❌❌Sadece Bekarlar❌❌

Basımı yakmak mı istiyonuz yoksa gerckten cok mutlusunuz diye mi böyle diyonuz tam bilemedm sonucta büllüklü anasısınız gorhuyom sizden
ahahaha işte senin de miniş pipili bi oğlun olsa fena mı olur fldjkhs ay çok güzel olur voltranı oluştururuz fldjdkhs

Basımı yakmak mı istiyonuz yoksa gerckten cok mutlusunuz diye mi böyle diyonuz tam bilemedm sonucta büllüklü anasısınız gorhuyom sizden
Bebiş haftaya kocam japonyaya gidiyor. 1 haftalığına gezmeye. Dur bakayım eğer özler yollara izlere düşersem cidden mutluyum demektir, değilse size katılabilirim

Haftaya dananın kuyruğu kopucak

Bebiş haftaya kocam japonyaya gidiyor. 1 haftalığına gezmeye. Dur bakayım eğer özler yollara izlere düşersem cidden mutluyum demektir, değilse size katılabilirim

Haftaya dananın kuyruğu kopucak
Ayy kopmasın bisey deli deli konusma.. hep mutlu olun insallah yaaaa

Ayy kopmasın bisey deli deli konusma.. hep mutlu olun insallah yaaaa
Bilemiyoz hormonlarımın etkisiyle negatif etkilenirsem beni sevmiyorsun da bıraktın gittin hamileyken moduna girersem allah kocama sabır versin herşey mümkün

Bebişim seni gerçekten seviyor gibiyim. Gel sana da iyi birisini bulalım sende çok mutlu ol

Eee hani sen kaçıyordun yurtdışına mı ne gidiyodun teklif gelmişti
Aaaa sevgili Z zxshermine muhteşem birini bulmuştu bana.

Talibimiz, "Yurtdışı seyahatlerinde yanında gezecek cici hanım arayan iş adamı"

Sizibırakıp yurtdışlarına gidemezdim.

Bdv de ki hatunların gocaları gbisiniz asdff adamlar napsa yaranamıyoo paracıları yiyince hiç demiyon nerden geldi bunlar

Yaa Seviyor gibiyim ne olmm kocana yaptgn gbi bi belirsizlk içinde bıraktn beni şuvann

Bdv de ki hatunların gocaları gbisiniz asdff adamlar napsa yaranamıyoo paracıları yiyince hiç demiyon nerden geldi bunlar

Yaa Seviyor gibiyim ne olmm kocana yaptgn gbi bi belirsizlk içinde bıraktn beni şuvann
Eşek gibi çalışıyorum valla pek paracık yiyemedim ama olsun ben koca parası yemeyi tercih eden zeki kadınlardan olamadım şekerim. Avamlık ruhuma işledi herhalde salak sulak idealistlikler. Neyse girmicem oraya şimdi kendime sinirleniyorum

Jdjdhhsjs şuan hayatım belirsizlikler üzerine kurulu Chemist ben napayım? Beni de anla

Evet onu çok pis kontrada bıraktım git dedim ama davranışlarım gitme der gibi bakalım neler olucak giyilebilir süt sağma pompası alacakmış bana bide benimle dalga geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…