- 10 Nisan 2023
- 841
- 942
- 18
- 29
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
-
- #1.801
Bi de benim dışım da herkes evli sankiyoo burhan dışında burdaki herkes evli
Üzüntülüyüm suan beni bebişinle teselli etgel sarılalım
nişan attığımda ben de aynısını söylemiştim, hatta Allah karşına iyi insanlar çıkarsın diyenlere susun lan asla evlenmem diyodum. sonra gözü açılmamış, çok tatlı bi herif buldum fldjskshs bu kadar umutsuz olma, zamanı var. çocuk için de 45 e kadar yolu var hatta Allah nasip ederse 40 a yakın bi tane daha fırtlatmayı düşünüyorum fldjskhsÜzüntülüyüm suan beni bebişinle teselli etyaslanıyorum birinide boşadım kmseyede güvenmiyorum sittin sene evlenemem
Ya evlenmek istemiyorm aşk güzel olur amanişan attığımda ben de aynısını söylemiştim, hatta Allah karşına iyi insanlar çıkarsın diyenlere susun lan asla evlenmem diyodum. sonra gözü açılmamış, çok tatlı bi herif buldum fldjskshs bu kadar umutsuz olma, zamanı var. çocuk için de 45 e kadar yolu var hatta Allah nasip ederse 40 a yakın bi tane daha fırtlatmayı düşünüyorum fldjskhs
arada iç dökmek de lazım, istersen bunu bir yerlerde kahve içerken konuşabilirizYa evlenmek istemiyorm aşk güzel olur amacocuk konusuda şu yaşıma kadr lisedeyken bile isterdim ama şimdi bilmiyorum.. sartlar cok önemli eş kişisi zengin aklı basında biiri olursa mümkün.. kendime yetemiyorum bu yasımda .. pöfff efkarlı seyler hic sevmem
gazlamayın cok gelesim var bi kahve bile olsaaaarada iç dökmek de lazım, istersen bunu bir yerlerde kahve içerken konuşabiliriz
şu an böyle düşünmen çok normal, istediğin gibi biri karşına çıktığında hepsi silinecek, Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın seni
vallagazlamayın cok gelesim var bi kahve bile olsaaa
Teyzesi oğluşuma bulursun, gelelim nerde buluşuyoozzzvallaffestinalente ve sen benim için farklısınız. hangi şehirdesin bilmiyorum da gelirseniz sizi hem gezdiririm hem sana helal süt emmiş birini bulurum flsjsls
saat kulesinin orda bekleyin beni, piere götürücem siziTeyzesi oğluşuma bulursun, gelelim nerde buluşuyoozzz
vallaffestinalente ve sen benim için farklısınız. hangi şehirdesin bilmiyorum da gelirseniz sizi hem gezdiririm hem sana helal süt emmiş birini bulurum flsjsls
Hayır lütfen sensiz biz bekarlar yapayalnız kalırız,ban olmaz burhan sakınGitsem lokma döktürecek gibisin
Hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun inşallah24 haftalık, hamileyim.
Çok teşekkür ederimHayırlısıyla kucağına almak nasip olsun inşallah
Yaaa kalbim eridiivallaffestinalente ve sen benim için farklısınız. hangi şehirdesin bilmiyorum da gelirseniz sizi hem gezdiririm hem sana helal süt emmiş birini bulurum flsjsls
Jsjsjsj chemist kankam dexterın gözünün içine bir bak o kül yutar mı?Yaaa kalbim eridiihelal sütten emin oluruz dimi
Burhan agzıma sıccak laaJsjsjsj chemist kankam dexterın gözünün içine bir bak o kül yutar mı?Dexter güçlerimizi birleştirelim bacım. Chemist’e hayırlısından bir nasip bulalım oda bizim kervana katılsın çok istiyorum şuan
hahaha valla çok güzel olur yaJsjsjsj chemist kankam dexterın gözünün içine bir bak o kül yutar mı?Dexter güçlerimizi birleştirelim bacım. Chemist’e hayırlısından bir nasip bulalım oda bizim kervana katılsın çok istiyorum şuan
aman bırak o zaten tek bekar olmayı kabullendi flxjxldhsjBurhan agzıma sıccak laa
Basımı yakmak mı istiyonuz yoksa gerckten cok mutlusunuz diye mi böyle diyonuz tam bilemedmhahaha valla çok güzel olur ya
her türlü testten geçiririzYaaa kalbim eridiihelal sütten emin oluruz dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?