Baharcim siteye girememe sorunu cuma gunu yasandi dun oyle bi problem yoktu zatenKaptanlarım o halde öneride bulunun lütfen.
Ben sistemdeki güncelleme nedeni ile bildirim YAPAMAYANLAR a ve bu nedenle de zarar görmüş olan takımlara yöneilk çözüm üretmeye çalışıyorum. Bildirim yapmamak ile yapamamak başka bir şeye dönüştü oluşan teknik problem nedeni ile.
Bunda da güven devreye girer zaten.
Lafı uzatmayayım. O halde sizler diğer kaptanlarla aranızda oybirliği ile karara varın.
Ben beklemedeyim. Neye karar veriyorsanız onu uygularız.
Bu ekleme yapıldı mı yapılmadı mı bana da buradan haber verir misin lütfen?
Baharcim siteye girememe sorunu cuma gunu yasandi dun oyle bi problem yoktu zaten
Gercekten bildirim yapmak isteyen uye girmistir diye düşünüyorum
Listeleri duzenleme hakkiyla zaten magduriyet kalmiyor
Sadece dun aksamdan beri site kapaliydi biraz once acildi
Belki 14.00 degilde bu süre aksam belli bi saate kadar uzatilabilirse cok iyi olur bence
Monişim sana katılıyorum çokta karıştırmayalımBen listemi düzenleyip sonuç alanında paylaştım gerekli düzenlemeleri yaparak. Gördüğüm kadarıyla eksiği olan takım kalmamış, bildirim yapamayan bir kaç kişi var( tüm takımlar dahil).
Fikrim: Gerekli düzenleme için bugün 14:00 e kadar Sevgili Bahar'ın verdiği süre doğrultusunda işlem yapmamız ve haftaya da normal şekilde kilo bildirmeyenlerin kilolarının paylaşılması: yani; kilo alan bölünmeyecek, kilo veren bölünecek.
Takım kaptanlarımın dikkatine,
"Sonuç listelerinde değişiklik yapmayacağım, benim listem tamamdır." diyenler parmak kaldırsın.
Bütün takımlar onaylayana kadar bir işlem yapmıyorum.
Burada da nöbet tutmuyorum tabii.
TAKIM Tamam / Tamam değil
Takım sıralamasına bu şekilde çözüm buldum.
- TAKIM Tamam / Tamam değil
- TAKIM Tamam
- TAKIM Tamam /
- TAKIM Tamam
- TAKIM Tamam
dn: Benim bugün 14:00 itibari ile düzenlediğim listem doğrultusunda Tamam diyorum.
Aceleyle eklemeyi unutmuşummmTamam diyenleri yok etmişsin bu arada.
6. takım ve 9. takım da tamam demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?