Evet canım giremedim. Şifre hatası verdi önce, sonra kilitlendi. Mailden sıfırladım fakat mailime şifre gelmedi. Defalarca denememden sonra nihayet akşam üstü mailime sıfırlama geldi ve cep telefonumdan oldu, fakat bilgisayardan olmadı. Zar zor listemi hazırlayıp paylaştım. Kabus gibi bir gündü...moni sen yok musun canım giremeyenlerden misin
Evet canım giremedim. Şifre hatası verdi önce, sonra kilitlendi. Mailden sıfırladım fakat mailime şifre gelmedi. Defalarca denememden sonra nihayet akşam üstü mailime sıfırlama geldi ve cep telefonumdan oldu, fakat bilgisayardan olmadı. Zar zor listemi hazırlayıp paylaştım. Kabus gibi bir gündü...
VE HİÇ BEĞENMEDİM ...
Herkes ayni sorunu yasadi cnm ama sonra duzeldi girislerEvet canım giremedim. Şifre hatası verdi önce, sonra kilitlendi. Mailden sıfırladım fakat mailime şifre gelmedi. Defalarca denememden sonra nihayet akşam üstü mailime sıfırlama geldi ve cep telefonumdan oldu, fakat bilgisayardan olmadı. Zar zor listemi hazırlayıp paylaştım. Kabus gibi bir gündü...
VE HİÇ BEĞENMEDİM ...
Kazen muafiyet durumu mezun uyelerimiz icin haksizlik olurMerhaba,
Bu hafta içinseaBahAR 'dan da rica edeceğim bu hafta muhafiyeti. Güvenlik sebebi ile bu işlemi çok acil olarak yapmalıydık. Bu tür güncellemeler normalde hafta sonu yapılır fakat biraz aciliyeti vardı.
kusura bakmayın bu hafta sizi de alt üst ettik...
Bende vazgeçtim, olan olmuş zaten devam.Vaz geçtim bu hafta Kilo bildirimi olsun
: ))))
Kazen muafiyet durumu mezun uyelerimiz icin haksizlik olur
BelkiseaBahAR izin verirse istisnai bi durum oldugu icin yarin aksam 8 e kadar eksik bildirimler yapilabilir
Ellerine sağlıkCuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
13. Takım Düzeltme En Büyük TÜRKİYE609.ETAP CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI En Büyük TÜRKİYE (15 ŞUBAT/22 ŞUBAT) ***3. Takım 609. Etap*** DOKUZUNCU Hepfitim (87.6/86.7/0.9/%0.34) 606.etapta izne ayrılan üye geri döndü,yüzdesi 3'e bölündü Umutumut82 (79.1/79.0/0.1/%0.04) 606.etapta izne...www.kadinlarkulubu.com
Sonuç listeleri hazır her takım paylaşmış değişecek bir durum olursaseaBahAR gelince netlesir sanırım
Henüz yeni olduğu için hata yada sıkıntı yoktur inşallah
Ellerine sağlıkCuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
13. Takım Düzeltme En Büyük TÜRKİYE609.ETAP CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI En Büyük TÜRKİYE (15 ŞUBAT/22 ŞUBAT) ***3. Takım 609. Etap*** DOKUZUNCU Hepfitim (87.6/86.7/0.9/%0.34) 606.etapta izne ayrılan üye geri döndü,yüzdesi 3'e bölündü Umutumut82 (79.1/79.0/0.1/%0.04) 606.etapta izne...www.kadinlarkulubu.com
Sonuç listeleri hazır her takım paylaşmış değişecek bir durum olursaseaBahAR gelince netlesir sanırım
Not: 8.takim 0.3075 den 5. Takım 0.3080 den dolayı 0.308 olduğu için sıralama bu duruma göre alınmıştır
Biz yeni başladık sayılır bu kurala ev evlikten çıkışıyorKaptanim yardımcı olmak istedim ama malesef üyelerin dün ki msjlari dışında görünmüyor aktif hareketleride 21 ine kadar var sanırım ondan 3-4 gün önce gelmiş
ne güzel keşke hepimiz yapabilsek :)
Cuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
Not: 8.takim 0.3075 den 5. Takım 0.3080 den dolayı 0.308 olduğu için sıralama bu duruma göre alınmıştır
Evet öyle olmuşSelammm menünü yanlış yere yazdın sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?