Yine işimizi kolaylaştırdın ankacımmÜçüncü Takım=
Dördüncü Takım= ikinci yıldız
Beşinci takım=birinci yıldız
Altıncı takım=ikinci yıldız
Sekizinci Takım=birinci yıldız
Dokuzuncu Takım= İkinci yıldız
Onuncu takım=
Onüçüncü takım=
On dördüncü takım=
Can sıkıntısıYine işimizi kolaylaştırdın ankacımm
Senin can sıkıntın çok faydalı şeyler olarak geri dönüyorCan sıkıntısı
A-aaa sahiden ya
Tablo bende oluyor ama PC de mi olmuyor acaba? Başka nasıl yapılır hiç fikrim yok maalesefAnka sana bir uzmanlık sorusu daha
Yükselen yıldızlar için yeni yazılımdaki tablo özelliğini denemiştim geçen gün burada ve başarılı idi. Rapora da o şekilde eklerim demiştim.
Dün raporu yaparken baktım ki tablo yönergesi iflas etmiş. Dur şimdi bir daha deneyeyim belki düzelmiştir. Hayır hala bozuk.
Boş beyaz buğulu bir ekleme yapıyor.
Neyse.. soru şu: sence yükselen yıldızları nasıl yapabilirim pratik. Aklımıza bir şey gelmezse eski yöntemi de yapamam. Çünkü ilgili yıldız çalışmamı sildim. Son etap raporuna bir göz at istersen belki aklına kolay ama güzel bir şey gelir.
1 | 2 | 3 | 4 |
Anka sana bir uzmanlık sorusu daha
Yükselen yıldızlar için yeni yazılımdaki tablo özelliğini denemiştim geçen gün burada ve başarılı idi. Rapora da o şekilde eklerim demiştim.
Dün raporu yaparken baktım ki tablo yönergesi iflas etmiş. Dur şimdi bir daha deneyeyim belki düzelmiştir. Hayır hala bozuk.
Neyse.. soru şu: sence yükselen yıldızları nasıl yapabilirim pratik. Aklımıza bir şey gelmezse eski yöntemi de yapamam. Çünkü ilgili yıldız çalışmamı sildim. Son etap raporuna bir göz at istersen belki aklına kolay ama güzel bir şey gelir.
Ben şimdi bilgisayarda denedim Excel'den direkt kopyalama yapınca tablo olarak ekliyor. Ama Assos mavisi temasında tablonun kenarlıkları görünmüyor, sanki aralarında boşluklar varmış da öyle yapıştırmış gibi görünüyor. Tema değiştirince (kopyaladığım şeyi değiştirmeden) tablo oldugu belli oluyor. Bu da böyle bi sıkıntı demek.. Bence direkt tablo olarak kopyala yapıştır yapmaya devam edebilirsin.Anka sana bir uzmanlık sorusu daha
Sende de olmamış tablo. Sadece yan yana sayılar görüyorum ben şu anda senin mesajında.Tablo bende oluyor ama PC de mi olmuyor acaba? Başka nasıl yapılır hiç fikrim yok maalesefbelki diğer arkadaşlarım aklına bir fikir gelir.
1 2 3 4
Raporda sıkıntı yok. (Raporu nerede hazırladınız?
Eklemeyi nasıl yapıyorsunuz?
Tablonun üzerine direk kopyala diyemiyoruz. Ancak cevapla demeden önce tabloyu kopyala deyip worde aktarırsak tekrar kullandığımız zaman tablo bozulmuyor hatta word üstündeyken oynama dahi yapabiliyoruz bi sıkıntı olmuyor.
Hah bak mantıklı bir yerden yakalamışsın. Geçen günlerde deneme diye bir mesaj eklemiştim buraya ve olmuştu.Ben şimdi bilgisayarda denedim Excel'den direkt kopyalama yapınca tablo olarak ekliyor. Ama Assos mavisi temasında tablonun kenarlıkları görünmüyor, sanki aralarında boşluklar varmış da öyle yapıştırmış gibi görünüyor. Tema değiştirince (kopyaladığım şeyi değiştirmeden) tablo oldugu belli oluyor. Bu da böyle bi sıkıntı demek.. Bence direkt tablo olarak kopyala yapıştır yapmaya devam edebilirsin.
Sona kaldığım için ilk kez bu kadar sevindim
Üçüncü Takım=ikinci yıldız
Dördüncü Takım= ikinci yıldız
Beşinci takım=birinci yıldız
Altıncı takım=ikinci yıldız
Sekizinci Takım=birinci yıldız
Dokuzuncu Takım= İkinci yıldız
Onuncu takım= birinci yıldız
Onüçüncü takım= ikinci yıldız
On dördüncü takım=birinci yıldız
Şimdi burda çizgiler görünmüyor mu sende bahar. Bak bende böyle görünüyor. Temadan demekki. |
Süper tamam işteGözünüz aydın bu geçiş dönemi başınızı şişirmelerim sona erdi.
Yükselen yıldızları çözdüm.
İçime de sindi. Pratik oldu hem.
Eki Görüntüle 2242768
Torpil yapmadım. 611. etap yıldızları bu takımlar.
Dedim ve kaçtım. Kalın sağlıcakla.
Böyle görünüyor assos mavisinde.
Şimdi burda çizgiler görünmüyor mu sende bahar.
Bak bende böyle görünüyor. Temadan demekki.
Nasıl mavi o benimkinden fazla pembe varBöyle görünüyor assos mavisinde.
Eki Görüntüle 2242777
Orda beyaz çizgiler var uzakta, görebilene aşk olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?