• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

❌❌Sadece Bekarlar❌❌

Üç yıl birliktelik yaşadığım kişiyi çok seviyordum ve kendisinden evlilik teklifi aldım. Ama redettim. Çünkü sorumluluk almak istemedim konforuma aşırı düşkünüm birde cinsellikten biraz uzak biriyim o yüzden redetmek zorunda kaldım.

Bu evliligin kotu bisey olduğu anlamina gelmez.
Sayamayacagim kadar sevgilim oldu, evlendim, bosandim. Su an erkeklerden nefret eder haldeyim. Ancak bunlar benimle ilgili seyler. yarın asik olabilirim. Hatta seneye evlenebilirim bile. Belli olmaz.
Bu demek degil ki dunyada iyi erkek kalmadi, evliler cok mutsuz, evlilerin eşleri cok kotu, 7/24 kadinlar hizmet ediyor.
Size gore kotu olan sey bir başkasının ruhunu tamamliyor olabilir

Insanlar bir konuda beklentiye girip beklentileri gerceklesmediginde o konuyu kötüleme eğiliminde olabilir.
Ornegin evlilik teklifi bekleyip alamayinca evlilik cok kotuymus biseymis gibi lanse etmek.
Muhtemelen aldiginiz ilk evlilik teklifini kabul edeceksiniz
Ona kısaca kcm üçlüsü diyoruz ( kedi ciğer mundar)

Sayamayacagim kadar sevgilim oldu, evlendim, bosandim. Su an erkeklerden nefret eder haldeyim. Ancak bunlar benimle ilgili seyler. yarın asik olabilirim. Hatta seneye evlenebilirim bile. Belli olmaz.
Bu demek degil ki dunyada iyi erkek kalmadi, evliler cok mutsuz, evlilerin eşleri cok kotu, 7/24 kadinlar hizmet ediyor.

UUuuu ateşli şey seni :KK8:demek sayamayacağımız kadar sevgililerin oldu

Üç yıl birliktelik yaşadığım kişiyi çok seviyordum ve kendisinden evlilik teklifi aldım. Ama redettim. Çünkü sorumluluk almak istemedim konforuma aşırı düşkünüm birde cinsellikten biraz uzak biriyim o yüzden redetmek zorunda kaldım.
Cinsel Obsesif Bozukluğu olabilir sizde

Aslında biraz da tercih meselesi herkesin mutlu olduğu şeyler farklı

Icim kipir kipir da kimseyi bulamiyorum 🤣 varsa ciddi dusunmeyen ama sadik, normal duzgun bir beyefendi alayim hemen 🤣

Kız, keşke robot erkekler olsaydı. Kolumuza takar gezer eder, birbirimizle paylaşırdık.

Back
X