Okunmamış ilk mesaja git yazan yeri tıklayınca olmuyor mu? Yoksa başka bişeyden mi bahsediyorsunben taktım son mesajları nasıl göreceğimize.
eskiden konu başlıklarının yanındak noktacığı tıklayınca sistem seni bıraktığın yere götürüyordu.
şimdi yok öyle bir yönerge falan.
bu sanırım en çok beni ilgilendiren bir problem.. sürekli burada olmadığım için ne olacak acaba.. birikmiş mesajlar için dakikalarca sayfa mı tarayacağım.
bu ciddi bir sıkıntı. Dur bakalım.. yönetimden zaten açıklama geldi. Planlanandan hızlı bir şekilde yeni yazılıma geçilmek zorunda kalındığı için altyapının oturması zaman alacaktır.
Olduuuu olduuuuuOkunmamış ilk mesaja git yazan yeri tıklayınca olmuyor mu? Yoksa başka bişeyden mi bahsediyorsun
2 li alıntı yapıyorum daha fazlası olmuyor kaptanımAcaba bir tek ben mi alıntı yapamıyorum
Güzel yöntemmiş bende böyle yapayım canım tesekkür ederiz tek tek cook zor oluyor ❤Ben bissürü alıntı yapıyorum ama cevaplama yapamıyorum
Çare olarak alıntıları yapıp google masaüstü sitesi seçeneğini seçip yazmakta buldum
Bu sayede bissürü alıntı yapabiliyorum
Evet zor oluyoGüzel yöntemmiş bende böyle yapayım canım tesekkür ederiz tek tek cook zor oluyor ❤
Acaba bir tek ben mi alıntı yapamıyorum
2 li alıntı yapıyorum daha fazlası olmuyor kaptanım
Ben bissürü alıntı yapıyorum ama cevaplama yapamıyorum
Çare olarak alıntıları yapıp google masaüstü sitesi seçeneğini seçip yazmakta buldum
Bu sayede bissürü alıntı yapabiliyorum
Güzel yöntemmiş bende böyle yapayım canım tesekkür ederiz tek tek cook zor oluyor ❤
Evet zor oluyo
Reklam kapatiyo alıntıları cvpla kısmını
Msjlar birikiyor zor oluyor
Masaüstünde de yazilar minicik ama buyutebiliyorsun dokunarak
Telefondan giriyorum 3 taneden sonrada alıntılara ekle diyemiyorum reklama denk geliyorbir deneyeyim dedim.. 5 mesaj alıntıladım ve olmuş görünüyor.
ekranın sağ bölümündeki imleci (KK dan bahsetmiyorum, genel ekrandan bahsediyorum) aşağıya kaydırın, alıntıları yükle bölümüne ulaşıyorsunuz o zaman.
Tabii telefonda nasıl görünor bilemiyorum.. ben telefon uygulamasını kullanmıyorum. Fark bundan kaynaklı olabilir.
ona yorum yapamam tatlım.. dediğim gibi ben KK ya hep PC den girerim.. o yüzden zaten her an burada olmuyorum.Telefondan giriyorum 3 taneden sonrada alıntılara ekle diyemiyorum reklama denk geliyor
Anladım kaptanım onunda çözümü bulunur yakında,simdilik böyle idare ediyoruzona yorum yapamam tatlım.. dediğim gibi ben KK ya hep PC den girerim.. o yüzden zaten her an burada olmuyorum.
Aslında konunun linkine tıklayarak girince direk okunmamış mesaja gidiliyor. PC den mi olmuyor acaba. Mesela ben 4. Takıma girdim direk 3 gün önceye gittim. Başka hiç bir yere basmadım. Dur çözücez inşallah el birliğiyle :)bir şey fark ettim.. (aman ne önemli ne önemli)
okunmayan mesaja git, bölümünü tıklayınca bulunduğun sayfanın okunmayanına gidiyor.
yani sen yoktun, 3 sayfa mesaj birikti. okunmayana git dediğinde seni üç sayfa geriye götürmüyor.
bundan sonra olabilecek diyaloglar:
-e söyledim ya
-yooooğğğğ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?