- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
oynakbasi34
Kaptanım çok geçmiş olsun inşallah kolaylıkla atlatır, bi an önce sağlığına kavuşursun. Bende benzer sağlık sorunları yaşıyorum ameliyatı erteledikçe vücutta farklı sorunlarda oluşuyor, dizlerde, kalça eklemlerinde vs.
Çocuklar biraz büyüsün bende olacağım.
Sağlıklı mutlu günler canım.
Çok geçmiş olsun Banucum inş. Ameliyat hayırlı olurda şifa bulursunHaklısın canım o yüzden bende daha fazla ertelemek istemiyorum zatenAllahtan benim kuzular büyüdü büyük zaten 18 yaşında ve sağ olsun bu süreçte elim ayağım oldu ikiside
Eminim Ameliyattan sonra da yine bana yardımcı olacaklardır ve çabucak eski peedy gonzalez halime dönüp şu kilolardan bir daha bir araya gelmemek üzere vedalaşacağım
@tuzsuz_ruh canim yuzdenizi yazmamissin :)
şimdi bende ona bakıyordum sağolun kızlar telefon çaldı silmişim açayım derken@tuzsuz_ruh kaptanım takım yüzdenizi silmişsiniz düzeltme süresi bitmeden ekle istersen
Çok geçmiş olsun Banucum inş. Ameliyat hayırlı olurda şifa bulursun
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin hiç görmemişe dönersin inşallahAllah razı olsun canımİnşallah tez zamanda kurtulurum şu Fıtık derdinden
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin hiç görmemişe dönersin inşallah
Yok yok inşallah sorunsuz hallolacak içini bozma olur herşeySağ olasın canımBakalım Pazartesiye randevu aldım Büyük bir merakla bakalım bu kaç çekecek diye bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?