❌❌Sadece Bekarlar❌❌

Üzüntülüyüm suan beni bebişinle teselli et yaslanıyorum birinide boşadım kmseyede güvenmiyorum sittin sene evlenemem
nişan attığımda ben de aynısını söylemiştim, hatta Allah karşına iyi insanlar çıkarsın diyenlere susun lan asla evlenmem diyodum. sonra gözü açılmamış, çok tatlı bi herif buldum fldjskshs bu kadar umutsuz olma, zamanı var. çocuk için de 45 e kadar yolu var hatta Allah nasip ederse 40 a yakın bi tane daha fırtlatmayı düşünüyorum fldjskhs

Ya evlenmek istemiyorm aşk güzel olur ama cocuk konusuda şu yaşıma kadr lisedeyken bile isterdim ama şimdi bilmiyorum.. sartlar cok önemli eş kişisi zengin aklı basında biiri olursa mümkün.. kendime yetemiyorum bu yasımda .. pöfff efkarlı seyler hic sevmem

arada iç dökmek de lazım, istersen bunu bir yerlerde kahve içerken konuşabiliriz
şu an böyle düşünmen çok normal, istediğin gibi biri karşına çıktığında hepsi silinecek, Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın seni

gazlamayın cok gelesim var bi kahve bile olsaaa

valla ffestinalente ve sen benim için farklısınız. hangi şehirdesin bilmiyorum da gelirseniz sizi hem gezdiririm hem sana helal süt emmiş birini bulurum flsjsls

"Bir çay, kahve içecektik olay nerelere geldi vb" olmaz değil mi ?

Son açılan bir konu ve yorumlardan sonra, 2 kez düşünmek lazım.

Burhan agzıma sıccak laa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…