• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

❌❌Sadece Bekarlar❌❌

Kız @zxshermine onu takacak biri bul da bozdurur daha güzelini alırsın. Dünyanın parası.

Trabzon hasırı, Diyarbakır hasırı, Urfa akıtması gibi işçiliği çok olan altınlar kolay kolay bozdurulmaz. Bozdursan da alışın çok altında satılır. Eşlerine bu tip altınları takan adamlar, genelde takıları kasada falan tutuyorlar. Eşlerine, düğün ve davetlerde taktırtıp sergiletiyorlar.

Suratlarındaki o nemrut ifadenin sebebi belli oldu. Tüm parayı, o altına verince; mutlulukları(!) da yüzlerine yansıyor demek. :KK53: :KK70:

Ya benzer biseye sahit oldum 🤣 ne kadar burman, bilezigin varsa o kadar kasılıp burnun havada oturuyosun 🤣 siz bana layik degilsiniz, bileziginiz bile yok edasiyla bakiyolar 😅

Ya benzer biseye sahit oldum 🤣 ne kadar burman, bilezigin varsa o kadar kasılıp burnun havada oturuyosun 🤣 siz bana layik degilsiniz, bileziginiz bile yok edasiyla bakiyolar 😅

Evet, ben de denk geldim. Bazı insanlarda, parayla görgü aynı anda bulunmayınca; nasıl davranacaklarını da bilemiyorlar.

Ev ahalisine demleseydin. :kahve:

Demliyoruz ne oluyor? Annemin koca adayı diye buldukları hem benden yaşça büyük hem ya kel ya da kafasında anca 3 tel saçı kalmış adamlar. Zaten o geriye kalan 3 tek benim çenemle bir aya dökülür. :KK34:

Canlarım biliyorsunuz ki evliler giremez konum Google ihtar verdiği için kapandı. Sadece evliler değil, Google bile bizi çekemiyor. Çekemiyorsan anten tak Google diyor, çatlatmalara devam ediyoruz. 🧿 Bayramda seyranda ne zaman evleneceksin diyen nenelere, canım bir anda oluyor inan ki diyen evlilere koskoca Google'da eklendi.

Burada bekarlığın güzel yanlarını konuşup evlileri gısgandıracağız. 🧿🧿
Bu evlilerin derdi bitmiyor. Yaşasın bekarlık yaşasın özgürlük.

Back
X