❌❌Sadece Bekarlar❌❌

kızım yazık lan kocana

Çalıştıgını bilmiyodm ama bilsemde aynı yorumu yapardımsonucta iş için gidiyor adamcagız.. ayrıca çalışmakta çalışmamakta tercih ki şuan ülkenin durumunda mantklı olan iş bulabiliyosan çalışmak..

Hediye olarak süt pompası getircek demeeee bari akıllı olanı varsa ondan alsın nabız ölcen tlfn cevaplayan falan

Bebişim seni biraz işlememiz lazım ancak öyle evlenebilirsin ne işi gezmeye gidiyor kardeşiyle ah benim canım narin kelebeğim Chemist

Ya hamile misin? Kocası bile olmayan B Burhan Burhanitto a dexter'in hamile olma şoku
evet Allah nasip ederse temmuzda kucağımıza alıcaz
burhana her evliden başka şok geliyo kız kemal sunal filmlerinde tokat üstüne tokat yiyen figüranlara döndü

evet Allah nasip ederse temmuzda kucağımıza alıcaz
burhana her evliden başka şok geliyo kız kemal sunal filmlerinde tokat üstüne tokat yiyen figüranlara döndü
Ay çok sevindim hayırlı uğurlu olsun
Burhan'a şu şarkıyı armağan ediyorum

Estağfurullah bebişim, sadece iyi niyetini törpülememiz lazım azıcık narin kelebeğim ya kıyamam
Yaaa nasıl yaaa nasıl anlayabilirsiniz bunu??? Psikologumda aynı seyi demişti ama sizin burda yazdklarmdan goygoyumdan bunu anlamanız nasıl mümkün olabilir yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…