13 gün yattım bacımSen gelmeden 2 kez banlandım halen piyasada yoktun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
13 gün yattım bacımSen gelmeden 2 kez banlandım halen piyasada yoktun
Evlilerden çok evli gibiisiniz sonra bekarımBu bayram tüm akrabaların gelmesi şoku..
Evde bedava birşey mi dağıtıldı da benim mi haberim yoktu.
Kk ya bileme giremedim ya kölelikten çıktım da geldim len birde evli olsaydım hiç düşünemiyorum.![]()
bizim yaşımızda evli olunca kimse bayramda gelmiyo sen gidiyosun ama bekar olunca annen baban büyük diye herkes sana geliyo sen de bütün bayram hizmet ediyosun al sana evliliğin bi güzel yanı dahaEvlilerden çok evli gibiisiniz sonra bekarım![]()
Uyurken kafamı duvara çarpmışım nöronlarım mefta susma hakkım var mı kallavi cevap gelmeyii aklımaEvlilerden çok evli gibiisiniz sonra bekarım![]()
Hayat özetim ektedir. Birde ikiside iki taraftan en büyükleribizim yaşımızda evli olunca kimse bayramda gelmiyo sen gidiyosun ama bekar olunca annen baban büyük diye herkes sana geliyo sen de bütün bayram hizmet ediyosun al sana evliliğin bi güzel yanı daha![]()
Bebişim onca misafire nevrin de dönmüştür çok haklısınUyurken kafamı duvara çarpmışım nöronlarım mefta susma hakkım var mı kallavi cevap gelmeyii aklıma![]()
evlen kurtul bacımHayat özetim ektedir. Birde ikiside iki taraftan en büyükleri![]()
Bir gün tekrar o hataya düşermiyim bilmiyorum ama şimdi böyle iyievlen kurtul bacımsonra gelip burhana karşı yanımızda ol
![]()
İlk gece ağlaya ağlaya girdim yatağa görsen Medine fukarası gibiydimBebişim onca misafire nevrin de dönmüştür çok haklısın![]()
Yarı bekar yarı evli olunca ikisinin de kötülerini mi aldın naptın senİlk gece ağlaya ağlaya girdim yatağa görsen Medine fukarası gibiydim![]()
Ahahah yarı bekar yarı evli neeeYarı bekar yarı evli olunca ikisinin de kötülerini mi aldın naptın sen
Neye geliyorlar bu kadar misafirde hiç sevmem ya![]()
Bebişim senin sevdicek yok muyduAhahah yarı bekar yarı evli neee
Normalde bukadar doluluk olmazdı bizde şaştım bu bayram, bir çıkar söz konusu olabilir dötü kollasak iyi olacak ailecek![]()
kız miras falan mı gelecek? bu arada sana söylemeyi unuttum ben senin teyzenim dkxzlhslsjAhahah yarı bekar yarı evli neee
Normalde bukadar doluluk olmazdı bizde şaştım bu bayram, bir çıkar söz konusu olabilir dötü kollasak iyi olacak ailecek![]()
Ben her iş tuttuğumda benim yerime ağlamakla meşguldüBebişim senin sevdicek yok muydu![]()
Tamam işte bu sebeple sen yarı evli yarı bekarsın bebişimBen her iş tuttuğumda benim yerime ağlamakla meşguldü![]()
Oooo faka bastın işte bolca borç var teyzecim gel bir ara hesaba ortak olkız miras falan mı gelecek? bu arada sana söylemeyi unuttum ben senin teyzenim dkxzlhslsj
Yok sanki bebeğim ya. Uyucam birazdan hala birşey bulamadımhangi konuda olduğumuzu karıştırdım takip etmiyorum artıkhoff şarjım da bitiyo ama dişime göre bir şey lazım
![]()
tüh banlanamayacaksın deseneYok sanki bebeğim ya. Uyucam birazdan hala birşey bulamadım