merhaba arkadaşlar
benim için kilo verme süreci tüp bebek yapmak istediğim için doktorumun 3 kilo vermelisin demesiyle başladı.ramazan ayında başladım yediklerime dikkat etmeye bu arada zayıflama yarışması gruplarını keşfettim doktorun vermemi istediği 3kiloyu bile veremeyeceğimi düşünürken birden amacım 12-13 kilo vermek oldu bekarlık kilom olan 55 kiloyu hedef seçtim kendime ve ne oluuur benide aranıza alın diye yalvarmaya başladım
kallisim karizmatikim kaptanım gel dedi 5. takıma koşa koşa gittim delikafadulden
aaa bi de ne göreyim birsürü harika insan bir araya toplanmış her dertlerini her sevinçlerini paylaşıyorlar yani kardeş olmuşlar bi de üstüne üstlük kilo veriyorlar
kallistemin bazen tatlı bazen acı uyarılarıyla ama bana hep gerçekten ablalık yapmasıyla
emelimin yediklerimi en ufak ayrıntısına kadar inceleyip yön vermesiyle ve tüm kalbiyle yardımcı olmasıyla
umutcuğumun diyetten en bıktığım zamanlarda harika edebiyatını kullanarak yazılarıyla yeniden başlama umudu vermesiyle
kadisciğimin beni gaza getirmek için benle yarışıyormuş gibi yapmasıyla :)
mehalim,zenancığım, reyhan ablam,cedric,gül,şaşkınperi,buseyrem
hepinizin sevgisi ve desteğiyle 67.5 kilodan 58.5 kiloya indim
aslında hedefim olan 55 kiloya kadar aranızdan ayrılmayacaktım eğer benim mucizem ansızın çat kapı çıkıp gelmeseydi kilo verme amacım olan tüp bebekle çocuk sahibi olmakken benim mucize meleğim kendisi siz yorulmayın ben zaten kendim geldiiiim dedi bize süpriz yaptı dolayısıyla bende takımdan biraz erken mezun olmuş oldum
zayıflama yarışmasının annesi olan püsküüütümüze de teşekkür ediyorum
ayrıca 1. takımdan 13. takıma kadar listedeki tüm arkadaşlar hepinizin en kısa zamanda amacınıza ulaşmanızı diliyorum
veeeee kilo verme sürecimde bana destek olan sadece zayıflama yarışması takımı değil hayat için bir takım oluşturmuş 5. takım daki tüm arkadaşlarıma dostlarıma teşekkür ediyorum
hepinizi çok seviyorum canım takımım:lepi: