Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

İyi akşamlar

2008 yılından bu yana burdayım ve milattan önceki herhangi bi zaman gibi de takım yöneticiliği yapmaktayım..
X firmanın ürünlerini kullanıp memnun kaldım ve 2 aydan bu yana sponsorluğunu almış bulunmaktayım.
Kaldıki ne ticari amaçlı takım kurdum. Ne de aynı amaçla kişilerin telini aldım..
Diskalifiye sorunları yüzünden tel alma kararımın tarihi de bellidir.
Ben işim gereği çevremde ve rehberimde olan tanıdıklarıma iş teklifi sunarım içeriğini anlatırım. Kabul eder veya etmez kişinin tercihine kalmış.
Burda söylendiği gibi şok olunacak veya bulunduğum konumu kötüye kullanılacak herhangi bişi yapmadım..
Dün konudaki mesajı gördüm, yazan kişiye özelden, kaptanlığım ve takımımla alakalı yazdığının yanlış olduğunu yazdım. O kişi de açıklamasını yazdı özür diledi..
Yoğun bi gündü. Akşam kaptan yardımcım mesaj atınca, geldim baktım. Çok şaşırdım..
Kusura bakmayın uzun yazdım. Vaktinizi aldım. Konuyla alakalı ilk ve son açıklamam budur..

Bunu bana yazmis olmazsiniz heralde kazenin goruntulwr benim.elimde mevcut dedigi bir konuda biz kazen ve diger yoneticelerle birlesip iftira atiyor olmamiz komik olur heral de siz kendiniz den sorumlusunuz baskasinin yapip yapmadigi ni bilmediginiz bir sey icin korumaya gecerseniz komik olur bize soylediyseniz ozur dilemeniz gerekir biz uatumuze dusen gorevi yaptil sadece kendisi gordugunuz uzerine satiyorum diyor zaten siz kendini bilmez diye kime dediniz acaba tam anliyamadim ?

Son düzenleme:
O zaman bu olayin açığa cikmasi icin yonetimin cikip bi aciklama yapmasi gerekiyor. . Evet biz inceledik boyle bir sey var yada hayir boyle biseye rastlamadik demeleri lazim... boylece her iki tarafta zan altinda kalmaz diye düşünüyorum....

Yaaaa inanamiyorum yukarda Akrep ben bu markanin satisini yapiyorum zaten yazmis kendisi ayrica konjnun gectigi topikde KAZEN zaten 2 kisininde şikayeti ile yazilarlarin goruntuleri benim elimdedir diye zaten belirtti inanilamayan durum nedir ben anliyamadim ???

Kimse zan altinda diil yoneticel goruntuler elimdedir diye belirtti yapan kiside evet yapiyorum diyor zaten daha ne denmesi gerekiyor acaba ????

Bu olay inanip inanmama meselesi değil madem olağan normal bi durum niye bu kadar abartildi bunu anlamadim... sizin için demiyorum yanlis anlaşılmasın yonetimce uygun o zaman diye geliyor aklima. .

Bu olay inanip inanmama meselesi değil madem olağan normal bi durum niye bu kadar abartildi bunu anlamadim... sizin için demiyorum yanlis anlaşılmasın yonetimce uygun o zaman diye geliyor aklima. .
Ben bugün aynı durumun şokundayım evet ayrıca şunuda belirteyim cuma listelerine bakabilirainiz ben o takîmın listesinde diilim ve takimin yazismalarina bakarsaniz yine gorebilirainiz o takimda paylasimda bulunuyor ama daha listeye bile alinmamis biriydim yani cuma bildirim yapilmaz diye numara aliniyor vs. Konularida konuyla cok alakasiz cunku hem aktif paylasim yapan biriym hemde listede olmadigim icin cuma listesine kilom zaten yazilmiyordu yani numaram bildirim icin alinmadi ve numaram alinir alinmazda markanin zayiflatici urunleri onerildi ben rahatsiz olunca sadece cok sevdigim iki arkadasima sordum ikisine de ayni sey yapilmisdi biz 3de 3 yani diger sormadiklarimada mutlaka yapilmistr tabi ama dediginiz gibi durum yasak mi diil mi karrar nedir yoneticeler bir sey demedi hala ?

Iste tamda bunu soylemek istedim...karar nedir ?

Iste tamda bunu soylemek istedim...karar nedir ?
Bilmiyorum haftada 4 kilo aldıran karışımı burda zayıflatıcı diye satmak serbest galiba satan kişinin her gun menude karisim icecek yada shek kullanildigi ve herhafta sabit kalindigi bir tozu hatta son hafta gene her gun icerken ben bu hatfa 4 kilo almisim diye yazdigi bir tozu saglikli diyet yaparak zayiflamayi basaranlara tavsiye etmesi ni iyi niyetli bulabilenler de bulsun bir şey diyemiyorm insanlarn mantk süzgeci ve sağlığa verilen değeri anlıyamadım

Ben arkadaşın mesaji üzerine farklı bi konuyla ilgili yazmıştım cnm. sonraki mesajımı okursan anliyabilirsin.
Sizinle ilgili degildi

Ben arkadaşın mesaji üzerine farklı bi konuyla ilgili yazmıştım cnm. sonraki mesajımı okursan anliyabilirsin.
Sizinle ilgili degildi
Tamam kusurabakmayn ozman biliyorsunuz bazıları direk sert dille iyice olani biteni anlamadan iftira atilmiscasina yazilar yaziyor goruyorsunuz ondan bir den şok oldum bizemi dendi diye

Kizlar artik burayı bu konuyla ilgili mesgul etmiyelim lutfen.
Heralde taraflar konuşup neticeye varmislardir.
Evet lütfen bu konu artık gündeme gelmezse seviniriz, bir karar verildi ve gereken yapılacaktır, konuyla ilgili olarak Kazen bey de imkan bulur bulmaz bir açıklama yapacaktır.

Merhaba arkadaşlar,

2. Takım kaptanı Ellssa e yönelik olarak ortaya atılan iddia araştırılmış ve kanıtlara ulaşılarak gerekli incelemeler yapılmış ve sonuç olarak 2. Takımın kapatılmasına karar verilmiştir.

Cuma Zayıflama Yarışmamız öncelikle sağlıklı bir şekilde ve dayanışma ortamında kilo vermeyi hedeflemiştir. Takım kaptanları bu çerçeve içinde üyelerini motive etmekle yükümlüdür. Bazen aksamalar nedeni ile üye ile iletişimde sorun yaşanabilmesinden ötürü, iletişim bilgilerini isteyen kaptanlarımız olabilir. Bu zorlayıcı değildir, elbette ki her üye iletişim bilgisini paylaşmak istemeyebilir. Kaptan isteyebilir, ancak üyenin kabulü gerekir, kaptan zorlayıcı olamaz.

Ancak iletişim bilgilerini yarışma platformunun sağlıklı işleyebilmesi amacıyla alınıp, kişisel çıkarlar için kullanılması asla kabul edilemez. Bu kişisel çıkarın konusu, üstelik bir de zayıflamaya yönelik bir ürünle ilgili ise ortaya bir de etik açısından ciddi bir sorun çıkmaktadır: Yetki kötüye kullanılmıştır.

Sonuç olarak, başta da söylediğim gibi 2. takım kapatılmış ve yönetim kadrosunun yetkisi alınmıştır.

Bu yazı bilgi vermek amaçlıdır, herhangi bir polemik başlatmaya ve diyaloga elverişli değildir. Bu nedenle de konu kapatılmıştır.

Bilginize,

Kazen
Mune

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…