iyi oldu sana, sen bize tuzak kurarsın he al sanaŞiştim gerçekten laf anlamayan insanlardan şiştim . Bir daha bdvye konu açarsam ya da millete salça olursam Avrupa yakası Gaffur olayım.
Söylediklerim yanlış anlaşılıyor bazı üyeleri konumda yasaklayacağım yorum yapmasınlar. Keşke engel olsaydıiyi oldu sana, sen bize tuzak kurarsın he al sana
tanıdığım gayet arsız gelinler var o yüzden bana çok efsane gibi gelmiyoSen de evli, barklı kadınsın; benden daha iyi bilirsin tabii de, o da şehir efsanesi.
Forum siteleri ve sosyal medya siteleri aracılığıyla yayılan bir hikâye o. Aynı hikayenin görümceli ve eltili anlatımları da mevcut. Memedeki piercingi, onlar ( elti, görümce, kaynana...) nasıl görmüş üzerine; sayfalarca geyik yapılmıştı hatta paylaşımların altında.
bdvdeki konun mu? aman ne uğraşıyosun muneye söyle kapatsınSöylediklerim yanlış anlaşılıyor bazı üyeleri konumda yasaklayacağım yorum yapmasınlar. Keşke engel olsaydı
Niye konum kapansın dertleri varsa papatya çayı içsinler şekerimbdvdeki konun mu? aman ne uğraşıyosun muneye söyle kapatsın
Amin canım sağ ol, Allah senin de evladını sana bağışlasınDexter ffestinalente
Oglan analari simdiden baslamissaka bir yana Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin, hayirli dogumlariniz olsun kizlar
Burhanciiim sen ciddi bir konu acmalisin. Dunde yazdim, takmadin. Senin bir derdin var ama nedir?Niye konum kapansın dertleri varsa papatya çayı içsinler şekerim
Derdim çohdir hangisine yanayım türküsünü biliyor musunBurhanciiim sen ciddi bir konu acmalisin. Dunde yazdim, takmadin. Senin bir derdin var ama nedir?
Sen bi yaz bakalim, cozeriz, gerekirse soveriz rahatlarsınDerdim çohdir hangisine yanayım türküsünü biliyor musun
tanıdığım gayet arsız gelinler var o yüzden bana çok efsane gibi gelmiyotabii bunlar hikayedir ama böyle insanlar gerçekten varlar
Teşekkürler canım. Allah herkesin evladını kendisine bağışlasın. Güzel mutlu neşeli huzurlu günler nasip etsinDexter ffestinalente
Oglan analari simdiden baslamissaka bir yana Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin, hayirli dogumlariniz olsun kizlar
Burhan çekiyorsun sanıyorum kiSöylediklerim yanlış anlaşılıyor bazı üyeleri konumda yasaklayacağım yorum yapmasınlar. Keşke engel olsaydı
Medyum memiş olŞiştim gerçekten laf anlamayan insanlardan şiştim . Bir daha bdvye konu açarsam ya da millete salça olursam Avrupa yakası Gaffur olayım.
Kimleri çektiğimi yazmayayım banlanırımBurhan çekiyorsun sanıyorum ki
Seni kadın düşmanı seniiiKimleri çektiğimi yazmayayım banlanırım
Burhanciiim sen ciddi bir konu acmalisin. Dunde yazdim, takmadin. Senin bir derdin var ama nedir?
Ağlayan palyaçoyuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?