Nasıl hiç bir yere götürülmedin? Kaynanasına zorla götürülenler görümcesiyle birbirine laf sokanlar eltisiyle saç yolanlarin konusunu okumadınız mi kiz
Gezmisin iste kocasiz kocasizmadem geziyon bari kocan olaydi
Kız bende de yok bunlar gorumceymis eltiymis. Senden tek farkım herüfe gıcık kapmam bcbbxbcbcBana hava atamazsın bekarlıkla.Listeden çıkar beni bebeğim. Kaynanaymis, gorumceymis, eltiymis, kayinmis, didisinin didisiymis falan beni bunlarla vuramazsın mesela. Sende olmayan tek bir şey var bende o da koca. Kendisine aşık olduğum için onunla da vuramazsın.
Bak mesela @nuranka yı etiketle.
Sen yorulma diyor değil mi?Tek gelinim bir de eşim iş yaptırmaz bana
El sürmeden oturduğum kahvaltı sofrası.
Şekerim ben hizmet etmem hizmet ettiririm
Eki Görüntüle 3237913
En iyisi Cinsellikte takilayım o zaman belki size hak veririm dicem de orda da Nuranka var. Omeeen TanrımmSen yorulma diyor değil mi?
Burhan da sanıyor ki hepimiz bdvdeki kocalar gibi adamlarla evliyiz.
Olm bdv dekiler gibi kocam olsa manyak mıyım sabah akşam gelip gidip bosan diyim elin garilaruna , önce kendim bosanirim bfbfjxbxjSen yorulma diyor değil mi?
Nuranka niye cinsellikte takiliyo? Kocasıyla nişanlı değil mi o daha?En iyisi Cinsellikte takilayım o zaman belki size hak veririm dicem de orda da Nuranka var. Omeeen Tanrımm
İnanır mısın bauramda yemek bile yapmadım. KV ve annemden arakladımEvlilerin hazırladığı kahvaltıya gittim evlilerin hazırladığı yemek ve tatlıları götürdüm evlilerin evinde çay içtim
Geçen gün korunma yöntemlerini soruyorduNuranka niye cinsellikte takiliyo? Kocasıyla nişanlı değil mi o daha?
Sana uygun karikatür var ama paylaşıp 40bin TL ödeyememBeni de, goygoydan eksik kalmayayım diye etiketlemiş; sağ olsun.
Bizler kıskanç ve muysuz kadınlar olduğumuz için boşan diyoruz unuttun mu? Kendimiz yapamadığımız için gelip millete yaptırmaya çalışıyoruz.Olm bdv dekiler gibi kocam olsa manyak mıyım sabah akşam gelip gidip bosan diyim elin garilaruna , önce kendim bosanirim bfbfjxbxj
Sana uygun karikatür var ama paylaşıp 40bin TL ödeyemem
Sen yorulma diyor değil mi?
Aynen yeterince evde yapıyorsun bir de annemde mi yapacaksın diyor. Hatta benim anneme demiş ki ben kafasını dinlesin diye sana gelsin istiyorum lütfen karıma iş yaptırıp yormaSen yorulma diyor değil mi?
Hea evet Pardon. Unuttum haset kıskanç kadın düşmanı olduğumuzu vdbdbdBizler kıskanç ve muysuz kadınlar olduğumuz için boşan diyoruz unuttun mu? Kendimiz yapamadığımız için gelip millete yaptırmaya çalışıyoruz.
NoooooSiteye de mi yönlendiremezsin ?
Geçen gün korunma yöntemlerini soruyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?