Telefondan uzun basınca kaydet seçeneği çıkıyor. Belki PC dede sağ tıklayınca falan çıkar. Sadece o resmi kaydediyor. Kırpmaya gerek kalmıyorAnlamadım ki.
imagechefte hazırladığım görselin ekran fotosunu alıp painte yapıştırıyorum. Orada kırpıyorum.
Sonra da png dosyası haline gelince dosya yükle komutu ile alıyorum buraya.
Ha-a anladım şimdi.Telefondan uzun basınca kaydet seçeneği çıkıyor. Belki PC dede sağ tıklayınca falan çıkar. Sadece o resmi kaydediyor. Kırpmaya gerek kalmıyor
Cok sevindimDünkü karneyi cillop gibi ekledim. Tekrar teşekkürlermorordek kaptanım. Mr. Excel ile ilişkimizi kurtardın.
Yarışmacımıza hatırlattım sağlıklı yemek tarifini, deneyip öyle yazacağım dedi, sağlıklı tarif yapmasını bekliyorum611. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.
ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
Eki Görüntüle 2242136
ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI
Eki Görüntüle 2242137
Yarışmamız 611. Etap birincisi 9.Takımdan @AdaisyLove
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaştığı için teşekkür ediyorum.
ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI
Yarışmamız 611. Etap sonuncusu 5. Takımdan @Hmavidag
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve aşağıdaki başlıklarda paylaşım yapmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Kilo alma sebebinin bu linkte paylaşılması gerekmektedir. / Paylaştı
Ben Nerede Hata Yaptım?
16 Mart 2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; her etap sonrasında en çok kilo alarak etap sonuncusu olan yarışmacımız kilo alma sebebini, yaptığı hatayı bu başlıkta paylaşacaktır. Böylelikle, yarışmacımızın özeleştiri yapması ve sözkonusu hata/yanlıştan diğer yarışmacıların da deneyim...www.kadinlarkulubu.com
Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) bu linkte paylaşılması gerekmektedir.
Yarışmacılarımızdan Sağlıklı Yemek Tarifleri
Merhaba Diyet Gruplarının Sevgili Üyeleri.. Diyet yaparken "Bugün ne pişirsem:KK35:?","Bunu yiyorum ama uygun olur mu?:KK64:","Aç mı kalacağım:eek:?","Tatsız tuzsuz şeyler mi yiyeceğim hep :110:?" gibi oluşan tüm soruları yok etmek adına bu topiği açtık. Bu başlık altında sağlıklı beslenmeye...www.kadinlarkulubu.com
Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.
MARATONCU TAKIMLAR
611. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:
YÜKSELEN YILDIZLAR
- 4. TAKIM
- 8. TAKIM
- 9. TAKIM
- 13. TAKIM
- 14. TAKIM
Önceki etaba göre sıralama derecesini yükselten takımlarımızın listesi:
3. TAKIM (7 ► 4)5. TAKIM (9 ► 5)8. TAKIM (8 ► 6)9. TAKIM (5 ► 1)
ETAP NOTLARI:
10. TAKIM
Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta kura 10. takıma isabet etti.
Tebrik ederim, hata yok.
ETAP MEZUNLARI
Mezunların karnelerini bir sonraki etaba kadar hazırlayacağım, arzu ediyorlarsa başarı hikayelerini linkte paylaşabilirler:
- 5. Takımdan @kollontai mezun oldu, tebrikler!
- 9. Takımdan @AdaisyLove ikinci kez mezun oldu, tebrikler!
- 9. Takımdan @Sweetyy83 ikinci kez mezun oldu, tebrikler!
- 14. Takımdan @gokyuzundekiturna mezun oldu, tebrikler!
Cuma Zayıflama Yarışması Mezunlarının Başarı Hikayeleri
Cuma Zayıflama Yarışması 2007 yılından bu yana Sevgili editörümüz Püsküütün özverili emekleri sayesinde devam etmekte kendisi başta olmak üzere gelmiş geçmiş tüm Takım Kaptanlarına emeklerinden dolayı teşekkürler :KK68::KK52::KK52: Bu Topikte geçmişten bugüne mezun olan...www.kadinlarkulubu.com
İlk mezuniyetten sonraki mezuniyetler için karne hazırlanmamaktadır.
Rapor Kaynağı
Eline emeğine sağlık canımcım.611. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.
ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
Eki Görüntüle 2242136
ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI
Eki Görüntüle 2242137
Yarışmamız 611. Etap birincisi 9.Takımdan @AdaisyLove
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaştığı için teşekkür ediyorum.
ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI
Yarışmamız 611. Etap sonuncusu 5. Takımdan @Hmavidag
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve aşağıdaki başlıklarda paylaşım yapmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Kilo alma sebebinin bu linkte paylaşılması gerekmektedir. / Paylaştı
Ben Nerede Hata Yaptım?
16 Mart 2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; her etap sonrasında en çok kilo alarak etap sonuncusu olan yarışmacımız kilo alma sebebini, yaptığı hatayı bu başlıkta paylaşacaktır. Böylelikle, yarışmacımızın özeleştiri yapması ve sözkonusu hata/yanlıştan diğer yarışmacıların da deneyim...www.kadinlarkulubu.com
Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) bu linkte paylaşılması gerekmektedir.
Yarışmacılarımızdan Sağlıklı Yemek Tarifleri
Merhaba Diyet Gruplarının Sevgili Üyeleri.. Diyet yaparken "Bugün ne pişirsem:KK35:?","Bunu yiyorum ama uygun olur mu?:KK64:","Aç mı kalacağım:eek:?","Tatsız tuzsuz şeyler mi yiyeceğim hep :110:?" gibi oluşan tüm soruları yok etmek adına bu topiği açtık. Bu başlık altında sağlıklı beslenmeye...www.kadinlarkulubu.com
Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.
MARATONCU TAKIMLAR
611. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:
YÜKSELEN YILDIZLAR
- 4. TAKIM
- 8. TAKIM
- 9. TAKIM
- 13. TAKIM
- 14. TAKIM
Önceki etaba göre sıralama derecesini yükselten takımlarımızın listesi:
3. TAKIM (7 ► 4)5. TAKIM (9 ► 5)8. TAKIM (8 ► 6)9. TAKIM (5 ► 1)
ETAP NOTLARI:
10. TAKIM
Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta kura 10. takıma isabet etti.
Tebrik ederim, hata yok.
ETAP MEZUNLARI
Mezunların karnelerini bir sonraki etaba kadar hazırlayacağım, arzu ediyorlarsa başarı hikayelerini linkte paylaşabilirler:
- 5. Takımdan @kollontai mezun oldu, tebrikler!
- 9. Takımdan @AdaisyLove ikinci kez mezun oldu, tebrikler!
- 9. Takımdan @Sweetyy83 ikinci kez mezun oldu, tebrikler!
- 14. Takımdan @gokyuzundekiturna mezun oldu, tebrikler!
Cuma Zayıflama Yarışması Mezunlarının Başarı Hikayeleri
Cuma Zayıflama Yarışması 2007 yılından bu yana Sevgili editörümüz Püsküütün özverili emekleri sayesinde devam etmekte kendisi başta olmak üzere gelmiş geçmiş tüm Takım Kaptanlarına emeklerinden dolayı teşekkürler :KK68::KK52::KK52: Bu Topikte geçmişten bugüne mezun olan...www.kadinlarkulubu.com
İlk mezuniyetten sonraki mezuniyetler için karne hazırlanmamaktadır.
Rapor Kaynağı
operadan bahsedenin de gözlerinden öpeyim gitmeden..onu da indirdim ohhhh.
şimdi pc yi çamaşır suyuna yatırayım.. dönünce tertemiz bir sayfa ve yeni başlangıç.
opera browseri kendi mi ekliyor bazı şeyleri. benim facebook hesabım yok mesela.. milliyet okumam, gittigidiyorla tanışmadık.
tamam onları da sileyim.
(bahar yalvarırım sus)
Arkadaşlar iki ÇOK ÖNEMLİsorum var. Sorup gidiyorum (çenemi de alıp gidiyorum)
1- Etap raporunda birinci olan takım için kullandığım logo (gazete) güzel mi kalsın mı böyle?
2- Birinci üye için son raporda kullandığım logoyu sevmedim. İki alternatif buldum. Seçin:
(tabii ki en birinci ben olduğum için kendi adımla yaptım)
Eki Görüntüle 2242308 Eki Görüntüle 2242309
1- Etap raporunda birinci olan takım için kullandığım logo (gazete) güzel mi kalsın mı böyle?
2- Birinci üye için son raporda kullandığım logoyu sevmedim. İki alternatif buldum. Seçin:
1. gazete cok guzelArkadaşlar iki ÇOK ÖNEMLİsorum var. Sorup gidiyorum (çenemi de alıp gidiyorum)
Gazete güzel canımArkadaşlar iki ÇOK ÖNEMLİsorum var. Sorup gidiyorum (çenemi de alıp gidiyorum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?