- 17 Temmuz 2022
- 2.557
- 10.601
- 138
Adamın aldığı eğitim belli yani ilişkilerle uzaktan yakından ilişkisi yok.Arkasından neler çıkacağını; zamanla görürüz artık.
Ekonomik durum bir yana bence şimdiki erkeklerin enerjisi yok.
Dedem tayinciydi, gumrukte calisiyordu. Her cuma aksami otobusle yola cikip yanimiza geliyordu. Pazar gunleri hepimizi yemege goturupz gezdirip, aksam tekrar otobusle dönüyordu. Adam bikere ah yorgunum demedi. Boyle cok ornek var etrafımda. Simdiki erkekler 45dk otobusle eve gelse yorgunum deyip kanepeden kalkmiyor
Havuzlu siteyi kim kaybetmis biz bulalim be begumum
Şatoda da yaşasa Türk olduğunu belli etmesi lazimŞato mutfağında mikrofiber yeşil bez hayal etmesi çok eğlenceli.
Adamın aldığı eğitim belli yani ilişkilerle uzaktan yakından ilişkisi yok.
Arkası bolca cahillik çıkar daha birşey çıkmaz be Şerminim
Şato mutfağında: sarı bez ve mikro fiber yeşil bez hayal etmesi çok eğlenceli.
Şatoda da yaşasa Türk olduğunu belli etmesi lazim
Yorumuma "sarı bez"i de ekledim o yüzden.Sarı bez bizdendir; dışlanamaz. ( Mitingte gibi okuyun).
Bu bezler tezgahin camasir suyuyla ovalanip, tertemiz yapildiginin gostergesi. Sari bez kirmizi cizgimizdir
Buda cok mantıklıBen mutfakta çamaşır suyu kullanmıyorum. Kimyasal maddeleri, mümkün olduğunca az kullanmaya çalışıyoruz evde.
Buda cok mantıklı
Neyse ki temizlik konusunda hicbir iddiam yok
Listemiz;
Listemiz;
Erkek olsun
Arkadaşlar beni neden evlendirmek istiyisiniz lütfen başlığı okuyun.
Yoo alayım ben onuEli yüzü düzgün, fikirlerinin uyuştuğu, kalp atışlarını hızlandıran biri karşına çıksa; yok ben almayayım diyeceksin yani.
Koca da koca diyen, koca bulmak için dua isteyen kimdi yaa?Arkadaşlar beni neden evlendirmek istiyisiniz lütfen başlığı okuyun.
BegümüdüKoca da koca diyen, koca bulmak için dua isteyen kimdi yaa?
Koca da koca diyen, koca bulmak için dua isteyen kimdi yaa?
Dua topiginde konu açıp dua isteyen Begüm müydü?Begümüdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?