Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Okunmamış ilk mesaja git yazan yeri tıklayınca olmuyor mu? Yoksa başka bişeyden mi bahsediyorsun

Okunmamış ilk mesaja git yazan yeri tıklayınca olmuyor mu? Yoksa başka bişeyden mi bahsediyorsun
Olduuuu olduuuuu
ya hu yanında tick var ya onun zaten seçili geliyor.. tekrar basınca da tick kalkıyor. Bu ne be, deyip bırakmıştım.
şimdi sen deyince yazıyı tıkladım götürdü beni

Takım kaptanlarımın dikkatine,

"Sonuç listelerinde değişiklik yapmayacağım, benim listem tamamdır." diyenler parmak kaldırsın.
Bütün takımlar onaylayana kadar bir işlem yapmıyorum.

ÜÇÜNCÜ TAKIM Tamam
DÖRDÜNCÜ TAKIM Tamam / Tamam değil
BEŞİNCİ TAKIM Tamam
ALTINCI TAKIM Tamam
SEKİZİNCİ TAKIM Tamam / Tamam değil
DOKUZUNCU TAKIM Tamam
ONUNCU TAKIM Tamam
ONÜÇÜNCÜ TAKIM Tamam
ONDÖRDÜNCÜ TAKIM Tamam

Takım kaptanlarımın dikkatine,

"Sonuç listelerinde değişiklik yapmayacağım, benim listem tamamdır." diyenler parmak kaldırsın.
Bütün takımlar onaylayana kadar bir işlem yapmıyorum.

ÜÇÜNCÜ TAKIM Tamam
DÖRDÜNCÜ TAKIM Tamam / Tamam değil
BEŞİNCİ TAKIM Tamam
ALTINCI TAKIM Tamam
SEKİZİNCİ TAKIM Tamam
DOKUZUNCU TAKIM Tamam
ONUNCU TAKIM Tamam
ONÜÇÜNCÜ TAKIM Tamam
ONDÖRDÜNCÜ TAKIM Tamam

Ben bissürü alıntı yapıyorum ama cevaplama yapamıyorum
Çare olarak alıntıları yapıp google masaüstü sitesi seçeneğini seçip yazmakta buldum
Bu sayede bissürü alıntı yapabiliyorum

bir deneyeyim dedim.. 5 mesaj alıntıladım ve olmuş görünüyor.
ekranın sağ bölümündeki imleci (KK dan bahsetmiyorum, genel ekrandan bahsediyorum) aşağıya kaydırın, alıntıları yükle bölümüne ulaşıyorsunuz o zaman.
Tabii telefonda nasıl görünor bilemiyorum.. ben telefon uygulamasını kullanmıyorum. Fark bundan kaynaklı olabilir.

Acaba bir tek ben mi alıntı yapamıyorum
2 li alıntı yapıyorum daha fazlası olmuyor kaptanım
Ben bissürü alıntı yapıyorum ama cevaplama yapamıyorum
Çare olarak alıntıları yapıp google masaüstü sitesi seçeneğini seçip yazmakta buldum
Bu sayede bissürü alıntı yapabiliyorum
Güzel yöntemmiş bende böyle yapayım canım tesekkür ederiz tek tek cook zor oluyor ❤
Evet zor oluyo
Reklam kapatiyo alıntıları cvpla kısmını
Msjlar birikiyor zor oluyor
Masaüstünde de yazilar minicik ama buyutebiliyorsun dokunarak

Telefondan giriyorum 3 taneden sonrada alıntılara ekle diyemiyorum reklama denk geliyor

bir şey fark ettim.. (aman ne önemli ne önemli)
okunmayan mesaja git, bölümünü tıklayınca bulunduğun sayfanın okunmayanına gidiyor.
yani sen yoktun, 3 sayfa mesaj birikti. okunmayana git dediğinde seni üç sayfa geriye götürmüyor.

bundan sonra olabilecek diyaloglar:
-e söyledim ya
-yooooğğğğ

Aslında konunun linkine tıklayarak girince direk okunmamış mesaja gidiliyor. PC den mi olmuyor acaba. Mesela ben 4. Takıma girdim direk 3 gün önceye gittim. Başka hiç bir yere basmadım. Dur çözücez inşallah el birliğiyle :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…