öff çerez yiyodum pisssssCokta sansını zorlarda kusmugunu poşetle üstüne dök
Şerminde kızmış ama bence cok mantklıöff çerez yiyodum pisssss
hahaha şermin kızdıysa kaçŞerminde kızmış ama bence cok mantklı
Fiziki kus fizikiiiSürekli yazıyor agiz dolusu nefret kusmamak için değiştirmeyi düşünüyorum. Bezdim
işte bezip cevap vermen için taktik o yavrucumSürekli yazıyor agiz dolusu nefret kusmamak için değiştirmeyi düşünüyorum. Bezdim
Ebesinden girip nenesinden çıkmamı istiyor zağarişte bezip cevap vermen için taktik o yavrucum
Şerminde kızmış ama bence cok mantklı
Biliyomm ondan dedim ki. O zırtıke o layıkElindeki abur cuburu sakince kenara bırak ve yeniden düşün. Çok iğrenç.
zırtik ne kız dldjskjs biz de eşimle tuhaf kelimeler buluyoruz. meleme, kıromançi, puşto bunlardan birkaçı kgjfnvfjfBiliyomm ondan dedim ki. O zırtıke o layık
Ama özür dilerim yani yinede
Şermo diğer kız affedecek gibi. Uzun ilişkimdi diyip duruyor ve saf bir şeye benziyor ama bu onu istemiyor gibi.Elindeki abur cuburu sakince kenara bırak ve yeniden düşün. Çok iğrenç.
İşte o tuhaf kelimelerden budazırtik ne kız dldjskjs biz de eşimle tuhaf kelimeler buluyoruz. meleme, kıromançi, puşto bunlardan birkaçı kgjfnvfjf
zırtik ne kız dldjskjs biz de eşimle tuhaf kelimeler buluyoruz. meleme, kıromançi, puşto bunlardan birkaçı kgjfnvfjf
zxshermine diğer kız affedecek gibi. Uzun ilişkimdi diyip duruyor ve saf bir şeye benziyor ama bu onu istemiyor gibi.
Doğru beni ilgilendirmez. İki keko takılsınlar baneneDiğer kız seni ilgilendirmez. Saf mı, uyanık mı bilemezsin. Film serilerini hatırla. Filmdeki en akıllı, en mücadeleci insan; sözde saf ve güçsüz ayağına yatan insanı kurtarmaya çalışırken; harcanır, gider.
Yavrum sen kurtulmaya bak diğer kız bildiği halde devam edersede kendi bilir.. sen suan farklı psikolojidesin sanırım olayın sıcaklıgıylada farklı bakıyosun.. senin tabirinle dehle gitsinŞermo diğer kız affedecek gibi. Uzun ilişkimdi diyip duruyor ve saf bir şeye benziyor ama bu onu istemiyor gibi.
Kandirmasi zoruma gitti. Benim gibi birine yapılır mı bee bir de normalde çok dikkatli biriyimdir. Sinsice yaptı hiç farketmedimYavrum sen kurtulmaya bak diğer kız bildiği halde devam edersede kendi bilir.. sen suan farklı psikolojidesin sanırım olayın sıcaklıgıylada farklı bakıyosun.. senin tabirinle dehle gitsin
Şermo diğer kız affedecek gibi. Uzun ilişkimdi diyip duruyor ve saf bir şeye benziyor ama bu onu istemiyor gibi.
Aynı ilçede farklı okullardayiz geçen seneden biraz biliyordumKanka bence muhattap olma artık. Engelle ikisini de. Herkesin ilişki dinamiği farklı. Senin için ayrılma nedeni olan şey o kız için olmayabilir. Bu onu istemiyor diye de düşünme. Adam pis yalancı, kız da ilişkisini kurtarmak için yalan söyler. Bilemezsin doğru olan nedir ne değildir.
Siz ne zamandır tanışıyordunuz bu kişiyle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?