- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
-
- #1.821
ahahaha işte senin de miniş pipili bi oğlun olsa fena mı olur fldjkhs ay çok güzel olur voltranı oluştururuz fldjdkhsBasımı yakmak mı istiyonuz yoksa gerckten cok mutlusunuz diye mi böyle diyonuz tam bilemedmsonucta büllüklü anasısınız gorhuyom sizden
Benim 2 tane büllüklüm var.Basımı yakmak mı istiyonuz yoksa gerckten cok mutlusunuz diye mi böyle diyonuz tam bilemedmsonucta büllüklü anasısınız gorhuyom sizden
Anaammm hep testesteron kokcak yakında buralar dolaylı yoldanBenim 2 tane büllüklüm var.
Bebiş haftaya kocam japonyaya gidiyor. 1 haftalığına gezmeye. Dur bakayım eğer özler yollara izlere düşersem cidden mutluyum demektir, değilse size katılabilirimBasımı yakmak mı istiyonuz yoksa gerckten cok mutlusunuz diye mi böyle diyonuz tam bilemedmsonucta büllüklü anasısınız gorhuyom sizden
Hep miniş kalmıyo o pipiler yalnızahahaha işte senin de miniş pipili bi oğlun olsa fena mı olur fldjkhs ay çok güzel olur voltranı oluştururuz fldjdkhs
biri 5 aylık çok yakındaAnaammm hep testesteron kokcak yakında buralar dolaylı yoldan
Ayy kopmasın bisey deli deli konusma.. hep mutlu olun insallah yaaaaBebiş haftaya kocam japonyaya gidiyor. 1 haftalığına gezmeye. Dur bakayım eğer özler yollara izlere düşersem cidden mutluyum demektir, değilse size katılabilirim
Haftaya dananın kuyruğu kopucak
Helal süt tozu çıkabilir dikkat edin.Yaaa kalbim eridiihelal sütten emin oluruz dimi
Bilemiyoz hormonlarımın etkisiyle negatif etkilenirsem beni sevmiyorsun da bıraktın gittin hamileyken moduna girersem allah kocama sabır versinAyy kopmasın bisey deli deli konusma.. hep mutlu olun insallah yaaaa
yoo burhan dışında burdaki herkes evli
Eee hani sen kaçıyordunYaaa beni evli sayarak yazmış.galiba evlilik yakın bana
Aaaa sevgili Z zxshermine muhteşem birini bulmuştu bana.Eee hani sen kaçıyordunyurtdışına mı ne gidiyodun teklif gelmişti
Aldık mesajı, bana da bulun, koca istiyom ben.Yaaa beni evli sayarak yazmış.galiba evlilik yakın bana
Aslında sana uygunmuş gibi geldi ne var fıtı fıtı gezer dururdun kocanla ama yine de sen bilirsinAaaa sevgili Z zxshermine muhteşem birini bulmuştu bana.
Talibimiz, "Yurtdışı seyahatlerinde yanında gezecek cici hanım arayan iş adamı"
Sizibırakıp yurtdışlarına gidemezdim.
Aslında sana uygunmuş gibi geldi ne var fıtı fıtı gezer dururdun kocanla ama yine de sen bilirsin
Bdv de ki hatunların gocaları gbisiniz asdffBilemiyoz hormonlarımın etkisiyle negatif etkilenirsem beni sevmiyorsun da bıraktın gittin hamileyken moduna girersem allah kocama sabır versinherşey mümkün
Bebişim seni gerçekten seviyor gibiyim. Gel sana da iyi birisini bulalım sende çok mutlu ol
sonrası beni ilgilendirmez, küçükken sevimli fldjskhdHep miniş kalmıyo o pipiler yalnız
Karısı düşünsünsonrası beni ilgilendirmez, küçükken sevimli fldjskhd
Eşek gibi çalışıyorum valla pek paracık yiyemedim ama olsunBdv de ki hatunların gocaları gbisiniz asdffadamlar napsa yaranamıyoo paracıları yiyince hiç demiyon nerden geldi bunlar
Yaa Seviyor gibiyim ne olmmkocana yaptgn gbi bi belirsizlk içinde bıraktn beni şuvann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?