- 17 Temmuz 2022
- 2.557
- 10.601
- 138
Zaten kafam ağrıyor bir orda bir burdahangi konuda olduğumuzu karıştırdım takip etmiyorum artıkhoff şarjım da bitiyo ama dişime göre bir şey lazım
atamayız konuya adam toplamak da yasakZaten kafam ağrıyor bir orda bir burda
Kaliteli birşey bulursanız bana da atın
Belli mi olur son dk buluveririm dişime göre birşey belkimtüh banlanamayacaksın desene
Zaten kafam ağrıyor bir orda bir burda
Kaliteli birşey bulursanız bana da atın
Kız burdan yazın ben bulurum konuyu dedim daa aaa
Ahh canımmm 2-3 sayfa geride bekarlar geçirdiği bayramları anlattı canım durum tam tersiEvliler siz bayramda pasta börek baklava yaptınız biz bekarlar afiyetle yedik hihihisiz kaynanaya el öpmeye gittiniz biz evde yayıla yayıla oturduk ffestinalente C Calcifer mybiglove Artemissisipi accessdenied Dexter Queen Teyze chemist0 Katibin Ruhu dogadostupanda Clemencia Depresif Penguen Z zxshermine G gunces
Hangi bekarlar kız bütün liste evli sağdan sola hxbbxbxgxEvliler siz bayramda pasta börek baklava yaptınız biz bekarlar afiyetle yedik hihihisiz kaynanaya el öpmeye gittiniz biz evde yayıla yayıla oturduk ffestinalente C Calcifer mybiglove Artemissisipi accessdenied Dexter Queen Teyze chemist0 Katibin Ruhu dogadostupanda Clemencia Depresif Penguen Z zxshermine G gunces
Kötüsün ve bu fiziksel değilBeni niye etiketledin ki burada bayram mi var hicte bisi yapmadim cekirdek ailemleydim yine KOCAM ve cocuklarim
Gelen giden darlamadi mi seni ne zaman evleniyon karta kaçtın vs diye
Evlileri etiketleyip nispet yapiyor ama Z zxshermine evli değilHangi bekarlar kız bütün liste evli sağdan sola hxbbxbxgx
Destek ekip onlar
Gelmesin dediği tüm evlileri eklemişEvliler siz bayramda pasta börek baklava yaptınız biz bekarlar afiyetle yedik hihihisiz kaynanaya el öpmeye gittiniz biz evde yayıla yayıla oturduk ffestinalente C Calcifer mybiglove Artemissisipi accessdenied Dexter Queen Teyze chemist0 Katibin Ruhu dogadostupanda Clemencia Depresif Penguen Z zxshermine G gunces
Ben tatil yaptm valla oturmadımEvliler siz bayramda pasta börek baklava yaptınız biz bekarlar afiyetle yedik hihihisiz kaynanaya el öpmeye gittiniz biz evde yayıla yayıla oturduk ffestinalente C Calcifer mybiglove Artemissisipi accessdenied Dexter Queen Teyze chemist0 Katibin Ruhu dogadostupanda Clemencia Depresif Penguen Z zxshermine G gunces
Unutma sinek de küçük ama mide bulandırırBen tatil yaptm valla oturmadımbide sanırsam listede pek bekar yok
Evliler siz bayramda pasta börek baklava yaptınız biz bekarlar afiyetle yedik hihihisiz kaynanaya el öpmeye gittiniz biz evde yayıla yayıla oturduk ffestinalente C Calcifer mybiglove Artemissisipi accessdenied Dexter Queen Teyze chemist0 Katibin Ruhu dogadostupanda Clemencia Depresif Penguen Z zxshermine G gunces
Piyasadaki bekarları iyi bir şey diyerek kandırıp evlendirttiniz
Evliler siz bayramda pasta börek baklava yaptınız biz bekarlar afiyetle yedik hihihisiz kaynanaya el öpmeye gittiniz biz evde yayıla yayıla oturduk ffestinalente C Calcifer mybiglove Artemissisipi accessdenied Dexter Queen Teyze chemist0 Katibin Ruhu dogadostupanda Clemencia Depresif Penguen Z zxshermine G gunces
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?