Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kazen Bende de ilk Sayfa düzenleniyor ama alıntıları yaptığım halde ne yapistirabiliyorum sonraki mesajım nede alıntıları cikarabiliyorum

Bu güncelleme baya bir ugrastiracak hem sizi hem bizi

En azindan pembe rengimizi geri aldık ♡

Herkese iyi akşsamlar..
Bu saatte salatamı yerken ve bir yandan da ara ara akvaryumun temizliğini bitirmeye çalışırken forumun sayfalarında kaybolmamaya özen gösteriyorum.

Öncelikle bir sorum var: Siz bana göre yeni programa daha adaptesiniz. Konunun kaldığımız yerine girmeyi nasıl beceriyoruz? Çözen var mı? Paylaşım alanında kaldığım yeri bulabilmek için dakikaları fuzuli harcadım.

Ve etap ile ilgili önerim şu:
Ben listenin şu andaki halini kopyalarım sistemime, gerekli çalışmalara başlarım.
Eğer düzelteceğiniz, ekleyeceğiniz bir şey varsa yarın öğlen 14:00 e kadar bekleyeceğim.
Eklemelerinizi sonuç listeleri bölümünde yapın lütfen. Ve sıralamaları da göz önünde bulundurarak.

Sanırım bir sayfa atladım okurken.. sonradan anladığım kadarı ile sonuç listelerini North River hazırlamış.. Ellerine, emeklerine sağlık.

En güzel dualardan biridir zaten.. Allah iyilerle karşılaştırsın.
Mahallede ben dahil toplam 4 kişiden şüphelenmem. Onun haricindeki herkes yapmış olabilir. Kimin yaptığı umrumda değil. Ölen geri gelmeyecek.

Canım benim teşekkür ederim. Özre gerek yok. Hassas bir anıma denk geldi.

Üzgün olduğum bir ana denk gelince alındım canım.. Bir de tanımadığım biri olunca daha da farklı algıladım.
Bildiğim biri olsa daha farklı olurdu.
Güzel sözlerin için teşekkür ederim.
Kırgın değilim, geçti, gitti.

Arkadaşlarımin söyledikleri aynen doğrudur seaBahAR . Seni çok seviyor ve takdir ediyorum. Geriye çark etme falan değil üzülmene sebebiyet verdiğim için gerçekten uzgunum. Affola
Yok yok.. ben aşırı reaksiyon gösterdim. Siz şakalaşmışsınız sadece.
Üzgündüm, hassastım.
Hiç mesele yok, teşekkürler.

Sağ üstte okunmayan ilk mesaja git butonu var bilgisayardan giriyorsan eğer (mobili bilemiyorum, bilgisayardayım çünkü).
Genel olarak konuların takibini de en üstte yukarıdaki menüde Forum yazısı altında "Takip edilen konular" var, oradan yapıyorum. Yeni mesaj yazılan konulara tıkladığımda kaldıgım yerden devam ediyor.
Gerci yeni sistemden ilk kez giris yaptıgın icin belki eski sistemde nerede kaldıgın silinmis vs olabilir. Bundan sonra girislerinde kaldıgın yerden devam eder diye düsünüyorum (en azından bende ediyor :) ) ama tabi ki teknik bir bilgiye sahip değilim :)

seaBahAR Bu yeni hali biraz ugrastiracak bizi dün guncelleme yüzünden bildirim yapamayan ( giremedikleri için ) Arkadaşların durumu ne olacak ?
Acaba bu hafta böyle es geçip haftaya bir şey olmamış gibi mi devam edeceğiz yoksa bildirim yapmayanlar yuzdeleri boluyormuyuz Kafamda deli sorular hani duman cikarak istemem ama hazır yakalamisken sorayım dedim

Banucum yarın 14:00'e kadar değiştirme yapabileceğimizi yazmış Bahar. Yanlış anlamadıysam bu bildirim yapmayan arkadaşların kilo bildirimlerini yarın 14:00'e kadar yapabileceğiz. Direkt sonuç listeleri üzerinde değişiklik yapın demiş, sıralamayı etkiliyorsa da ona göre değiştireceğiz.

Cnm Bahar yazmis ya
Yarin 14.00 e kadar duzetlme yapilabiliyor
Siralamaya dikkat ederek

Ayni anda yazmisiz :))

ÖNEMLİ DUYURU

Sonuç listelerinde düzeltmek istedikleriniz varsa yarın 14:00 e kadar bekleyeceğim.
Ulaşamadığınız kişiler var ise de önümüzdeki hafta listenize eklerken kilo farkını bölmezsiniz. (yanına not yazın ki anlayayım)
Ekstrem bir durum yaşıyoruz.
Huzursuz olmayın lütfen.

Bunlar mühim konular değil. Hallederiz.

Cnm karismak gibi olmasin ama...
Bildirim yapmayanlarin kilo farklari haftaya bolunmezse haksizlik olmazmi
2 haftalik fark, 1 haftada verilmis gibi hesap edilecek

Bizim listemi tekrar duzenleyip kendi sayfamda paylaştım Acaba musait olan kaptanlardan biri zahmet olmazsa bizim listenin Son halini sonuç listesine oturtabilir mi ? Yoksa kopyalar yaparsam bütün renklendirmeler yok olacak

Sıralama olarak biz altinciyken beşinci oluyoruz 5.cide 6.ci eğer duzeltmeleri yoksa

Katılıyorum kaptanım
Normalde kilo alanlar bölünmüyordu bildirim yapmama durumunu teşvik etmemek icin, belki sadece onlarda da bölünme yapılabilir sadece haftaya için..

Katılıyorum kaptanım
Normalde kilo alanlar bölünmüyordu bildirim yapmama durumunu teşvik etmemek icin, belki sadece onlarda da bölünme yapılabilir sadece haftaya için..
Kaptanlarım o halde öneride bulunun lütfen.
Ben sistemdeki güncelleme nedeni ile bildirim YAPAMAYANLAR a ve bu nedenle de zarar görmüş olan takımlara yöneilk çözüm üretmeye çalışıyorum. Bildirim yapmamak ile yapamamak başka bir şeye dönüştü oluşan teknik problem nedeni ile.
Bunda da güven devreye girer zaten.

Lafı uzatmayayım. O halde sizler diğer kaptanlarla aranızda oybirliği ile karara varın.
Ben beklemedeyim. Neye karar veriyorsanız onu uygularız.

Bu ekleme yapıldı mı yapılmadı mı bana da buradan haber verir misin lütfen?

Takım kaptanlarımın dikkatine,

"Sonuç listelerinde değişiklik yapmayacağım, benim listem tamamdır." diyenler parmak kaldırsın.
Bütün takımlar onaylayana kadar bir işlem yapmıyorum.
Burada da nöbet tutmuyorum tabii.

1. TAKIM Tamam / Tamam değil
  2. TAKIM Tamam / Tamam değil
  3. TAKIM Tamam / Tamam değil
  4. TAKIM Tamam / Tamam değil
  5. TAKIM Tamam / Tamam değil
  6. TAKIM Tamam / Tamam değil
  7. TAKIM Tamam / Tamam değil
  8. TAKIM Tamam / Tamam değil
  9. TAKIM Tamam / Tamam değil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…