Beklemedeyim monişim.Teşekkür ederim, hemen düzenliyorum.
Halletim hallettimKeşke sonuç listelerini bekletmeseymişsiniz bu küçücük detay için. Şimdi alıp öğlene kadar halletsem iyi olacaktı.
Tüh.
Neyse n'apalım.
Akşama kalır o zaman.
Çünkü dışarı çıkacağım.
Eline saglik cnmSonuç listeleri hazır, umarım hatam yoktur.
Dereceye giren tüm takımları ve bireyselde dereceye giren tüm arkadaşlarımızı kutluyorum.
CUMA Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
Dn: Mefkurem kaptanım, Sevgili Bahar'ı bekletmemek adına listeleri hazırladım, bilginize.
Eline saglik monicimSonuç listeleri hazır, umarım hatam yoktur.
Dereceye giren tüm takımları ve bireyselde dereceye giren tüm arkadaşlarımızı kutluyorum.
Dn: Mefkurem kaptanım, Sevgili Bahar'ı bekletmemek adına listeleri hazırladım, bilginize.
monişim, ben sitedeyken sonuç listeleri hazır değildi, ben de mesajımı yazıp çıktım. Zaten arada derede zar zor hallediyorum buranın işlerini artık. O yüzden beklememiştim. Liste hazır olsaydı, senin düzenlemeni editlerdim ama olmayınca bekleyemedim.Halletim hallettim
Sonuç listeleri hazır, umarım hatam yoktur.
Kaptanım not aldım ben. Dediğin gibi analizlerde önemli. Listeyi kendime kopyalarken düzeltirim ben. Sen zahmet etme.seaBahAR
Bir de şimdi haftalık listeyi toparlarken fark ettim ki bizim 602. etap ortalamamız 0.052 olmalıymış. Sıralama sonuclarını etkilemiyor, ancak etap raporunda belki kura bize çıkar diye belirtmek istedim. Bir de analizlerini etkileyecek mi? Ona göre sonuç listelerinde düzenleme yapayım.
Ekleyeceğim, hayırlı olsun.
Tamamdır çok teşekkürlerKaptanım not aldım ben. Dediğin gibi analizlerde önemli. Listeyi kendime kopyalarken düzeltirim ben. Sen zahmet etme.
Sen bizim biriciğimizsin, sen iyi ol gerisi hallolur.monişim, ben sitedeyken sonuç listeleri hazır değildi, ben de mesajımı yazıp çıktım. Zaten arada derede zar zor hallediyorum buranın işlerini artık. O yüzden beklememiştim. Liste hazır olsaydı, senin düzenlemeni editlerdim ama olmayınca bekleyemedim.
Baksana halime, akşam hazırlarım dedim, siteye girecek zamanı bile bulamadım. Kaç parçaya bölündüm ben yahu. "Ben" ile başlayan cümle bile kurmak tuhaf geliyor. Hangi ben yani?
Ellerine sağlık monişim. Boşuna koşturmuşsun. Ben sözümde duramadım.
Kaptanım not aldım ben. Dediğin gibi analizlerde önemli. Listeyi kendime kopyalarken düzeltirim ben. Sen zahmet etme.
Mutlu pazarlar herkeseseaBahAR
Baharcim 9.takim kaptan yardımcılarına bu arkadaşlarımızı ekliyebilirmisin lütfen.
@nanekekik
askrhpozitif
Şimdiden teşekkürler...
yok görmemişim..
Teşekkür ederiz..yok görmemişim..
güncelleyeyim yeniden, hayırlı olsun.
Ellerine saglik baharcim602. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.
MARATONCU TAKIMLAR
602. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:
- 4. TAKIM
- 6. TAKIM
- 8. TAKIM
- 9. TAKIM
- 10. TAKIM
- 13. TAKIM
- 14. TAKIM
ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI
Yarışmamız 602. Etap birincisi 10.Takımdan Wydra
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaştığı için teşekkür ediyorum.
ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI
Yarışmamız 602. Etap sonuncusu 8. Takımdan mavimli
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve yükümlülüklerini yerine getirerek kilo alma nedenini ve sağlıklı yemek tarifini bizlerle paylaştığı için teşekkür ediyorum.
ETAP NOTLARI:
3. TAKIM (lütfen herkes okusun)
sahgull ile ilgili olarak;
Siteye girildiği halde iki haftadır kilo bildirimi yapılmamasının sebebini mümkünse öğrenmek istiyorum.
Kilo bildiriminde bulunmamak ile ilgili bir kural oluşturmamız gerekiyor, ne yazık ki şu anda böyle bir kuralımız yok.
Siteye giriliyorsa, bana göre kilo da bildirilir. Düşünemediğim bir durum olabilir, atlamamak adına sebebini öğrenebilirsem sevinirim.
Yeni yılda bu konuyla ilgili bir öneri oluşturmak istiyorum. Sonra da oylamaya sunacağım. Konuya dair fikirleri olan varsa, paylaşırsa sevinirim.
Ben de oylamaya sunacağım öneriyi detaylandırma şansına sahip olurum.
8. TAKIM
Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta kura 8. takıma isabet etti.
Tebrikler, hata yok.
Rapor Kaynağı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?