❌❌Sadece Bekarlar❌❌

Ben bu dediklerini yapmadım, seni üzecek ama.
Bu arada konu başlığı sadece bekarlar ama ha bire bizi etiketleyip duruyorsunuz, bizsiz yapamıyorsunuz bekarlar ailesi olarak. Neden?

Bebisim ben senin bayram konunu gordum cok acikliydi yav kahroldum ben o derece. Ben ne bekarken ne evliyken hic zorla bir yerlere goturulmedim. Uzulme nolur kiyamam
Nasıl hiç bir yere götürülmedin? Kaynanasına zorla götürülenler görümcesiyle birbirine laf sokanlar eltisiyle saç yolanlarin konusunu okumadınız mi kiz

Ben bu dediklerini yapmadım, seni üzecek ama.
Bu arada konu başlığı sadece bekarlar ama ha bire bizi etiketleyip duruyorsunuz, bizsiz yapamıyorsunuz bekarlar ailesi olarak. Neden?
Kime hava atacağuk? Size.

Nasıl hiç bir yere götürülmedin? Kaynanasına zorla götürülenler görümcesiyle birbirine laf sokanlar eltisiyle saç yolanlarin konusunu okumadınız mi kiz
???? Siz bunun cevabını verin

Kime hava atacağuk? Size.
Bana hava atamazsın bekarlıkla. Listeden çıkar beni bebeğim. Kaynanaymis, gorumceymis, eltiymis, kayinmis, didisinin didisiymis falan beni bunlarla vuramazsın mesela. Sende olmayan tek bir şey var bende o da koca. Kendisine aşık olduğum için onunla da vuramazsın.
Bak mesela E elifnurbeyza yı etiketle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…