Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bilgisayardan olabilir canım çünkü ben de okunmamış son mesaja git diyorum aynı sayfada kalıyor hep.

Denedim olmadı.
Yarışmaya katılmak isteyenlere tıkladım.
teeeaa 1. sayfaya gittik.

gitmişken n'aber püsküüt dedim.. hiç tadım yok dedi.. hayırdır canım yaa dedim.. hayat, dedi.

Denedim olmadı.
Yarışmaya katılmak isteyenlere tıkladım.
teeeaa 1. sayfaya gittik.

gitmişken n'aber püsküüt dedim.. hiç tadım yok dedi.. hayırdır canım yaa dedim.. hayat, dedi.
Tamam 1 e gidince okunmayan mesaja git yerine tıklasaydın nereye gidecekti bakardık. :) PC olmayınca ben deneyemiyorum yoksa yormazdım hiç seni
Deme öyle tadım yok falan üzülüyorum ben ama

veeee tam da kupa görünüyor müjdesi verecektim ki bu şahane (!!!) format ile karşılaştım.

buyrun karneye bakın:

sen git benim excel sayfasını yapıştır.
yandık yani.
böyle kalsın. aklıma bir çözüm gelirse düzeltirim.

(gitti. zaten sıkılmıştı şimdi burnundan soluyor)

ha-aa bu arada kupa sorunu devam ediyormuş.
sayfaya ilk baktığınızda kupa orada.
çıkıp bir daha girin kupa yok.

demek ki görsel eklememeye de devam edeceğiz. Amma velakin Mr. Excel konusu yine ciddi bir problem yaratacak.
Düşünsenize benim hazırladığım her şey excelde.

ha'di iyi bakın kendinize.. ben Odin'e yetişeyim. Çişe çıkma zamanı yaklaşıyor. Anca yetişirim.

Ellerine sağlık
Excel'den kopyalayınca artık direkt tablo yapıyor. Yapıştırmadan önce Chrome'da sağ tıklayıp "Düz metin olarak yapıştır"ı seçersen metin olarak yapıştırılıyor.

Bende ilk baktım kupa vardı ikincisinde yoktu dedim ben mi göremiyorum yine sıkıntı devam ediyor demek ki olsun yinede Ellerine sağlık kaptanım ♥
Görüşürüz kaptanım sende kendine iyi bak ❤

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…