- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.141
- 698
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
-
- #1.841
kızım yazık lan kocanaEşek gibi çalışıyorum valla pek paracık yiyemedim ama olsunben koca parası yemeyi tercih eden zeki kadınlardan olamadım şekerim. Avamlık ruhuma işledi herhalde salak sulak idealistlikler. Neyse girmicem oraya şimdi kendime sinirleniyorum
Jdjdhhsjs şuan hayatım belirsizlikler üzerine kurulu Chemist ben napayım? Beni de anla
Evet onu çok pis kontrada bıraktım git dedim ama davranışlarım gitme der gibi bakalım neler olucakgiyilebilir süt sağma pompası alacakmış bana bide benimle dalga geçiyor
Onu da gelin hanım düşünsün herşeyi ben öi düşüncem canımHep miniş kalmıyo o pipiler yalnız
o kadar muneye özel mesaj attım gözünden kaçtı heralde
Sen de burdasın hayreto kadar muneye özel mesaj attım gözünden kaçtı heralde
Bebişim valla gitsin istiyordum aslında hiçte yapmam öyle ama son 2 gündür bana bir güncelleme geldi anlamadım. Çok duygusalım. Biletleri almamış olsa takoz koyabilirdim o derecekızım yazık lan kocana
Çalıştıgını bilmiyodm ama bilsemde aynı yorumu yapardımEşek gibi çalışıyorum valla pek paracık yiyemedim ama olsunben koca parası yemeyi tercih eden zeki kadınlardan olamadım şekerim. Avamlık ruhuma işledi herhalde salak sulak idealistlikler. Neyse girmicem oraya şimdi kendime sinirleniyorum
Jdjdhhsjs şuan hayatım belirsizlikler üzerine kurulu Chemist ben napayım? Beni de anla
Evet onu çok pis kontrada bıraktım git dedim ama davranışlarım gitme der gibi bakalım neler olucakgiyilebilir süt sağma pompası alacakmış bana bide benimle dalga geçiyor
noldu kız yerini mi daralttıkSen de burdasın hayret
Gidince gelmiyorsunuz ondan şeetttiimnoldu kız yerini mi daralttık
Çalıştıgını bilmiyodm ama bilsemde aynı yorumu yapardımsonucta iş için gidiyor adamcagız.. ayrıca çalışmakta çalışmamakta tercih ki şuan ülkenin durumunda mantklı olan iş bulabiliyosan çalışmak..
Hediye olarak süt pompası getircek demeeeebari akıllı olanı varsa ondan alsın nabız ölcen tlfn cevaplayan falan
Bebişim seni biraz işlememiz lazım ancak öyle evlenebilirsinne işi gezmeye gidiyor kardeşiyle ah benim canım narin kelebeğim Chemist
bu seferki ban 1 ay, sonra çocuk doğar zatenGidince gelmiyorsunuz ondan şeetttiim
Ya hamile misin? Kocası bile olmayan B Burhan Burhanitto a dexter'in hamile olma şokubu seferki ban 1 ay, sonra çocuk doğar zaten
Aaaa sevgili Z zxshermine muhteşem birini bulmuştu bana.
Talibimiz, "Yurtdışı seyahatlerinde yanında gezecek cici hanım arayan iş adamı"
Sizibırakıp yurtdışlarına gidemezdim.
evet Allah nasip ederse temmuzda kucağımıza alıcazYa hamile misin? Kocası bile olmayan B Burhan Burhanitto a dexter'in hamile olma şoku
Estağfurullah bebişim, sadece iyi niyetini törpülememiz lazım azıcık
Ay çok sevindim hayırlı uğurlu olsunevet Allah nasip ederse temmuzda kucağımıza alıcaz
burhana her evliden başka şok geliyo kız kemal sunal filmlerinde tokat üstüne tokat yiyen figüranlara döndü
Amin çok sağ olAy çok sevindim hayırlı uğurlu olsun
Burhan'a şu şarkıyı armağan ediyorum
Yaaa nasıl yaaa nasıl anlayabilirsiniz bunu??? Psikologumda aynı seyi demişti ama sizin burda yazdklarmdan goygoyumdan bunu anlamanız nasıl mümkün olabilir yaaaEstağfurullah bebişim, sadece iyi niyetini törpülememiz lazım azıcıknarin kelebeğim ya kıyamam
Boş ver bencede evlenme hatayı bir kere yaparsan tecrübe olur ikincisi de bildiğin aptallıkÜzüntülüyüm suan beni bebişinle teselli etyaslanıyorum birinide boşadım kmseyede güvenmiyorum sittin sene evlenemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?