Cuma Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yine işimizi kolaylaştırdın ankacımm

Üçüncü Takım=ikinci yıldız
Dördüncü Takım= ikinci yıldız
Beşinci takım=birinci yıldız
Altıncı takım=ikinci yıldız
Sekizinci Takım=birinci yıldız
Dokuzuncu Takım= İkinci yıldız
Onuncu takım= birinci yıldız
Onüçüncü takım=
On dördüncü takım=birinci yıldız

Anka sana bir uzmanlık sorusu daha

Yükselen yıldızlar için yeni yazılımdaki tablo özelliğini denemiştim geçen gün burada ve başarılı idi. Rapora da o şekilde eklerim demiştim.
Dün raporu yaparken baktım ki tablo yönergesi iflas etmiş. Dur şimdi bir daha deneyeyim belki düzelmiştir. Hayır hala bozuk.
Boş beyaz buğulu bir ekleme yapıyor.

Neyse.. soru şu: sence yükselen yıldızları nasıl yapabilirim pratik. Aklımıza bir şey gelmezse eski yöntemi de yapamam. Çünkü ilgili yıldız çalışmamı sildim. Son etap raporuna bir göz at istersen belki aklına kolay ama güzel bir şey gelir.

Tablo bende oluyor ama PC de mi olmuyor acaba? Başka nasıl yapılır hiç fikrim yok maalesef belki diğer arkadaşlarım aklına bir fikir gelir.
1234

Raporu nerede hazırladınız?
Eklemeyi nasıl yapıyorsunuz?
Tablonun üzerine direk kopyala diyemiyoruz. Ancak cevapla demeden önce tabloyu kopyala deyip worde aktarırsak tekrar kullandığımız zaman tablo bozulmuyor hatta word üstündeyken oynama dahi yapabiliyoruz bi sıkıntı olmuyor.

Ben şimdi bilgisayarda denedim Excel'den direkt kopyalama yapınca tablo olarak ekliyor. Ama Assos mavisi temasında tablonun kenarlıkları görünmüyor, sanki aralarında boşluklar varmış da öyle yapıştırmış gibi görünüyor. Tema değiştirince (kopyaladığım şeyi değiştirmeden) tablo oldugu belli oluyor. Bu da böyle bi sıkıntı demek.. Bence direkt tablo olarak kopyala yapıştır yapmaya devam edebilirsin.

Sona kaldığım için ilk kez bu kadar sevindim

Üçüncü Takım=ikinci yıldız
Dördüncü Takım= ikinci yıldız
Beşinci takım=birinci yıldız
Altıncı takım=ikinci yıldız
Sekizinci Takım=birinci yıldız
Dokuzuncu Takım= İkinci yıldız
Onuncu takım= birinci yıldız
Onüçüncü takım= ikinci yıldız
On dördüncü takım=birinci yıldız

Tablo bende oluyor ama PC de mi olmuyor acaba? Başka nasıl yapılır hiç fikrim yok maalesef belki diğer arkadaşlarım aklına bir fikir gelir.
1234
Sende de olmamış tablo. Sadece yan yana sayılar görüyorum ben şu anda senin mesajında.
Tablo şart değil zaten. Ben daha kolayının peşindeyim.

Raporda sıkıntı yok. ( morordek kaptanımın önerisi ile çözüldü) Excelden buraya aktarıyorum.
Sadece yükselen yıldızları son raporda hazırladığımdan daha güzel ama aynı zamanda da kolay nasıl hazırlarım derdindeydim.

Hah bak mantıklı bir yerden yakalamışsın. Geçen günlerde deneme diye bir mesaj eklemiştim buraya ve olmuştu.
Şunu tasarlamıştım.
Exceldeki etap raporunu buraya ekleyip, yükselen yıldızları da eklediğim mesaja buradaki tablo yönergesi ile yerleştirecektim. (yani yükselen yıldız için hazırladığım bir tablo yok, eski formatı sildim)
Ancak deneme yaptığım gün henüz assos temasını seçmemiştim. Demek ki ondan.
Zaten dert değil. Buradaki tabloyu kullanmam şart da değil. Dur bakalım belki başka bir şey gelir aklımıza.

5 oyla ikinci yıldız kazandı. Teşekkürler arkadaşlar.

assos temasında pembe varlila temasında pembe yokpembeyi sevmeyen varlila temasında tablo var
ikinci yıldız seçildiyükselen yıldızları düşünçok oyalanma buradaişlerin var.

Şimdi burda çizgiler görünmüyor mu sende bahar.
Bak bende böyle görünüyor. Temadan demekki.

Eklentiler

• C214D2B0-2791-452F-B65D-11EEFB33D13E.webp
    44,3 KB · Görüntüleme: 40
Süper tamam işte

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…