Rapor yazan yerin sag tarafinda olmasi gerekiyordu cnm sende yokEki Görüntüle 2241022
Hatunlar ben bulamadım nerede acaba
Evet ben de bulamadım kaptanımRapor yazan yerin sag tarafinda olmasi gerekiyordu cnm sende yok
En güzel dualardan biridir zaten.. Allah iyilerle karşılaştırsın.Bunu ben de merak ediyorum gerçekten.
İnsanın eline ne geçer. Hayvanlara, masumlara eziyet etmek nasıl zevk verir aklım almıyor. Hiç mi sevgisiz büyüyorlar, nasıl bu hale geliyorlar anlamıyorum. Hepimiz aynı bebek şeklinde geliyoruz bu dünyaya. Bu insanlar neden canavar oluyor
Peki hiç bulunma imkanı yok mu yapanın. Keşke bulunsa. Belki kanunda yaptırım olmaz ama. Tanıdığın biriyse....
Geçenlerde bi yazı okumuştum. Bir kız çocuğu var işitme engelli. Komşuları onun işitme engelli olduğunu duyunca toplanıp işaret dili kursuna gidip işaret dili öğrenmişler. Ben bunu okuyunca kocaman şükrettim.
Dünyada iyi-düşünceli insanlar da varrabbim hep iyilerle karşılaştırsın inşallah
Haklısın canım. 12 yıldır karşılıksız yapıyorsun zaten. Sana nasıl kolay gelecekse öyle devam et. . hiç tanımadığın ve tanımayacağın insanlar için uğraşıyorsun. Hakkın asla ödenmez
Canım benim teşekkür ederim. Özre gerek yok. Hassas bir anıma denk geldi.Ellerine vé emeğine sağlık canım
Köpeğin için çok ama çok üzüldümİnsanlarda Allah korkusu kalmamış Nasıl Allahın yarattigi üstelik kimseye zararı olmayan bir cana kıyarlar
Allah bildiği gibi yapsin
Diğer yorum olayina gelince ben asla o niyetle yazilmadigina eminim çünkü ikiside benim Takımında ki birini daha bu hafta mezun ettik
İnan ikiside her zaman senin ne kadar emek verdiğinin ve mükemmeliyetçi olduğunun farkında oldukları için zaten öyle bir tabir kullanmışlar ( Teşbihde hata olmaz)
Hani güncelleme öncesi öyleyken yeni hali çakması gibi olmuş hesabıama bunda senin hiç bir eksigin yok sonuçta sartar ortada
Ben kızlar adına seni uzduysek özür dilerim ama inan ikiside güreği güzel kızlardanAsla kimseyi kırma niyetiyle bir şey yazmazlar
Dediğin gibi belki birazda tatsız olduğun bir ana den geldiği için daha çok garibine gitmiştirYoksa buraya harcadığın emeğin asla hakkı ödenmez
Seni uzduysek tekrar ben özür dilerim yüreği kocaman Hatun
Üzgün olduğum bir ana denk gelince alındım canım.. Bir de tanımadığım biri olunca daha da farklı algıladım.Merhaba abla, öncelikle köpeğin için çok üzüldüğümü söylemek isterim. Kupa konusuna gelince aslaaaa kötü niyetle eleştirmelik söylemedim tamamen muzurluk olsun diye yapmıştım senin bukadar önemseyip üzüleceğini bilseydim asla yapmazdım çok özür dilerim.Mefkurem abla sağolsun gelip uyarmasaydı inan haberim bile olmayacaktı. oynakbasi34 kaptanımızda açıklamış ne ben ne de @meryemozcan27 Meryem ablam emeğe nankörlük edip gerekli gereksiz eleştiriler yapıp insanları üzmek istemeyiz ablacım,biz genelde şakalaşıyoruzya onu buradada sürdürme gafletinde bulundum tekrar çok özür dilerim niyetim asla seni kırmak değildi ,bütün emeklerin için de kendi adıma çok teşekkür ederim
Yok yok.. ben aşırı reaksiyon gösterdim. Siz şakalaşmışsınız sadece.Arkadaşlarımin söyledikleri aynen doğrudurseaBahAR . Seni çok seviyor ve takdir ediyorum. Geriye çark etme falan değil üzülmene sebebiyet verdiğim için gerçekten uzgunum. Affola
Sağ üstte okunmayan ilk mesaja git butonu var bilgisayardan giriyorsan eğer (mobili bilemiyorum, bilgisayardayım çünkü).Öncelikle bir sorum var: Siz bana göre yeni programa daha adaptesiniz. Konunun kaldığımız yerine girmeyi nasıl beceriyoruz? Çözen var mı? Paylaşım alanında kaldığım yeri bulabilmek için dakikaları fuzuli harcadım.
Banucum yarın 14:00'e kadar değiştirme yapabileceğimizi yazmış Bahar. Yanlış anlamadıysam bu bildirim yapmayan arkadaşların kilo bildirimlerini yarın 14:00'e kadar yapabileceğiz. Direkt sonuç listeleri üzerinde değişiklik yapın demiş, sıralamayı etkiliyorsa da ona göre değiştireceğiz.seaBahAR Bu yeni hali biraz ugrastiracak bizi dün guncelleme yüzünden bildirim yapamayan ( giremedikleri için ) Arkadaşların durumu ne olacak ?
Acaba bu hafta böyle es geçip haftaya bir şey olmamış gibi mi devam edeceğiz yoksa bildirim yapmayanlar yuzdeleri boluyormuyuzKafamda deli sorular hani duman cikarak istemem ama hazır yakalamisken sorayım dedim
Cnm Bahar yazmis yaseaBahAR Bu yeni hali biraz ugrastiracak bizi dün guncelleme yüzünden bildirim yapamayan ( giremedikleri için ) Arkadaşların durumu ne olacak ?
Acaba bu hafta böyle es geçip haftaya bir şey olmamış gibi mi devam edeceğiz yoksa bildirim yapmayanlar yuzdeleri boluyormuyuzKafamda deli sorular hani duman cikarak istemem ama hazır yakalamisken sorayım dedim
Ayni anda yazmisiz :))Banucum yarın 14:00'e kadar değiştirme yapabileceğimizi yazmış Bahar. Yanlış anlamadıysam bu bildirim yapmayan arkadaşların kilo bildirimlerini yarın 14:00'e kadar yapabileceğiz. Direkt sonuç listeleri üzerinde değişiklik yapın demiş, sıralamayı etkiliyorsa da ona göre değiştireceğiz.
Cnm karismak gibi olmasin ama...ÖNEMLİ DUYURU
Sonuç listelerinde düzeltmek istedikleriniz varsa yarın 14:00 e kadar bekleyeceğim.
Ulaşamadığınız kişiler var ise de önümüzdeki hafta listenize eklerken kilo farkını bölmezsiniz. (yanına not yazın ki anlayayım)
Ekstrem bir durum yaşıyoruz.
Huzursuz olmayın lütfen.
Bunlar mühim konular değil. Hallederiz.
Katılıyorum kaptanımCnm karismak gibi olmasin ama...
Bildirim yapmayanlarin kilo farklari haftaya bolunmezse haksizlik olmazmi
2 haftalik fark, 1 haftada verilmis gibi hesap edilecek
Cnm karismak gibi olmasin ama...
Bildirim yapmayanlarin kilo farklari haftaya bolunmezse haksizlik olmazmi
2 haftalik fark, 1 haftada verilmis gibi hesap edilecek
Kaptanlarım o halde öneride bulunun lütfen.Katılıyorum kaptanım
Normalde kilo alanlar bölünmüyordu bildirim yapmama durumunu teşvik etmemek icin, belki sadece onlarda da bölünme yapılabilir sadece haftaya için..
Bu ekleme yapıldı mı yapılmadı mı bana da buradan haber verir misin lütfen?Bizim listemi tekrar duzenleyip kendi sayfamda paylaştımAcaba musait olan kaptanlardan biri zahmet olmazsa bizim listenin Son halini sonuç listesine oturtabilir mi ? Yoksa kopyalar yaparsam bütün renklendirmeler yok olacak
Sıralama olarak biz altinciyken beşinci oluyoruz5.cide 6.ci eğer duzeltmeleri yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?