Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
moni sen yok musun canım giremeyenlerden misin
Evet canım giremedim. Şifre hatası verdi önce, sonra kilitlendi. Mailden sıfırladım fakat mailime şifre gelmedi. Defalarca denememden sonra nihayet akşam üstü mailime sıfırlama geldi ve cep telefonumdan oldu, fakat bilgisayardan olmadı. Zar zor listemi hazırlayıp paylaştım. Kabus gibi bir gündü...
VE HİÇ BEĞENMEDİM ...

Vaz geçtim bu hafta Kilo bildirimi olsun

: ))))

Herkes ayni sorunu yasadi cnm ama sonra duzeldi girisler
Sayfa duzenine alismamiz zor olacak bizde hic begenmedik

Kazen muafiyet durumu mezun uyelerimiz icin haksizlik olur
Belki seaBahAR izin verirse istisnai bi durum oldugu icin yarin aksam 8 e kadar eksik bildirimler yapilabilir

Kazen muafiyet durumu mezun uyelerimiz icin haksizlik olur
Belki seaBahAR izin verirse istisnai bi durum oldugu icin yarin aksam 8 e kadar eksik bildirimler yapilabilir

evet o üyelere ayıp olur. bu konuyu seaBahAR ile görüşün lütfen ben teknik olarak güncelleme yaptım sorumluluğum orada konuda ki kararı siz belirleyin

Sonuç listeleri hazır her takım paylaşmış değişecek bir durum olursa seaBahAR gelince netlesir sanırım
Not: 8.takim 0.3075 den 5. Takım 0.3080 den dolayı 0.308 olduğu için sıralama bu duruma göre alınmıştır
Henüz yeni olduğu için hata yada sıkıntı yoktur inşallah

Ellerine sağlık

Ellerine sağlık

Kaptanim yardımcı olmak istedim ama malesef üyelerin dün ki msjlari dışında görünmüyor aktif hareketleride 21 ine kadar var sanırım ondan 3-4 gün önce gelmiş
ne güzel keşke hepimiz yapabilsek :)
Biz yeni başladık sayılır bu kurala ev evlikten çıkışıyor

Ellerin ve emeğine sağlık canım ♡♡♡

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…