- 15 Eylül 2022
- 4.011
- 16.842
- 123
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
-
- #1.781
izmirde üstüne evi bırak kirasını karşılayabilecek evi olan birini bul da şükretgeçen seneyle bu sene arasında %300 artış var kiraya da he de bence
Ben 17 yasimda dogurdum valla bana gore tursusunuz napim
benim oğlumun arkadaşları da " annen ne kadar yaşlı, şu üstüne bastığı şeyler göğüsleri mi" diyeceklerSen böyle çocukların kendi aralarında konuşurken "oha annen çok genç" diye övdükleri çıtır annelerdensin.
benim oğlumun arkadaşları da " annen ne kadar yaşlı, şu üstüne bastığı şeyler göğüsleri mi" diyecekler
Bir terazi burcu asla buruşmaz.Ayy nine mi diyecekler bizeburuşuk, olgun anneler olacağız
Buruşmaz mıBir terazi burcu asla buruşmaz.
Saka yav ben yanlislikla hamile kalir miyim evlenmek icin hamile kaldim tabikide
Biz kim kız ben yokum unut onu. Ben aslında yoooğuuumNe güzel çocuk, koca, evlilik hepsini aynı anda halletmişsin. Bizde sürünüyoruz koca diye. Ben de senin gibi yapayım. Kolay olur.
Gelen pişman gelmeyen pişmanMüzmin bir bekar olarak ben de girbeilir miyim
Ne müzmini kız yaşın kaç senin ahahabsbsbMüzmin bir bekar olarak ben de girbeilir miyim
23Ne müzmini kız yaşın kaç senin ahahabsbsb
tersten okuyunca bile senden daha büyüğüm çekil şurdan
Tamamtersten okuyunca bile senden daha büyüğüm çekil şurdan
gel sarılalımtersten okuyunca bile senden daha büyüğüm çekil şurdan
yoo burhan dışında burdaki herkes evliBaşlığa sadece bekarlar yazmışsın ama bekarlardan çok çok kısmet arayanlar cevap yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?