Ellerine, emeğine sağlık monişim, güzel kalplim..Eline emeğine sağlık püsküütüm.
Minnak ejderhalarım yuvadan bir bir uçuyorlar.
Ellerine, emeğine sağlık monişim, güzel kalplim..
İyi ki kaptanlık teklifimi kabul etmişsin, takımı açalı beri ne çok uçan ejderhamız oldu.
Slm
10. Takımdan @Aylin42Konya 21 haftada 22,7 kilo vererek mezun olmuştur.
Mezunumuzun karnesi için burayı tıklayınız.
Canım buraya değilde katılmak isteyenler topigine yada direk 10. Takıma yazarsan ilgilenirler .10 takimda kilo verenler olmus masallah azim irade onemli birde motivasyon oldumu degmeyin keyfimize :)
Nere tiklamam lazim canim tesekkurlerCanım buraya değilde katılmak isteyenler topigine yada direk 10. Takıma yazarsan ilgilenirler .
Canim bende 10.takima gelmek istiyorum :)
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/10-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.460862/page-11123Nere tiklamam lazim canim tesekkurler
Tesekkur ederim canim :)
Transfer olan üye, ayrıldığı takımın bildirim listesinde son kez yer almayacak. Transfer olduğu takıma geçtiği an itibariyle yeni takımın listesinde olacak ve “x takımdan transfer oldu” notu yazılacak.kaptanlarım günaydın ;
cuma listemiz 12 kişiyi geçiyor 2.takımdan transfer olan arkadaşlarımız var nasıl bir yol izlemem lazım
Merhaba canım, listeniz 15 kişiye kadar olabiliyor. Sonrası oylamaya tabii.kaptanlarım günaydın ;
cuma listemiz 12 kişiyi geçiyor 2.takımdan transfer olan arkadaşlarımız var nasıl bir yol izlemem lazım
canım günaydınlarkaptanlarım günaydın ;
yani 15 kişi alabiliriz dorty ve takım üyeleri kararı ile doğru anladım değil mi ?canım günaydınlar
karar defterine göre 15 e kadar takım içinde yönetim kararı i,le kalabilirssiniz 15 den sonra genel oylamaya geçersiniz aşağıdaki linkte yazıyor
CUMA Zayıflama Yarışması Nedir? / Karar Defteri
Evet canim. 15 i gecmek icin burda oylama baslatmaniz lazimyani 15 kişi alabiliriz dorty ve takım üyeleri kararı ile doğru anladım değil mi ?
teşekkür ederim kaptanımEvet canim. 15 i gecmek icin burda oylama baslatmaniz lazim
Rica ederim canim.teşekkür ederim kaptanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?