• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

❌❌Sadece Bekarlar❌❌

Hangi yorumun ciddi, hangisi ironi anlaşılmayıp; hepsine ironi muamelesi yapılmadan dur bence. 😎

Kendimi tutamıyorum bazen 😄 çok değişik şeyler yazıyorlar şaşırıyorum eskiden "yok artık" diyordum şimdi böyle ironi yapıyorum

Kendimi tutamıyorum bazen 😄 çok değişik şeyler yazıyorlar şaşırıyorum eskiden "yok artık" diyordum şimdi böyle ironi yapıyorum

Değişik bir şey yazmıyorlar aslında. Adamlar, evlilik için gerekli 2 önemli kriteri sağlıyorsa; o kadarcık kusur için, kısmetlerini ellerinin tersiyle itsinler mi. :sinirli: O kadarcık kusur, kadı kızında da olur. Kutsal halka takılınca; güncelleme gelecek belki adamlara. :KK51:

Değişik bir şey yazmıyorlar aslında. Adamlar, evlilik için gerekli 2 önemli kriteri sağlıyorsa; o kadarcık kusur için, kısmetlerini ellerinin tersiyle itsinler mi. :sinirli: O kadarcık kusur, kadı kızında da olur. Kutsal halka takılınca; güncelleme gelecek belki adamlara. :KK51:

😄😄😄

Çok değişik ama bir yerde çok üzülüyorum bir yer de çok kızıyorum. Özellikle böyle yaşı daha 23-18 arası olanlara.

Hoşgeldin Dexter Dexter .:KK3:Bdv'ye yazdığın bir yorumun 2.paragrafında; tenisle ses benzeşmeli kelime ve yorumdan ban yemiş olabilir misin ?😎
hoş buldum şermin, valla o kadar basitse çok üzülürüm 😂 trollerle çok dalga geçtim muhtemelen seri şikayet ettiler 😂

Back
X