- 25 Temmuz 2013
- 13.404
- 54.821
- 798
Ben bu dediklerini yapmadım, seni üzecek ama.Evliler siz bayramda pasta börek baklava yaptınız biz bekarlar afiyetle yedik hihihisiz kaynanaya el öpmeye gittiniz biz evde yayıla yayıla oturduk @ffestinalente C Calcifer mybiglove Artemissisipi accessdenied @Dexter @Queen Teyze @chemist0 @Katibin Ruhu @dogadostupanda @Clemencia @Depresif Penguen Z zxshermine G gunces
Nereye götürmüşler Burhani? Nolmus kızBebisim ben senin bayram konunu gordum cok acikliydi yavkahroldum ben o derece. Ben ne bekarken ne evliyken hic zorla bir yerlere goturulmedim. Uzulme nolur kiyamam
Nasıl hiç bir yere götürülmedin? Kaynanasına zorla götürülenler görümcesiyle birbirine laf sokanlar eltisiyle saç yolanlarin konusunu okumadınız mi kizBebisim ben senin bayram konunu gordum cok acikliydi yavkahroldum ben o derece. Ben ne bekarken ne evliyken hic zorla bir yerlere goturulmedim. Uzulme nolur kiyamam
Ben görmedim malûm gelen giden giremedim ondanBebisim ben senin bayram konunu gordum cok acikliydi yavkahroldum ben o derece. Ben ne bekarken ne evliyken hic zorla bir yerlere goturulmedim. Uzulme nolur kiyamam
Kime hava atacağuk? Size.Ben bu dediklerini yapmadım, seni üzecek ama.
Bu arada konu başlığı sadece bekarlar ama ha bire bizi etiketleyip duruyorsunuz, bizsiz yapamıyorsunuz bekarlar ailesi olarak. Neden?
Oha efsaneEl sürmeden oturduğum kahvaltı sofrası.
Şekerim ben hizmet etmem hizmet ettiririm
Eki Görüntüle 3237913
El sürmeden oturduğum kahvaltı sofrası.
Eki Görüntüle 3237913
Sen ne fenasınEl sürmeden oturduğum kahvaltı sofrası.
Eki Görüntüle 3237913
Tek gelinim bir de eşim iş yaptırmaz banaOha efsane
Bizden başka kimse yok. Biz de hep evli bcbcbcb biraz bahtsız bedevi bu burhanBen bu dediklerini yapmadım, seni üzecek ama.
Bu arada konu başlığı sadece bekarlar ama ha bire bizi etiketleyip duruyorsunuz, bizsiz yapamıyorsunuz bekarlar ailesi olarak. Neden?
Gelin gibi gelin işteAyiptir soylemesi bayramda bizde de durum buydu hic hizmet etmedim :)
Eltisine hazirlatmıştır fena bu fenaOha efsane
???? Siz bunun cevabını verinNasıl hiç bir yere götürülmedin? Kaynanasına zorla götürülenler görümcesiyle birbirine laf sokanlar eltisiyle saç yolanlarin konusunu okumadınız mi kiz
Sen ne yaptın bayramda Burhanim?Nasıl hiç bir yere götürülmedin? Kaynanasına zorla götürülenler görümcesiyle birbirine laf sokanlar eltisiyle saç yolanlarin konusunu okumadınız mi kiz
Evlilerin hazırladığı kahvaltıya gittim evlilerin hazırladığı yemek ve tatlıları götürdüm evlilerin evinde çay içtimSen ne yaptın bayramda Burhanim?
Gezmisin iste kocasiz kocasizEvlilerin hazırladığı kahvaltıya gittim evlilerin hazırladığı yemek ve tatlıları götürdüm evlilerin evinde çay içtim
Bana hava atamazsın bekarlıkla.Kime hava atacağuk? Size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?