- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
Maşallah canım kilolar verilmiş bildirimler yapılmışPek bir erkenciğiz maşallahşimdi sabırla beklemek kaldı
Tekrar kontrol edeyim. Daha önce yarışan üyelere deneme süresi uygulanmasının kaptan insifiyatinde olduğunu biliyorum.moni
esmerm91 (82,5/79,5/3/%3,64)551. etapta kendi isteği ile ayrılan üye. Bt: 24 12.2018 Bk: 82,5 H:70
Üyemizin deneme süresi dolmamis süre dolmadan duzeltin
Bu üyeler ayrıldıkları tarihten itibaren 6 ayyarışamazlar. Süre bitiminde "yeni üye" olarak işlem yapılır.Tekrar kontrol edeyim. Daha önce yarışan üyelere deneme süresi uygulanmasının kaptan insifiyatinde olduğunu biliyorum.
Tüm koşullara uyuyor. Tekrar kontrol ediyorum.Bu üyeler ayrıldıkları tarihten itibaren 6 ayyarışamazlar. Süre bitiminde "yeni üye" olarak işlem yapılır.
Ancak bu durum etap listesinde; "Mezun olan üye geri döndü" veya "Ayrılan üye geri döndü" açıklamasıyla belirtilir.
Kuzum, mezun üyelerde yeni üye olarak işlem görüyor. Mezunlara da deneme uygulanmayabiliyor.moni yok canım yeni üye sayılıyor yeni üye gibi işlem yapmak gerekiyor yanılmamak için bende tekrar baktım şimdi , bizde ayrılan üye olarak girdik ya geçen haftalarda hepimiz 3 hafta bekledik
Yok canım biz de görüştük bunuKuzum, mezun üyelerde yeni üye olarak işlem görüyor. Mezunlara da deneme uygulanmayabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?