Aslında konunun linkine tıklayarak girince direk okunmamış mesaja gidiliyor. PC den mi olmuyor acaba. Mesela ben 4. Takıma girdim direk 3 gün önceye gittim. Başka hiç bir yere basmadım. Dur çözücez inşallah el birliğiyle :)
Hayır bir önceki yer var ya. Başlıkların olduğu yer. Oraya git mesela uzun zamandır girmediğin bi takımın başlığına tıkla. Bakalım nereye gidiyor :)Bilgisayardan olabilir canım çünkü ben de okunmamış son mesaja git diyorum aynı sayfada kalıyor hep.
Aslında konunun linkine tıklayarak girince direk okunmamış mesaja gidiliyor. PC den mi olmuyor acaba. Mesela ben 4. Takıma girdim direk 3 gün önceye gittim. Başka hiç bir yere basmadım. Dur çözücez inşallah el birliğiyle :)
Tamam 1 e gidince okunmayan mesaja git yerine tıklasaydın nereye gidecekti bakardık. :) PC olmayınca ben deneyemiyorum yoksa yormazdım hiç seniDenedim olmadı.
Yarışmaya katılmak isteyenlere tıkladım.
teeeaa 1. sayfaya gittik.
gitmişken n'aber püsküüt dedim.. hiç tadım yok dedi.. hayırdır canım yaa dedim.. hayat, dedi.
veeee tam da kupa görünüyor müjdesi verecektim ki bu şahane (!!!) format ile karşılaştım.
buyrun karneye bakın:
Cuma Zayıflama Yarışması Mezunları
:nazar:@Ucmelekannesi 'nin Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar: Başlangıç Kilosu (626. Etap) : 79,00 Bitiş Kilosu (743. Etap) : 64,85 Verilen Toplam Kilo : 14,15 Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 17,91% Toplam Süre : 43 Hafta Ortalama Haftalık Kayıp...www.kadinlarkulubu.com
sen git benim excel sayfasını yapıştır.
yandık yani.
böyle kalsın. aklıma bir çözüm gelirse düzeltirim.
(gitti. zaten sıkılmıştı şimdi burnundan soluyor)
Ellerine sağlıkveeee tam da kupa görünüyor müjdesi verecektim ki bu şahane (!!!) format ile karşılaştım.
buyrun karneye bakın:
Cuma Zayıflama Yarışması Mezunları
:nazar:@Ucmelekannesi 'nin Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar: Başlangıç Kilosu (626. Etap) : 79,00 Bitiş Kilosu (743. Etap) : 64,85 Verilen Toplam Kilo : 14,15 Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 17,91% Toplam Süre : 43 Hafta Ortalama Haftalık Kayıp...www.kadinlarkulubu.com
sen git benim excel sayfasını yapıştır.
yandık yani.
böyle kalsın. aklıma bir çözüm gelirse düzeltirim.
(gitti. zaten sıkılmıştı şimdi burnundan soluyor)
Bende ilk baktım kupa vardı ikincisinde yoktu dedim ben mi göremiyorum yine sıkıntı devam ediyor demek ki olsun yinede Ellerine sağlık kaptanım ♥ha-aa bu arada kupa sorunu devam ediyormuş.
sayfaya ilk baktığınızda kupa orada.
çıkıp bir daha girin kupa yok.
demek ki görsel eklememeye de devam edeceğiz. Amma velakin Mr. Excel konusu yine ciddi bir problem yaratacak.
Düşünsenize benim hazırladığım her şey excelde.
ha'di iyi bakın kendinize.. ben Odin'e yetişeyim. Çişe çıkma zamanı yaklaşıyor. Anca yetişirim.
Ellerine sağlık
Excel'den kopyalayınca artık direkt tablo yapıyor. Yapıştırmadan önce Chrome'da sağ tıklayıp "Düz metin olarak yapıştır"ı seçersen metin olarak yapıştırılıyor.
Baktım geldim benim duruyor kaptanımKaptan arkadaşlarım
Benim yine ilk sayfa düzenleme yetkim gitmiş. Sizlerde durum nedir?
Benimde gitmis cnmKaptan arkadaşlarım
Kaptan arkadaşlarım
Benimde gitmis cnm
Mesajlarin sag ust kosesinde dikdortgen isaret favori butonu oluyor cnmFavorilere nereden ulaşacağız
Daraldımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?