Yanlış anlasildiysam özür dilerimgeçmişte olanları ben inan unuttum asla o manada demedim
Kulis derken farklı maksatla ( satış gibi ) durumları kast etmiştim yoksa haddim değil olaylar üzerinden başkalarına laf sokmaksanırım yanlış ifade ettim
Kirdiysam af ola ♡
Bence sende takılma kelimelere malum yüz yüze olunca daha rahat ifade ediyor insan kendinigecmiste olan geçmişte kalsın temiz bir sayfa açıldigina göre tekrar aynı şeylere dönmek ancak seni boşa üzer
Neyse umarım bu kez doğru gecirebilmisimdir
Allaha emanet ♡♡♡♡♡
Canim , tebrikler mezuniyetin darisi bizlere insallah
ooo kaç minicik cnm çok saol♡♡♡♡♡♡ Ne mutlu bana ki minicik bir katkım olabildiyse
Eline emeğine sağlık püsküütüm.
10. TakımdanAylin42Konya 21 haftada 22,7 kilo vererek mezun olmuştur.
Mezunumuzun karnesi için burayı tıklayınız.
Ellerinize sağlık kaptanım
Bunu bana yazmis olmazsiniz heralde kazenin goruntulwr benim.elimde mevcut dedigi bir konuda biz kazen ve diger yoneticelerle birlesip iftira atiyor olmamiz komik olur heral deBanucum ben 2015 de ilk takima geldigimde bizim takimin wp grubu vardi sonrada paylasimi etkiledigi icin kapatildi.
Benim kaptanlik yaptigim onceki sene ve simdiki donemde hic wp grubunu onaylamadim ve acmadim.
O yuzden bazi kendini bilmezlerin attigi iftiralarin etkisinde kalmiyalim.
O zaman bu olayin açığa cikmasi icin yonetimin cikip bi aciklama yapmasi gerekiyor. . Evet biz inceledik boyle bir sey var yada hayir boyle biseye rastlamadik demeleri lazim... boylece her iki tarafta zan altinda kalmaz diye düşünüyorum....Bunu bana yazmis olmazsiniz heralde kazenin goruntulwr benim.elimde mevcut dedigi bir konuda biz kazen ve diger yoneticelerle birlesip iftira atiyor olmamiz komik olur heral desiz kendiniz den sorumlusunuz baskasinin yapip yapmadigi ni bilmediginiz bir sey icin korumaya gecerseniz komik olur bize soylediyseniz ozur dilemeniz gerekir biz uatumuze dusen gorevi yaptil sadece kendisi gordugunuz uzerine satiyorum diyor zaten siz kendini bilmez diye kime dediniz acaba tam anliyamadim ?
Yaaaa inanamiyorum yukarda Akrep ben bu markanin satisini yapiyorum zaten yazmis kendisi ayrica konjnun gectigi topikde KAZEN zaten 2 kisininde şikayeti ile yazilarlarin goruntuleri benim elimdedir diye zaten belirtti inanilamayan durum nedir ben anliyamadim ???O zaman bu olayin açığa cikmasi icin yonetimin cikip bi aciklama yapmasi gerekiyor. . Evet biz inceledik boyle bir sey var yada hayir boyle biseye rastlamadik demeleri lazim... boylece her iki tarafta zan altinda kalmaz diye düşünüyorum....
Kimse zan altinda diil yoneticel goruntuler elimdedir diye belirtti yapan kiside evet yapiyorum diyor zaten daha ne denmesi gerekiyor acaba ????O zaman bu olayin açığa cikmasi icin yonetimin cikip bi aciklama yapmasi gerekiyor. . Evet biz inceledik boyle bir sey var yada hayir boyle biseye rastlamadik demeleri lazim... boylece her iki tarafta zan altinda kalmaz diye düşünüyorum....
Bu olay inanip inanmama meselesi değil madem olağan normal bi durum niye bu kadar abartildi bunu anlamadim... sizin için demiyorum yanlis anlaşılmasın yonetimce uygun o zaman diye geliyor aklima. .Yaaaa inanamiyorum yukarda Akrep ben bu markanin satisini yapiyorum zaten yazmis kendisi ayrica konjnun gectigi topikde KAZEN zaten 2 kisininde şikayeti ile yazilarlarin goruntuleri benim elimdedir diye zaten belirtti inanilamayan durum nedir ben anliyamadim ???
Ben bugün aynı durumun şokundayım evet ayrıca şunuda belirteyim cuma listelerine bakabilirainiz ben o takîmın listesinde diilim ve takimin yazismalarina bakarsaniz yine gorebilirainiz o takimda paylasimda bulunuyor ama daha listeye bile alinmamis biriydim yani cuma bildirim yapilmaz diye numara aliniyor vs. Konularida konuyla cok alakasiz cunku hem aktif paylasim yapan biriym hemde listede olmadigim icin cuma listesine kilom zaten yazilmiyordu yani numaram bildirim icin alinmadi ve numaram alinir alinmazda markanin zayiflatici urunleri onerildi ben rahatsiz olunca sadece cok sevdigim iki arkadasima sordum ikisine de ayni sey yapilmisdi biz 3de 3 yani diger sormadiklarimada mutlaka yapilmistr tabi ama dediginiz gibi durum yasak mi diil mi karrar nedir yoneticeler bir sey demedi hala ?Bu olay inanip inanmama meselesi değil madem olağan normal bi durum niye bu kadar abartildi bunu anlamadim... sizin için demiyorum yanlis anlaşılmasın yonetimce uygun o zaman diye geliyor aklima. .
Iste tamda bunu soylemek istedim...karar nedir ?Ben bugün aynı durumun şokundayım evet ayrıca şunuda belirteyim cuma listelerine bakabilirainiz ben o takîmın listesinde diilim ve takimin yazismalarina bakarsaniz yine gorebilirainiz o takimda paylasimda bulunuyor ama daha listeye bile alinmamis biriydim yani cuma bildirim yapilmaz diye numara aliniyor vs. Konularida konuyla cok alakasiz cunku hem aktif paylasim yapan biriym hemde listede olmadigim icin cuma listesine kilom zaten yazilmiyordu yani numaram bildirim icin alinmadi ve numaram alinir alinmazda markanin zayiflatici urunleri onerildi ben rahatsiz olunca sadece cok sevdigim iki arkadasima sordum ikisine de ayni sey yapilmisdik biz 3de 3 yani diger sormadiklarimada mutlaka yapilmistr tabi ama dediginiz gibi durum yasak mi diil mi karrar nedir yoneticeler bir sey demedi hala ?
Bilmiyorum haftada 4 kilo aldıran karışımı burda zayıflatıcı diye satmak serbest galibaIste tamda bunu soylemek istedim...karar nedir ?
Ben arkadaşın mesaji üzerine farklı bi konuyla ilgili yazmıştım cnm. sonraki mesajımı okursan anliyabilirsin.Bunu bana yazmis olmazsiniz heralde kazenin goruntulwr benim.elimde mevcut dedigi bir konuda biz kazen ve diger yoneticelerle birlesip iftira atiyor olmamiz komik olur heral desiz kendiniz den sorumlusunuz baskasinin yapip yapmadigi ni bilmediginiz bir sey icin korumaya gecerseniz komik olur bize soylediyseniz ozur dilemeniz gerekir biz uatumuze dusen gorevi yaptil sadece kendisi gordugunuz uzerine satiyorum diyor zaten siz kendini bilmez diye kime dediniz acaba tam anliyamadim ?
Tamam kusurabakmayn ozmanBen arkadaşın mesaji üzerine farklı bi konuyla ilgili yazmıştım cnm. sonraki mesajımı okursan anliyabilirsin.
Sizinle ilgili degildi
Evet lütfen bu konu artık gündeme gelmezse seviniriz, bir karar verildi ve gereken yapılacaktır, konuyla ilgili olarakKizlar artik burayı bu konuyla ilgili mesgul etmiyelim lutfen.
Heralde taraflar konuşup neticeye varmislardir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?