- 15 Eylül 2022
- 4.011
- 16.856
- 123
Evde dogurtayim, 5 dakikalik iş, masraf olmasın demesin sana?
Ayrıntıyı düşünmedim. Ama ebe de olabilir. Beni doğurtur.
Sonra gelsin evde kavgalar. Aşkım ben (!) güzelim di mi? Benden(!) daha güzelini gördün mü ? vb.
Cimri erkek denk gelirse fena olurkendimi yerlere atarım
Erkeğin cimrisi hic çekilmiyor. Birde ev islerine takintili olanıbirisi vardi ya kocasi halilara terlikle basmasina kızıyordu
Ev işlerini kendisi yapıyorsa sıkıntı olmaz. Yerleri silsin, çamaşır bulaşık tuvalet temizleme, yemek işi ne varsa halletsin ben havada yürürüm, şikayet etmem
Yok ya bu tipler genelde yaptigin ise karisiroyle birisini bulursan erkek kardesini bana ayarla
Yok ya bu tipler genelde yaptigin ise karisiroyle birisini bulursan erkek kardesini bana ayarla
Keşke bulsak ama yokkk
Aklıma "öyle birini bulursan" karikatürü geldi.
Yok artık ondan da engellenirsem terkederim burayı aaaa sinirlendiriyorlar Burhanı
Gecen gun babaanneme zengin olmazsa tekrar evlenmem dedim. Sanki zenginler kapinda bekliyo da, zengin mi kaldi memlekette dedi, lafi agzima paketledi..halbuki zenginlik kriterim bi tane evinin ve arabasinin olmasiydi
Cidden bu ara artık yok hiç ev arabası olan, birikimi olan adam. erkekler eskisi gibi çalışmıyor artık.
Ama şöyle havuzlu sitede evi olan arabası olan, bir tanede kirada evi olan birini bulsak fena olmaz.
Mikrofiber mutfak bezleri var ya yeşil. Sarilari sevmiyorum ya koku yapiyo onlar. Temizlikte kullanıp atıyorum ben onları 2 kere kullanıp.. buraya da bisey yazmaya korkuyorum şu anda hdhdhdhd
Birde uygulama mı yapmış, ticari zeka desen varArkadaş ortamında, bu adamın yaptığı muhabbeti yapanı sustururlar; millet bir de üstüne para verip, soru soruyor adama.
Şikayet sitesindeki, şikayetleri okuyun. Şu şikayet, olayı çok net açıklıyor aslında. Uygulama insanlara, otomatik yanıtlar gönderiyor gibi görünüyor.
1 soruya 180 tl, belki de daha fazla para veren insanlar varmış.
Kız mikrofiber alsana koku yapmii onlar. Normal mutfak deterjanı ile yıka misSeni buraya alalim.
Şatonuz varsa sari bez kullanmıyorsunuz arkadaslar.
Biz o sari bezler kokmasin diye camasir suyuyla çitiliyoruz
Birde uygulama mı yapmış, ticari zeka desen var
Kız mikrofiber alsana koku yapmii onlar. Normal mutfak deterjanı ile yıka mis
Seni buraya alalim.
Şatonuz varsa sari bez kullanmıyorsunuz arkadaslar.
Biz o sari bezler kokmasin diye camasir suyuyla çitiliyoruz
Kız mikrofiber alsana koku yapmii onlar. Normal mutfak deterjanı ile yıka mis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?