- 16 Haziran 2011
- 17.030
- 76.927
- 798
Ya aklınca bana laf söylüyor. Sürekli nişanlısını anlatıyordu. Twitter'da bana şöyle yazmis böyle yazmış diye. Ben de halen takiptesin dedim o da evet bir sorun mu var yazdı ben de komik yazdım. Olabilir sizin düşünceniz beni ilgilendirmez yazmış. Bende neden sordun o zaman yazdım. Böyle bir konu geçmişti aramızda. Şimdi gelmiş benim konuma eski nişanlımdan rahatsız olanlar vs abuk subuk zırvalamış. Meğersem bana kinlenmiş
Boğulmuyor işte mis gibi gezip tozuyorVay arkadas yaa. Saka gibi. Pisliginde bogulsun
Kiza dunden beri anlat, noldu diyorum, simdi anlatti konuyu mu degistireyim
bize de bu sitenin ağaları sizsiniz heralde diye yazan biri vardı sonra kaybolduBir ara, "Bazı üyeler yüzünden konu açamıyoruz aa dostlar vb" diye yakınan üyeler vardı. O suçlamaları defalarca okuyunca, mesajı çok normal bulmuştum da ben.
Boğulmuyor işte mis gibi gezip tozuyor
Boğulmuyor işte mis gibi gezip tozuyor
Kız yok bana kinlenmiş baktım acayip üyeler var her şeyi linç ediyor eski nişanlımdan bahsedince beni linç etti tarzında bisi falan diyor. Beni kastediyorBir ara, "Bazı üyeler yüzünden konu açamıyoruz aa dostlar vb" diye yakınan üyeler vardı. O suçlamaları defalarca okuyunca, mesajı çok normal bulmuştum da ben.
kızım ilk günden adamın kafası kopup önüne mi düşsün istiyosunBoğulmuyor işte mis gibi gezip tozuyor
Asla istemem herkese de rezil oldu zaten.Şöyle düşün: O karakterdeki adamla gezmek ister misin ?
Bu yorum beni rahatlattı. Bana acindirici mesajlar atıyor aklı sıra kendini aklayacakAldatan insanin iç huzuru yoktur. Bir yere saglikli bir sekilde tutunamaz. Ailesine, cocuguna, arkadaslarina vb. Hayatini rayina oturtamaz csnim. Sen onu egleniyor gibi görebilirsin ama aslinda ruhu tatmin olmayan birisi
çok içine oturduysa gay eğilimi vardı diye yayAsla istemem herkese de rezil oldu zaten.
Kız bı garipti anam insan yalandan da olsa şaşırırçok içine oturduysa gay eğilimi vardı diye yaymadem sevgilisi de şok olmamış o da nasiplensin rezillikten
Bu yorum beni rahatlattı. Bana acindirici mesajlar atıyor aklı sıra kendini aklayacak
Kız yok bana kinlenmiş baktım acayip üyeler var her şeyi linç ediyor eski nişanlımdan bahsedince beni linç etti tarzında bisi falan diyor. Beni kastediyor
Engelledim mesajdan yazıyor. Görmezden geliyorum. Utanmaz yaEngelle gitsin.
Burhancim bazi ilişkileri bicak gibi keseceksin ve arkana bile bakmayacaksin.
Herifin pisligi ortaya cikmis. Pisman olsa seninle iletisimi keser, hala daha elde tutmaya calisiyor. Diger kizada kendini acindiriyordur. Boyle bir adam senin yanina yakismaz
Yok kız beni diyor biliyorum hatta geçen beni şikayet eden de oydu. Eminim yani. Hayır bir de böyle şeyleri sevmiyorum. Bir şey söyleyeceksen direkt söyle ne o öyle hem konuma gel hem laf çarptır. Bir de öğretmen. PühhHer söylenen söze alınma.Kendisini uyarıp, eleştiren tek kişi; sen değilsindir. Bahsettiği bazı üyelere; belki dahilsindir, belki de dahil değilsindir.
Engellesene smsten de aramalardan vs. O zaman göremezsin mesajları.Engelledim mesajdan yazıyor. Görmezden geliyorum. Utanmaz ya
Engelleyebilirsin onlarida. Yumuşama sakinEngelledim mesajdan yazıyor. Görmezden geliyorum. Utanmaz ya
Kız bı garipti anam insan yalandan da olsa şaşırır
ben de bundan korkuyorum, adamın taktiği yıldırıp cevap almakEngelleyebilirsin onlarida. Yumuşama sakin
ben de bundan korkuyorum, adamın taktiği yıldırıp cevap almak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?