- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Monicim sizin uyeniz kendi isteğiyle ayrılan üye olduğu için 2 hafta deneme uygulanması gerekiyorKuzum, mezun üyelerde yeni üye olarak işlem görüyor. Mezunlara da deneme uygulanmayabiliyor.
Tekrar okudum karar defterini, konu hakkında dediğinden çok emin olamadım. Bahar' a danışayım. Duruma göre düzenlerim konu da netlik kazanmış olur.Yok canım biz de görüştük bunuseaBahAR la bizde isteğimizle ayrılmıştık ya bekledik
Bu durumdan ceza almayız, etap raporunda düzenlememiz istenir.Süre dolmadan diye uğraşıyorum boşuna ceza almayın mezunda isteği ile ayrılan da aynı canım
Kaptanım mesajını geç gördüm, süre doldu. Dediğim gibi düzenlerim, tekrar tüm kuralları baştan okuyayım .Monicim sizin uyeniz kendi isteğiyle ayrılan üye olduğu için 2 hafta deneme uygulanması gerekiyor
Aynı bizim gibi
Tamam cnm sen bilirsin ben listeleri hazırlamak için bekliyordum zaten hazırlıyorum şimdi süre doldu zatenTekrar okudum karar defterini, konu hakkında dediğinden çok emin olamadım. Bahar' a danışayım. Duruma göre düzenlerim konu da netlik kazanmış olur.
Teşekkür ederim .
Rica ederiz cnmKaptanım mesajını geç gördüm, süre doldu. Dediğim gibi düzenlerim, tekrar tüm kuralları baştan okuyayım .
Teşekkür ederim.
Yarın hazırlarsan daha sağlıklı olur, çünkü cevaba göre düzenlemem gerekebilir.T
Tamam cnm sen bilirsin ben listeleri hazırlamak için bekliyordum zaten hazırlıyorum şimdi süre doldu zaten
Kaptanım tekrar tekrar karar defterini ve sizin mesajlarınızı okurken süre geçti zaten. O yüzden yarın eğer siz müsait olmazsanız ben hazırlayabilirim listeleri.Rica ederiz cnm
Liste sırası bizde olduğu için hemen bitsin de yapalım diye bekliyorduk
Karar defteri açık yazıyor aslinda
Yok cnm biz hazirlarizKaptanım tekrar tekrar karar defterini ve sizin mesajlarınızı okurken süre geçti zaten. O yüzden yarın eğer siz müsait olmazsanız ben hazırlayabilirim listeleri.
tamamdır bizce sorun degilYarın hazırlarsan daha sağlıklı olur, çünkü cevaba göre düzenlemem gerekebilir.
Sevgili arkadaşlar,
Bir duyurum var. Hatırlarsınız "malum olaylar" döneminde, 7. takıma bir şans daha tanıdığımız günlerde bu şansa tepki olarak 9. takım kaptanıMefkurem takımını kapatma kararı almıştı.
Herkes bilir; gidene gel, gelene git demeyiz.
Konuya dair bir gelişme yaşandı.Mefkurem takımını yeniden açmak istediğini iletti, biz de yönetim ile birlikte karar alarak olumlu cevabımızı ilettik.
9. Takım bugün itibariyle açılmıştır. Sonuç listelerine girişleri 598. etapta olacaktır.
Bilginize.
Hayırlı olsun.
SevgiliseaBahAR ve kaptan arkadaslarim
Üyelerimiz ,kendi isteğiyle ayrılan ve mezun üyeler oldugu için kural geregi 2 hafta deneme süresi uygulamak durumundayız . O yuzden 599.etapta listemizle aranizda olacağız inşallah
Bilginize....
Monicim 9. takım listelere dönüş durumunu detaylı bilmiyorum ancak kendi isteğiyle ayrılan üyeleri biz de takım olarak daha öncesinde 2 hafta deneme süresine tabi tutup öyle listeye eklemiştik. Karar defterindeki "yeni üye gibi işlem yapılır" cümlesinden ben bunu anlamıştım şahsen. Bahar zaten gerekli açıklamayı yapar, eğer yanlışımız varsa biz de düzeltmiş oluruz ancak Bahar bazen kuralların kaptanlar tarafından nasıl isletildigine de dikkat ediyor. O sebeple ben de kendi açımdan kuralı bu şekilde daha önceden uyguladığımı belirtmek istedimMefkurem kaptanım,
ben Bahar'ın sizin dönüşünüz ile ilgili altta alıntılamış olduğum mesajına ve Karar Defteri'nde ki kurala göre hareket edip üyeyi deneme sürecine tabii tutmadan listeye ekledim.
Yine altta senden alıntılamış olduğum mesajında:
''Üyelerimiz ,kendi isteğiyle ayrılan ve mezun üyeler oldugu için kural geregi 2 hafta deneme süresi uygulamak durumundayız . ' 'diye bir cümlen var.
Zorunlu deneme süresi uygulamanı gerektirecek bir durumunuz yoktu diye düşünüyorum. Eğer tabii sen deneme süresi uygulamak istediysen durum değişmiş olup bildiriminizi 598. Etapta değilde 599. Etapta yapmış oldunuz.
Ben gerekli alıntıları yaptım. Benim hata yaptığım, yanlış anladığım bir durum söz konusu ise düzenlemeyi yaparım.
Aranızda konuşup, bu durum için farklı bir şey söz konusu oldu ise de bilmem mümkün değil haliyle.
Şu an o kadar kafam karıştı ki, netliğe kavuşsun bir an önce.
seaBahAR & Mefkurem
ESKİ ÜYENİN DÖNÜŞ UYGULAMASI
2) Mezun Olarak veya Kendi İsteğiyle Ayrılan Üyenin Dönüşü
Bu üyeler ayrıldıkları tarihten itibaren 6 ay yarışamazlar. Süre bitiminde "yeni üye" olarak işlem yapılır.
Ancak bu durum etap listesinde; "Mezun olan üye geri döndü" veya "Ayrılan üye geri döndü" açıklamasıyla belirtilir.
Ekstrem Durum: Mezun olarak ayrılan üye, yeniden yarışmak istediğinde; eğer güncel kilosu, mezun olduğu kilonun altındaysa , istediği zaman yarışmaya katılabilir.
Bu ekstrem durum dahilinde yarışmaya dönüşler için uygulanacak bildirim 1) b- maddesinde açıklandığı şekilde yapılacaktır. Burada "izne ayrıldığı kilo" yerine "mezun olduğu kilo" geçecektir. Eğer üyeye deneme süresi uygulanacaksa, bu deneme süresi de yarışmadan ayrı kaldığı etap sayısına eklenecektir.
Guzelim gerçekten neyi anliyamadiginida ben anlamadim:)) )Mefkurem kaptanım,
ben Bahar'ın sizin dönüşünüz ile ilgili altta alıntılamış olduğum mesajına ve Karar Defteri'nde ki kurala göre hareket edip üyeyi deneme sürecine tabii tutmadan listeye ekledim.
''Üyelerimiz ,kendi isteğiyle ayrılan ve mezun üyeler oldugu için kural geregi 2 hafta deneme süresi uygulamak durumundayız . ' 'diye bir cümlen var.
Zorunlu deneme süresi uygulamanı gerektirecek bir durumunuz yoktu diye düşünüyorum. Eğer tabii sen deneme süresi uygulamak istediysen durum değişmiş olup bildiriminizi 598. Etapta değilde 599. Etapta yapmış oldunuz.
Ben gerekli alıntıları yaptım. Benim hata yaptığım, yanlış anladığım bir durum söz konusu ise düzenlemeyi yaparım.
Aranızda konuşup, bu durum için farklı bir şey söz konusu oldu ise de bilmem mümkün değil haliyle.
seaBahAR & Mefkurem
Bu üyeler ayrıldıkları tarihten itibaren 6 ay yarışamazlar. Süre bitiminde "yeni üye" olarak işlem yapılır.
Ancak bu durum etap listesinde; "Mezun olan üye geri döndü" veya "Ayrılan üye geri döndü" açıklamasıyla belirtilir.
Ekstrem Durum: Mezun olarak ayrılan üye, yeniden yarışmak istediğinde; eğer güncel kilosu, mezun olduğu kilonun altındaysa , istediği zaman yarışmaya katılabilir.
Bu ekstrem durum dahilinde yarışmaya dönüşler için uygulanacak bildirim 1) b- maddesinde açıklandığı şekilde yapılacaktır. Burada "izne ayrıldığı kilo" yerine "mezun olduğu kilo" geçecektir. Eğer üyeye deneme süresi uygulanacaksa, bu deneme süresi de yarışmadan ayrı kaldığı etap sayısına eklenecektir.
Moni kaptanım orda altı çizili olan mezun olduktan sonra mezun olduğu kilonun altında ise 6 ay beklemeden geri dönebilir kuralı için geçerli.Mefkurem kaptanım,
seaBahAR & Mefkurem
Kural zaten oyle diyor cnm sizde doğrusunu yapmışsınız.Monicim 9. takım listelere dönüş durumunu detaylı bilmiyorum ancak kendi isteğiyle ayrılan üyeleri biz de takım olarak daha öncesinde 2 hafta deneme süresine tabi tutup öyle listeye eklemiştik. Karar defterindeki "yeni üye gibi işlem yapılır" cümlesinden ben bunu anlamıştım şahsen. Bahar zaten gerekli açıklamayı yapar, eğer yanlışımız varsa biz de düzeltmiş oluruz ancak Bahar bazen kuralların kaptanlar tarafından nasıl isletildigine de dikkat ediyor. O sebeple ben de kendi açımdan kuralı bu şekilde daha önceden uyguladığımı belirtmek istedim
Monicim 9. takım listelere dönüş durumunu detaylı bilmiyorum ancak kendi isteğiyle ayrılan üyeleri biz de takım olarak daha öncesinde 2 hafta deneme süresine tabi tutup öyle listeye eklemiştik. Karar defterindeki "yeni üye gibi işlem yapılır" cümlesinden ben bunu anlamıştım şahsen. Bahar zaten gerekli açıklamayı yapar, eğer yanlışımız varsa biz de düzeltmiş oluruz ancak Bahar bazen kuralların kaptanlar tarafından nasıl isletildigine de dikkat ediyor. O sebeple ben de kendi açımdan kuralı bu şekilde daha önceden uyguladığımı belirtmek istedim
Guzelim gerçekten neyi anliyamadiginida ben anlamadim:)) )
Kural açıkça yaziyor
Kendi isteğiyle ayrilan üye yeni üye gibi işlem gorecektir. Buda min. 2 hafta deneme süresi demektir
Baharın bize bir önceki etapta yarışmaya dahil olabilirsiniz demesinin nedeni izin dönüşü üyelerimizin olduğunu düşünmesi di .
Bende o an için izinli uyemiz olmadigini
Kendi isteğiyle ayrilan uyeler prosödürünümü uygulayacagimizi sordum
O da evet dedi.
Yani kendimize yaptığımız 2 haftalık deneme süresi benim inisiyatifimde olan bisey degildi kural geregi mecburdum.
Simdiye kadar da kendi istegiyle ayrılan uyelere hep aynı kural uygulandi.
Sevgili Kaptanlarım, yine dediğim gibi ben tamamen yanlış anlamış ve YANLIŞ biliyor olabilirim ki bu çok doğal zaman zaman hepimizin başına gelebilecek bir durum.Moni kaptanım orda altı çizili olan mezun olduktan sonra mezun olduğu kilonun altında ise 6 ay beklemeden geri dönebilir kuralı için geçerli.
Teşekkür ederim, hemen düzenliyorum.Sevgili
moni
North River
Herkes haklı.
Ben kafamdakini karar defterine geçirir ve her defasında da sorarım. Net mi, anlaşılır mı diye.
Kimseden ses çıkmaz.
Sonra bir olay olur ve bir de bakarız her kafadan bir ses çıkar. Bizim "net" sandığımız şey meğer değilmiş biz de anlarız.
Burada olay ayrılan üye ve mezun üye arasında fark olması.
Mezun üyeye deneme süresi uygulamak, kaptanın inisifiyatindedir.
Çünkü; üyemiz mezun olacak kadar yarışmada kalmıştır zaten. Ama ayrılan üye için aynı durum söz konusu değil. Ne oldu da ayrıldı onu bile listelere bakarak bilemeyiz. Belki iki hafta yarıştı ve ortadan kayboldu. Evet bunu liste bilgilerine bakarak bulabiliriz ama "duruma göre ayarlama" hepimiz için zaman alıcı olduğundan, durumu mezun olan ve ayrılan üyenin arasında kesin bir fark koyarak sağlama alabiliriz sadece.
Yeni üye gibi işlem yapılır cümlesindeki işlem ise; listeye alırkenki matematik hesaplarını ifade ediyor aslında.
Neyse durum bu.
Not aldım, karar defteri metnini daha anlaşılır hale getireceğim. (umarım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?