- 18 Şubat 2010
- 16.404
- 20.124
- 923
Cok yanlış yapiyosun ciddenBiliyorum bilerek aç durdum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok yanlış yapiyosun ciddenBiliyorum bilerek aç durdum
hiç o kadar gec saatte yapmadımPofu spor yapıcam bugün çok yoruldum bu saate kaldı kalkıp yapmam lazım15 dk bile olsa yapmam lazım
Kızımı uyutmak için yanına yattım uyuyacaktım resmen dedim kalk şu sporu yap başlarken bi uykuluydum yanihiç o kadar gec saatte yapmadımyani iyi mi ettin kötü mü bilemedim
sana iyi geliyorsa bişey diyemem ama baya geç saat ben genelde o saatte dinlenme uyku modundayım :SKızımı uyutmak için yanına yattım uyuyacaktım resmen dedim kalk şu sporu yap başlarken bi uykuluydum yaniben genelde geç saatte yapıyorum diğer türlü olmuyor pek akşam ödev falan yapıyoruz gündüz de yapmayı çok istemiyorum başka işlerim oluyor
Evet geç farkındayımsana iyi geliyorsa bişey diyemem ama baya geç saat ben genelde o saatte dinlenme uyku modundayım :S
Evet geç farkındayımgenelde akşam 10 11 gibi yapıyorum
Ben 1'de yatıyorum genelde sabah 8 kalkışayy 10-11 de çok erken değil ama senin hayat şartlarına bu uygun sanırım
O ne kizzzzbugün benim w2d2 varteknik kaldırışlarrr wuhuu en sevdiğimmmm
naim süleymanoğlu stiliO ne kizzzz
yanlış hatırlamıyorsam clean jerk hareketi bu cidden çok zor dumbellarla bile
ayyy sıcaktı gece de iyi yapmışsınŞuan boynum suratım şapır şapır ter içinde duşa gidiyorum
Eki Görüntüle 3594839
Bizim burası sıcak değil daha yeni ısındı çok sıcaklarsam açıyorum klimayıayyy sıcaktı gece de iyi yapmışsın![]()
burası ısındı ama haftasonu tekrar soğuyacak ayy daha denize giremedim bundan dolayıBizim burası sıcak değil daha yeni ısındı çok sıcaklarsam açıyorum klimayı