- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Huhu canlar paylaşım alanindasinizAfiyet olsun süper canm:)
Telefondaki emojileri kullanabilmek , kolay tablo yapabilmek ve görseli kirpmak vs ile uğraşmadan eklemek süper bence zamanla hem eksikler giderilecek hemde bizim gözümüz alışacakAnammmm yeni guncellemedeki beğen tuşunun içindeki diğer ifadelere bir tek çok sevdimGerci bir kaç güne buraya da gözümüz alisacak ♡
Siteyle oynuyorlar kafamız karışıyorHuhu canlar paylaşım alanindasiniz
Bende bayıldım bunlara yerli yersiz kullanıyorumAnammmm yeni guncellemedeki beğen tuşunun içindeki diğer ifadelere bir tek çok sevdimGerci bir kaç güne buraya da gözümüz alisacak ♡
Kendi sayfamda düzenleme yapabildim sıkıntı yokKonu sahipleri ilk mesajı düzenlemeyi deneyebilir mi ?
Teşekkür ederiz Kazen bey duzenleme oluyorKonu sahipleri ilk mesajı düzenlemeyi deneyebilir mi ?
Ben yapamadım , düzenleme butonumda yokKonu sahipleri ilk mesajı düzenlemeyi deneyebilir mi ?
bendede yok kaptanım öğlen baktıgımda vardıBen yapamadım , düzenleme butonumda yokZipzip- ekran görüntüsünü yolladım sana ben mi bişey kaçırıyorum acaba? Diğer 2 arkadaşım yapabildiğine göre
Ben yapamadım , düzenleme butonumda yokZipzip- ekran görüntüsünü yolladım sana ben mi bişey kaçırıyorum acaba? Diğer 2 arkadaşım yapabildiğine göre
bendede yok kaptanım öğlen baktıgımda vardı
Ben yapamadım , düzenleme butonumda yokZipzip- ekran görüntüsünü yolladım sana ben mi bişey kaçırıyorum acaba? Diğer 2 arkadaşım yapabildiğine göre
bendede yok kaptanım öğlen baktıgımda vardı
Denedim düzelmis tesekkür ederizdener misiniz ?
Sorun yok, düzenleme yapabiliyorum.dener misiniz ?
Bir bakayım yine gitmis olabilir :))Eki Görüntüle 2241022
Hatunlar ben bulamadım nerede acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?