Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
seaBahAR
Bir de şimdi haftalık listeyi toparlarken fark ettim ki bizim 602. etap ortalamamız 0.052 olmalıymış. Sıralama sonuclarını etkilemiyor, ancak etap raporunda belki kura bize çıkar diye belirtmek istedim. Bir de analizlerini etkileyecek mi? Ona göre sonuç listelerinde düzenleme yapayım.

Halletim hallettim
monişim, ben sitedeyken sonuç listeleri hazır değildi, ben de mesajımı yazıp çıktım. Zaten arada derede zar zor hallediyorum buranın işlerini artık. O yüzden beklememiştim. Liste hazır olsaydı, senin düzenlemeni editlerdim ama olmayınca bekleyemedim.
Baksana halime, akşam hazırlarım dedim, siteye girecek zamanı bile bulamadım. Kaç parçaya bölündüm ben yahu. "Ben" ile başlayan cümle bile kurmak tuhaf geliyor. Hangi ben yani?

Sonuç listeleri hazır, umarım hatam yoktur.

Ellerine sağlık monişim. Boşuna koşturmuşsun. Ben sözümde duramadım.

5. takım kaptan yardımcılarına ayvacicegi 'ni de ekler misin?
Teşekkürler

Ekleyeceğim, hayırlı olsun.

Kaptanım not aldım ben. Dediğin gibi analizlerde önemli. Listeyi kendime kopyalarken düzeltirim ben. Sen zahmet etme.

seaBahAR canım 3. Takım kaptan yardımcılığına Hepfitim arkadaşımızıda eklermisin

Mevcut arkadaş durucak 2. Yardımcı olarak

Şimdiden sağol
Ekleyeceğim, hayırlı olsun.

Sen bizim biriciğimizsin, sen iyi ol gerisi hallolur.

602. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU

Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.

MARATONCU TAKIMLAR

602. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:

• 4. TAKIM
  • 6. TAKIM
  • 8. TAKIM
  • 9. TAKIM
  • 10. TAKIM
  • 13. TAKIM
  • 14. TAKIM

ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM

ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI
Yarışmamız 602. Etap birincisi 10.Takımdan Wydra

Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaştığı için teşekkür ediyorum.

ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI

Yarışmamız 602. Etap sonuncusu 8. Takımdan mavimli

Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve yükümlülüklerini yerine getirerek kilo alma nedenini ve sağlıklı yemek tarifini bizlerle paylaştığı için teşekkür ediyorum.

ETAP NOTLARI:
3. TAKIM (lütfen herkes okusun)
sahgull ile ilgili olarak;
Siteye girildiği halde iki haftadır kilo bildirimi yapılmamasının sebebini mümkünse öğrenmek istiyorum.
Kilo bildiriminde bulunmamak ile ilgili bir kural oluşturmamız gerekiyor, ne yazık ki şu anda böyle bir kuralımız yok.
Siteye giriliyorsa, bana göre kilo da bildirilir. Düşünemediğim bir durum olabilir, atlamamak adına sebebini öğrenebilirsem sevinirim.
Yeni yılda bu konuyla ilgili bir öneri oluşturmak istiyorum. Sonra da oylamaya sunacağım. Konuya dair fikirleri olan varsa, paylaşırsa sevinirim.
Ben de oylamaya sunacağım öneriyi detaylandırma şansına sahip olurum.

8. TAKIM
Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta kura 8. takıma isabet etti.
Tebrikler, hata yok.

Rapor Kaynağı

Sevgili arkadaşlar,

602. etap işleri bitti.
Yarın şehir dışından misafirim gelecek.
En erken Çarşamba girebilirim siteye.

Şimdiden hepinize sevdiklerinizle beraber, sağlıklı ve huzurlu bir yeni yıl dilerim.
Gelen, gideni aratmasın.

Not: Etap raporunda yazdığım konuyu aklınızın bir yerinde tutarsanız sevinirim. Önerisi olan lütfen paylaşıma yazsın.Ve lütfen karşılıklı konuşma çevirmeyin, ben dönünce sakin sakin önerileri okuyabileyim. Önerilerin hepsini okuyup değerlendireceğimden şüpheniz olmasın. Sonra da oylama başlatırız.
Konumuz şu:
Üyenin kilo bildirmeme hakkının sınırları ne olmalıdır? Eğer siteye giriliyorsa kilo bildirilmesi de gerekmez mi?

Ellerine saglik baharcim

Sahgull un ozel bi durumu vardı kendisi söyleyecektir zaten

Bizim takım kuralı 3 sefer bildirim yapmayan üye diskalifiye edilir
Bunu genel kural olarak koysak cokmu sert olur acaba:))

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…