- 15 Eylül 2022
- 4.011
- 16.856
- 123
Aynı ilçede farklı okullardayiz geçen seneden biraz biliyordum
Tek tesellim seneye gideceğimi düşünüyor olmamEğer bu şekilde bir iş tanışıklığınız varsa mutlaka kızı da çocuğu da engelle. Muhattap olma hiçbir şekilde. Aynı ilçe, farklı okul, yakın ortamlar çok sıkıntı yaratır sana.
Ya kmseye yapılmamalı.. cok yaralayıcı bişey.. insan zekasını bedenini sorguluyor bi anda.. ama işte seninle alakalı değil.. insan kendi yapmayacgı bseyi karsıdanda pek beklemiyor acıkcasıKandirmasi zoruma gitti. Benim gibi birine yapılır mı bee bir de normalde çok dikkatli biriyimdir. Sinsice yaptı hiç farketmedim
inanmadığım için Türk Dili okudum, yine de ıbık gıbık kelimelere ihtiyaç duyuyorumİnanmayacaksınız Türkçe diye bir dil var; yeni kelime uydurmanıza gerek kalmadan, tüm derdinizi anlatabiliyorsunuz.
İnanmayacaksınız Türkçe diye bir dil var; yeni kelime uydurmanıza gerek kalmadan, tüm derdinizi anlatabiliyorsunuz.
burda goygoy yaparken trt spikeri gibi mi yazmak istiyosunKız şermin senin yazım dilin çok güzel. Ben burada ve mesajlaşırkem dana gibi yazıyorum. Hiç cümleyi doğru mu kurdum diye kontrol etmiyorum
Senin böyle yazım tarzında farklı bir dik duruşun, asilliğin, enerjin var.
burda goygoy yaparken trt spikeri gibi mi yazmak istiyosunzeki mürenvari
ahahaha delirme beİlkokul terk gibi yazıyorum bazen çok utanıyorumZ zxshermine şermin hanım maşallah zeki müren gibi yazıyor.
Ben artk doğrularını unuttum o kelimelerinahahaha delirme beben de mesajlaşırken, geyik yaparken yapıcam edicem yapmıyom falan diye yazıyorum utanmıyorum hatta utanmıyom
kız konu bul yoksa birbirimize sarıcaz dldjkshBen artk doğrularını unuttum o kelimelerin
Hadi kavga edeilim eğlenirizzzkız konu bul yoksa birbirimize sarıcaz dldjksh
kız konu bul yoksa birbirimize sarıcaz dldjksh
inanmadığım için Türk Dili okudum, yine de ıbık gıbık kelimelere ihtiyaç duyuyorum
ahahaha delirme beben de mesajlaşırken, geyik yaparken yapıcam edicem yapmıyom falan diye yazıyorum utanmıyorum hatta utanmıyom
Şermo diğer kız affedecek gibi. Uzun ilişkimdi diyip duruyor ve saf bir şeye benziyor ama bu onu istemiyor gibi.
bulamayınca da sıkılıyoruzUslu uslu takılın bu konuda. Konu bulunca banlanıyorsunuz.
öncelikle beyinlerimizi çıkarmamız lazım yoksa eğlenceli olmazHadi kavga edeilim eğlenirizzz
utanmıyomDiplomayı aldıysan; diplomandan utan.
YooBu dilekce atan adam degil demi?
Uslu uslu takılın bu konuda. Konu bulunca banlanıyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?