• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cübbeli Ahmet Hoca'dan 'jiletle traş haramdır' açıklaması

tuaf degil canim bu sebebden regl dikkatlice takip edicen regl olmadan evvel tirnaklarini kesicen :)
mesela nasil dim dogdugun vakit tertemiz geldin dünyaya degilmi kilsiz tüysüz :) hayiz iken kirli oluyoruz o dönem kesersen temizlenirsen uygun degildir ama günah da degil benim bildigim kadari, ama en dogrusu hayizdan temizlendikten sonra tühleri almak ve tirnak kesmek en uygunudur...
uzun tirnagin altinda seytan oturur :)))
temizlik konusunda söyle düsün taharatlaniyoruz, tirnak ile et arasina mikroplar pislik vs. girebiliyor cok dikkat etsen bile temizligine ellerimiz vidumuzun heryerine degiyor oramiz buramiz kasiniyor yüzümüze degiyor orayi burayi elliyoruz is ev vs. ve yemek yerken agizimiza degiyor yani kisacasi mikrop deposu olabiliyor tirnak alti :)
sac boyanmazmisi senden duydum simdi canim onu bir arastirim insaALLAH bilmeden birsey diyemem...

Tırnak konusu bana mantıklı geliyor kesinlikle, hijyen açısından özellikle :) Diğerleri biraz tuhaf geliyor :)

ay siz ikiniz ne tatlisiniz böyle MasaALLAH hayran kaldim :))

Sen de kusura bakma lütfen, siyasette kırdıysam kalbini atışırken. Kendimi kaybediyorum çok sinirleniyorum .

Zaten bir daha oraya yorum yapmak istemiyorum. Kalp kırıyoruz boşuna . Durup dururken günaha giriyoruz . :31:

Sen de kusura bakma lütfen, siyasette kırdıysam kalbini atışırken. Kendimi kaybediyorum çok sinirleniyorum .

Zaten bir daha oraya yorum yapmak istemiyorum. Kalp kırıyoruz boşuna . Durup dururken günaha giriyoruz . :31:

haklısın soçum aslında siyasette kırdıgımız kişilerle başka konuda hem fikir oldugumuzu, anlaşabildiğimizi görünce kendimizden utanıyoruz
şahsen ben utanıyorum :30:
az mı kibledim meysanuru :27:ama sonra cok ortak paydamız oldu ve üzüldüm zamanında kiblediğim için :31:

Son düzenleme:

haklısın soçum aslında siyasette kırdıgımız kişilerle başka konuda hem fikir oldugumuzu, anlaşabildiğimizi görünce kendimizden utanıyoruz
şahsen ben utanıyorum :30:
az mı kibledim meysanuru :27:ama sonra cok ortak paydamız oldu ve üzüldüm :31:

Ben de bir kere meysanur'a kaba davrandım bence. Ama ne olduğunu bile unuttum kin tutan biri olmadığım için. Değmez yani kalp kırmaya. Anama sövmüyor babama sövmüyor, sinirlenip sert konuşuyorum. Sonra da üzülüyorum aslında .

kiz ben hatirlamiom :D estf canim hepimiz ayni degilmiyiz :1:
ama bu hareketin cok tatli ciddi, sagol canim ALLAH razi olsun iste böyle olmaliyiz farkli görüsler olsada kirmamak birlikte yasaya bilmek aslinda sorun bence ney biliyormusunuz yazmamiz :D hani söyle bir arya toplansak canli canli böyle durumlar olmaz fikrimce sanal alemi iste :))

İvit :) regl iken tüyleri kesmek ve saç boyamak.

ee gülüm sende ozaman takvim tutucan regl olmadan temizlence :1:
ozaman sorun kalmaz insaALLAH :34:
fakat su boya isine bende taktim kafayi :44:
bende istiom boyamak ama benim bildigim su ki siyah renk kulanilmiyacak genclendirmeye calisilmiyacakmis :D diger renkler sorun yokmus
ve birde namaz icin abdest yada gusl abdesti alirken, hani sac diblerinde boyaniyorya olmuyormus sanirim ama tam aklimda degil bunu hocama bir sormam lazim bende boyamak istiyorum :) sakincasi yoksa yaptircam varsa kina yakariz artik :1:
sanada haber veririm insaALLAH oki :34:

kiz ben hatirlamiom :D estf canim hepimiz ayni degilmiyiz :1:
ama bu hareketin cok tatli ciddi, sagol canim ALLAH razi olsun iste böyle olmaliyiz farkli görüsler olsada kirmamak birlikte yasaya bilmek aslinda sorun bence ney biliyormusunuz yazmamiz :D hani söyle bir arya toplansak canli canli böyle durumlar olmaz fikrimce sanal alemi iste :))

Canlı canlı işte, ben kimseyi kıramam zaten. Yazıyoruz diye aynen. Sen de çok tatlısın Senden de ALLAH razı olsun :):16:

ee gülüm sende ozaman takvim tutucan regl olmadan temizlence :1:
ozaman sorun kalmaz insaALLAH :34:
fakat su boya isine bende taktim kafayi :44:
bende istiom boyamak ama benim bildigim su ki siyah renk kulanilmiyacak genclendirmeye calisilmiyacakmis :D diger renkler sorun yokmus
ve birde namaz icin abdest yada gusl abdesti alirken, hani sac diblerinde boyaniyorya olmuyormus sanirim ama tam aklimda degil bunu hocama bir sormam lazim bende boyamak istiyorum :) sakincasi yoksa yaptircam varsa kina yakariz artik :1:
sanada haber veririm insaALLAH oki :34:

Tamam canım anlaştık :1: Aynen ben zaten regl e göre ayarlıyorum. Regl iken bişi kesmiyorum :1:

begeni yapamiom seni :D alinti yapim

ya muneee abla su begeni butonlari gelse tekrar olmazmi YAHU :)

Biri beni mi çağırdı:9:
Gülüm şimdilik bu butonlarla idare edin, sonra ne olur bilemem:34:

Birde genel bir uyarı olsun, din çok hassas bir konudur, kıldan ince kılıçtan keskin, o yüzden hepiniz kendi bildiklerinizi paylaşırken kalp kırmamaya, saygılı bir tutum içerisinde rencide etmeden tartışmaya özen gösterin:34:

Biri beni mi çağırdı:9:
Gülüm şimdilik bu butonlarla idare edin, sonra ne olur bilemem:34:

Birde genel bir uyarı olsun, din çok hassas bir konudur, kıldan ince kılıçtan keskin, o yüzden hepiniz kendi bildiklerinizi paylaşırken kalp kırmamaya, saygılı bir tutum içerisinde rencide etmeden tartışmaya özen gösterin:34:

evet ablacim biz seslendik sagolsun fazla gecikmedin :1:
ne tartismasi ablacim ya :) bak negüzel balli malli muhabbet ediyoruz hamd olsun... ALLAH bozmasin :)

haa buton isleri de tez düzene girse cok iyi olur :1:

Son düzenleme:
Back
X