- 19 Mayıs 2020
- 47.423
- 213.094
- 598
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
- #1.961
Ben de duramam. İrkeksiz hayat düşünemiyorum.Kocam da kocam. Kocamsız duramam.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de duramam. İrkeksiz hayat düşünemiyorum.Kocam da kocam. Kocamsız duramam.
Size kocanızla ömür boyu mutluluklar dilerimKocam da kocam. Kocamsız duramam.
bi de bana sana burdan kısmet çıkmaz dedi çok incindimArkadaş besbekar ve konu başlığını görünce kendine uygun sanmış. Ama bilmediği topiğin evlilerle dolu olduğu![]()
Sağol şekerim. Bir kere koca bulunca duramıyor insan biliyor musun. Bak 30 yaşında evlendim keşke 18 de evlenseydim. O kadar kocacıyım işte.Size kocanızla ömür boyu mutluluklar dilerim
Seni alabilir dikkat et. Belki nabız yokluyorbi de bana sana burdan kısmet çıkmaz dedi çok incindim
Bana koca buluyoduk ortalıgı karıstırdın yaaaValla ben de sizin ne dediğinizi unuttum
Ayy irkeğim benim. Kapının önünde ayakkabı bile olması bana güç kuvvet veriyor. Güven içinde hissediyorum kendimiBen de duramam. İrkeksiz hayat düşünemiyorum.
ben az önce bi bayıldım geldim hamilelikten sandım da değil miymişAy bayılacam![]()
O zaman ne mutlu size Allah isteyipte bulamayana nasip etsinSağol şekerim. Bir kere koca bulunca duramıyor insan biliyor musun. Bak 30 yaşında evlendim keşke 18 de evlenseydim. O kadar kocacıyım işte.
Jdhhxjxjxjjxjxj yok hxhxhxhhxben az önce bi bayıldım geldim hamilelikten sandım da değil miymiş![]()
Kk da koca bulacanBana koca buluyoduk ortalıgı karıstırdın yaaa![]()
Bacım sen geyiktende anlamıyon netcez biz senleKk da koca bulacan
öff beni de alsana burdan bi temiz hava alayımCilt bakımı yapıp geliyorum![]()
Ablacım goygoyda omantik mi olalım burda herkes gırgır goygoy, sen yanlış mı geldin acabaO zaman ne mutlu size Allah isteyipte bulamayana nasip etsin
Kardeşim evlendi diğeri bekar. Seni ona yapsam aileyi dağıtırsınız. İkinizde öyle bir potansiyel varKk da koca bulacan
Sadece alaycı tavrı hoş değil.
Bi goşu gidip gelelimöff beni de alsana burdan bi temiz hava alayım![]()