- 10 Nisan 2023
- 841
- 942
- 18
- 29
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
- #2.601
Çok şükür üni iktisat fakültesi mezunuyum. Hedeflerim arasında kesinlikle evlilik yokbence de senin için ilk hedef eğitim olmalı, evlilik bir sonraki adım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şükür üni iktisat fakültesi mezunuyum. Hedeflerim arasında kesinlikle evlilik yokbence de senin için ilk hedef eğitim olmalı, evlilik bir sonraki adım
kız trollsün dimi hadi itiraf et biz de bi nefes alalımMantığınıza hayran kaldım
Ben sadece kıyaslama yapıyorumPınar şimdi ne yapalım mesela ?
Avrupaya mı göç edelim, napalım ?
aslında okuldan bahsetmemiştim, bu da kendi tezimi doğruladıÇok şükür üni iktisat fakültesi mezunuyum. Hedeflerim arasında kesinlikle evlilik yok
Hayır trol değilimkız trollsün dimi hadi itiraf et biz de bi nefes alalım![]()
Yavrem iibf mezunuyum bu kadar forsum olacagına hayatta inanmazdım.Çok şükür üni iktisat fakültesi mezunuyum. Hedeflerim arasında kesinlikle evlilik yok
Bizim için de mutlu son. Peri masallarındaki gibi. Ve sonsuza denk mutlu oldularYalnız evlilik benim için hedef değil
Bunun forsla alakası neYavrem iibf mezunuyum bu kadar forsum olacagına hayatta inanmazdım.
İyi de denk degiliz neyini kıyaslayacaksın ?Ben sadece kıyaslama yapıyorum
Mantığınıza hayran kaldım
Avrupa nereye göç etsin bizden önce suriyeli afgan gitcek imkan olsaPınar şimdi ne yapalım mesela ?
Avrupaya mı göç edelim, napalım ?
İktisat AÖF mi?Çok şükür üni iktisat fakültesi mezunuyum. Hedeflerim arasında kesinlikle evlilik yok
kız ben de fakülte mezunuyum koskoca fakülte yani, ben napsam neyi eleştirsemYavrem iibf mezunuyum bu kadar forsum olacagına hayatta inanmazdım.
Biliyor musun Tırışkadan nağmeler bölümü olduk artık ssjjdnd
Herkesin mutluluk anlayışı farklıBizim için de mutlu son. Peri masallarındaki gibi. Ve sonsuza denk mutlu oldular
Çok şükür demişsin ya ondan didim.Bunun forsla alakası ne
Negatiflerin şahı tillahıııbence de senin için ilk hedef eğitim olmalı, evlilik bir sonraki adım
Neden sarışın gene sahip degiliz bak bunu eleştirebilirsin.kız ben de fakülte mezunuyum koskoca fakülte yani, ben napsam neyi eleştirsem
Bişey sorucam neden sizin gözünüze bu kadar battım. Yazdıklarım neden size ütopik geliyorMantık kadın konuştu susun
medeniyetsizlikten, insanlar çıplak gezse kimse bakmasa sarışın da olurduk kahretsinNeden sarışın gene sahip degiliz bak bunu eleştirebilirsin.
Kızım aöf maöf mezun işte karıştırma skşaslfjskjsİktisat AÖF mi?