- 15 Eylül 2022
- 4.011
- 16.856
- 123
Tıpi boyu kilosu mesleği fark ediyor mu
8 aylık cicim ayları sayılan zamanlarda 80 yıllık evli gibi takılan bir modeldi rahmetli..Yavrum siz kimlerle evlendiniz ya bildiğin dağ ayısı davranışları bunlar
Erkek gibi erkek olsun yeter.
Allah kimseyi yoklukla sınamasın
Kız manavdan armut mu sipariş ediyorsunSus kız. Koca getir bana.
AsdffffSenin o güzel, zarif kalbin için hemen düzeltme yaptım. Özür dilerim.
Ya bu kadın kendi büyük oğlunun sevgilisine de aynısını yapmış. Onla da tanışmış etmiş. Büyükoğluyla sevgilisi kavga edince bu kaynana da dahil oluyormuş kavgalara. 3ü bir arada kavga ediyorlar.Kıza sürekli "seni istemeye gelelim" deyip duruyormuş.
Asdffff3 ü 1 arada dedin kahve cekti canım ben gidem içem
Verilmiş sadakan varmıs olmm yaa ufff komedi desen değil trajedi desen değil o ne yaademin siyaset topiğinde bi paylasıma ağlarken suan gülme krizine girdim.. kadınlar kulubü bi burc olsa ikizler burcu olurdu ( benm gbi)
Ben buraya şakasına şu şu şu kriterde olsun yazınca bazı kadın kullanıcıları beni mesajla taciz ediyorlar
"Sen kimsin beeee sen kimsiiinnn neyine güvenerek böyle koca arıyorsun terbiyesiz şılllıık" diyorlar.
Kim yazdi Allah aşkına ozelden soyle
Geçmiş konuları boşverelim de bana koca bul kızzz.
B*sb*karım
Ah şerminim yaaDıtttt, yanlış cevap.Sizin erkek arkadaşınız var; b*sb*kar kategorisi için; hayatınızda 1 erkek sinek bile olmaması gerekiyor.
Elbet gelecek, yapmaz öyle şey burhanımBurhan galiba bohçasını alıp, kocaya kaçtı günlerdir ortada yok. Zavallı bir bekar olarak ben burda evliler arasında yalnız ve kocasız kaldım.
ayy inşallah kocam da gelir. Burhan gelir üç güne ya. Taliplerimi elimden alır diye onu çok sevemedim. Ama gelsin yazık özledim.Elbet gelecek, yapmaz öyle şey burhanım
Ahahah belkide senin oralara pusu kurmuştur. Geçen erkek sineği bile avlar.ayy inşallah kocam da gelir. Burhan gelir üç güne ya. Taliplerimi elimden alır diye onu çok sevemedim. Ama gelsin yazık özledim.
Ahahah belkide senin oralara pusu kurmuştur. Geçen erkek sineği bile avlar.
Bacım maşallahın varyok ya, erkek sinek şöyle 1 km yakınıma gelse hissederim hemen. Kimselere bırakmam sineği bile, hemen avlarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?