❌❌Sadece Bekarlar❌❌

Aynı ilçede farklı okullardayiz geçen seneden biraz biliyordum

Eğer bu şekilde bir iş tanışıklığınız varsa mutlaka kızı da çocuğu da engelle. Muhattap olma hiçbir şekilde. Aynı ilçe, farklı okul, yakın ortamlar çok sıkıntı yaratır sana.

Eğer bu şekilde bir iş tanışıklığınız varsa mutlaka kızı da çocuğu da engelle. Muhattap olma hiçbir şekilde. Aynı ilçe, farklı okul, yakın ortamlar çok sıkıntı yaratır sana.
Tek tesellim seneye gideceğimi düşünüyor olmam

Kandirmasi zoruma gitti. Benim gibi birine yapılır mı bee bir de normalde çok dikkatli biriyimdir. Sinsice yaptı hiç farketmedim
Ya kmseye yapılmamalı.. cok yaralayıcı bişey.. insan zekasını bedenini sorguluyor bi anda.. ama işte seninle alakalı değil.. insan kendi yapmayacgı bseyi karsıdanda pek beklemiyor acıkcası

İnanmayacaksınız Türkçe diye bir dil var; yeni kelime uydurmanıza gerek kalmadan, tüm derdinizi anlatabiliyorsunuz.
inanmadığım için Türk Dili okudum, yine de ıbık gıbık kelimelere ihtiyaç duyuyorum

İnanmayacaksınız Türkçe diye bir dil var; yeni kelime uydurmanıza gerek kalmadan, tüm derdinizi anlatabiliyorsunuz.

Kız şermin senin yazım dilin çok güzel. Ben burada ve mesajlaşırkem dana gibi yazıyorum. Hiç cümleyi doğru mu kurdum diye kontrol etmiyorum

Senin böyle yazım tarzında farklı bir dik duruşun, asilliğin, enerjin var.

burda goygoy yaparken trt spikeri gibi mi yazmak istiyosun zeki mürenvari

İlkokul terk gibi yazıyorum bazen çok utanıyorum Z zxshermine şermin hanım maşallah zeki müren gibi yazıyor.
ahahaha delirme be ben de mesajlaşırken, geyik yaparken yapıcam edicem yapmıyom falan diye yazıyorum utanmıyorum hatta utanmıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…