaklı dizilerde, o kadar çok gözümüze sokulmuş ki; fotoğrafına bakınca ilk akla gelen, konaktaki nemrut Hanımağa oluyor.
O altinlar statu belirliyor sanirim o yuzden
Suratlarındaki o nemrut ifadenin sebebi belli oldu. Tüm parayı, o altına verince; mutlulukları(!) da yüzlerine yansıyor demek.![]()
![]()
Ya benzer biseye sahit oldumne kadar burman, bilezigin varsa o kadar kasılıp burnun havada oturuyosun
siz bana layik degilsiniz, bileziginiz bile yok edasiyla bakiyolar
![]()
chemist0 @LADY VEGA
dogadostupanda
EloraViolet @Clemencia @Depresif Penguen
Queen Teyze Z zxshermine kızlar bu şarkı bize gelsin evliler sizlik bişi yok.

Kocama kaynanamgile çay demleyemediğim bir akşamı daha bitirdik.![]()

Ev ahalisine demleseydin.![]()
Napiyorsunuz bekarlar demeye geldim ki Fıstıklı kadayifim banlanmis yine.
Kocam elma soyuyor ben de telefonda takılıyorum işte.kocasız bir cumartesi daha geçiriyoruz yalnız başımıza aşko. Sen napıyorsun.
Bu evlilerin derdi bitmiyor. Yaşasın bekarlık yaşasın özgürlük.Canlarım biliyorsunuz ki evliler giremez konum Google ihtar verdiği için kapandı. Sadece evliler değil, Google bile bizi çekemiyor. Çekemiyorsan anten tak Google diyor, çatlatmalara devam ediyoruz.Bayramda seyranda ne zaman evleneceksin diyen nenelere, canım bir anda oluyor inan ki diyen evlilere koskoca Google'da eklendi.
Burada bekarlığın güzel yanlarını konuşup evlileri gısgandıracağız.![]()
BurdayımBekarlar nerdesiniz![]()
DepresyondaBekarlar nerdesiniz![]()
Kocam elma soyuyor ben de telefonda takılıyorum işte.![]()
Bekarlar nerdesiniz![]()
Burdayım![]()
Depresyonda![]()
Aah kuzularim üzülmeyin inanin bir anda oluyor Allah size de nasip etsinmutfakta oturdum, bulduğum bir tane elmaya sarılarak ağlıyorum şuan. artemis bana nispet yaptı![]()
![]()
![]()
Bekar kaynın var mıAah kuzularim üzülmeyin inanin bir anda oluyor Allah size de nasip etsin![]()